vaken
« 1 ... 12 13 14 (15) 16 »


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
Det är det antisemitiska du ska bevisa, vilket du hittills inte lyckats med, men jag är inte förvånad eftersom det inte existerar. Var har jag sagt att ”man håller med om en hel sajts åsikter bara för att man länkar till en artikel/inlägg”? Ingenstans käre vän, ingenstans.
Som jag säger... med samma regler som du klassar mig som sionist kan jag klassa dig som antisemit.
Nu kör inte jag samma regler som dig och har aldrig kallat dig antisemit, utan bara påpekat att jag kunnat det enligt ditt eget regelverk.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Sa den ”opartiska” zionisten!
Du är inte lite trång i huvudet du...

Citat:

ZZpiggy skrev:
Vad som står på Wiki kan dessvärre inte tas på allvar, i synnerhet som de inte heller redovisar den så kallade antisemitismen. Ej heller har du kunnat peka på den påstådda antisemitismen i mina inlägg. Kanske dags att lägga ner anklagelserna?
Spelar ingen roll... Du kan minsann länka på vilken anti-Israel sida som helst, men så fort något kommer från andra hållet förkastar du det. Detta är som jag sagt genomgående för din karaktär, där bara den ena sidan får mörda civila enligt dig.
Dessutom finns det en mängd andra än wikipedia som klassar www.jewwatch.com som antisemitisk, men wikipedia duger alldeles utmärkt som källa på det. Det visar att jag har stort stöd i mitt uttalande.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Inlägget på centerpartistens blogg är klart ”Israel”-vänligt och därför zionistiskt.
Jahaa... så det tycker du? Bara för att det inte går på din linje alltså?
Du får minsann klassa folk som sionister till höger och vänster, men börjar gnälla när någon påpekar att dina uttalanden och källor är antisemitiska.
Du är den som använder partiska källor. Jag har tom länkat till en artikel av din egen bundsvörvant lassew (Lars Wilhelmson)
Dessutom var min länk till blogginlägget menat för Norskan och det var inte ens menat som en källa för något påstående, utan bara en bra artikel... Men du kan tydligen inte klara av någonting som påpekar att även palestinierna gör avskyvärda brott...

Citat:

ZZpiggy skrev:
Hur många gånger har du skrivit att du inte tänker bemöta mig mer? Jag har tappat räkningen…
Ja, men du respekterar ju inte detta, utan fortsätter att gnälla gång på gång om samma saker. Saker jag redan lagt fram bevis för, men inga andra källor än dina egna duger ju.
Jag har aldrig varit med om maken till en trögare, fanatisk och gnällig debattör än dig. Inte heller någon som begår så många argumentationsfel som du själv.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Det är precis vad zionisterna i det judiska nationalhemmet gör, de dödar den palestinska ursprungsbefolkningens barn och får därför sota för sin terror.
Jaha... Så om någon mördar dina barn anser du att du har rätt att mörda dennes barn?
Du är inte bara dum, du är ociviliserad som få alltså.
Du lever i en liten låda och det är fan skrattretande hur dum du är på alla plan.
Jag har exempelvis bevisat för dig en så banal sak som hur ett ord stavas, men även där förkastar du källan (Svenska akademin) och fortsätter på din vansinnesfärd i skyglappar och stavar fel.

Nä just det, du kör ditt eget regelverk: ”Jag, jag, jag har rätt, rätt, rätt”.


För att du, eller Wiki eller någon annan, ska kunna klassificera en specifik sida som antisemitisk krävs att det bevisas att det som skrivs är påhittade skrönor, rena lögner och myter. Är det sant kan det ingalunda handla om judehat. Seså, upp till bevis nu!

Javisst har du stöd, men uteslutande från zionister och deras sympatisörer.


Jag klassar inte folk som zionister utan belägg.

Magnus Anderssons lögner har jag redan påpekat och här följer ett citat från bloggen där han hyllar det judiska nationalhemmet:

http://magnusandersson.blogspot.com/2 ... o-tango-hamas-r-inte.html
Citat:
Mitt i detta finns ett land, Israel, som under femtio år lyckats existera, byggt en demokratisk ordning, haft enorm tillväxt, har i området omjämförlig jämställdhet och ett utbildningsväsende som alla grannländer bara kan drömma om.

Jag överlåter åt läsaren att bedöma var herr Andersson står. Själv anser jag det helt klart att han är en trogen "Israel"-vän.


Du har inte bevisat något annat än att dina sympatier lutar åt det judiska nationalhemmet.


Du kan uppenbarligen varken läsa eller stå för dina befängda yttranden. Återigen lägger du ord i min mun jag aldrig yppat och får mina uttalanden att låta som något helt annat. Du är en patetisk lögnare av patologisk narcissistisk klass.

Postat den: Yesterday 18:02


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

applz skrev:
ni kan tjaffsa hur mkt ni vill fram o tillbaka men beaka följande:

VAKEN HAR EN LÅÅÅÅNG HISTORIA AV RASISTISKA ANVÄNDARE..

en hel del av dem har även i omgångar administrerat sidan..

mikael har på flera sätt försökt tvätta bort denna stämpel..

men denna trådens existens är bevis på misslyckande..

I den mån du med rasism menar islamofobi och arabhat så kan jag hålla med dig, något tråden också har visat. I övrigt hoppas jag att debatten varit bra och nyttig för rörelsen.

Postat den: Yesterday 18:53


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
I den mån du med rasism menar islamofobi och arabhat så kan jag hålla med dig, något tråden också har visat. I övrigt hoppas jag att debatten varit bra och nyttig för rörelsen.
Hah hah... islamofobi och arabhat (Araber är förresten också en semitisk folkgrupp om du inte redan visste det)
Är man islamofob för att man anser att de inte har rätt att mörda oskyldiga och civila? Någonting jag knappast hett judarna rätt att göra till skillnad från dig som anser att palestinierna har rätt att göra det.

Men du som vanligt får använda propalestinska sidor till din hjälp? Men så fort man länkar till någonting som motsäger dig är det sionistiskt?
Så denna Magnus Andersson är alltså sionist för att han, liksom jag påpekar att "it takes two to tango"... Han ställer sig med det uttalandet inte på någon egentlig sida, utan säger de är likadana kålsupar bägge sidor.
Jag tycker dock Det är en utmärkt artikel och konstigt nog handlar inte hans övriga blogg mer om Israel, så var är ditt stöd för att han är sionist? Man kan inte bara klassa folk som det ena eller andra bara för att de inte står för samma åsikt som en själv.
Enligt samma princip kan ju folk kalla dig för antisemit, då du använder dig av sidor som UTESLUTANDE ställer sig emot judar och Israel. Denna blogg jag länkade en artikel från har ett enda inlägg som uttalar sig om Israel-frågan, så därför är han alltså sionist? Vad var förresten felaktigt i det du citerade från sidan?

Jag rekommenderar verkligen alla att läsa denna artikel

Du är för övrigt helt dum i huvudet som kallar mig "patetisk lögnare av patologisk narcissistisk klass", bara för att du inte lyckas finna felaktigheter i det jag säger...
Som jag sa tidigare har jag aldrig varit med om någon som begår så många argumentationsfel som du och ditt anvärdande av mina källor trots att du som sagt själv får använda dig av källor som UTESLUTANDE ställer sig mot Israel.

Jag har bemött alla dina krav ett flertal gånger, men din mentala kapacitet verkar tyvärr inte klara av att bearbeta informationen... Du är en repeater! Du går stenhårt och okritiskt på den information du själv läst på och du har valt sida redan innan du började studera. Totalt okritiskt. Du klarar ju inte ens att inse att du faktist stavar fel till ordet "sionist" när du stavar med "z". Det är otroligt löjeväckande anser jag.
Jag har redan erkänt ett fel jag gjort till M.K. En artikel från SvD som jag läste fel på, men detta var kl 3.30 på morgonen och jag hade varit vaken i 21,5 timmar. Vad är din ursäkt till alla dina fel?
Dessutom har du själv anmärkt på denna artikel från SvD som jag länkade till och kallade den sionistisk, när den inte alls var det. Faktum är att den slällde sig på Ilan Pappes sida, men ansåg han inte lyckades bevisa det fans en skriftlig plan på att kasta ut palestinier... Dock sa den aldrig att palestinier inte blev utjagade, så du läste denna fel även du om än på en lite rimligare tid än när jag själv läste den. Även här kallade du den som sagt för sionistisk för att den inte höll med dig angående detta, men tänk att den höll med dig i sak.
Detta visar dock på att din egen läsförståelse är väldigt låg.
Klart du klassar Magnus Andersson som Israeli-vänlig, eftersom han inte håller med dig... Sånt svart/vitt tänkande tyder på att du är inne i reptilhjärnan och tänker. Du är inte mer utvecklad än så tyvärr. Antingen är man med dig, eller så är man mot dig.
Dessutom... Du som anklagar mig att vara sionist... Plocka fram ett enda inlägg där jag uttryckt mig positivt till Israel.
Det kan du inte, för det har jag inte gjort. För tusende gången har jag endast påvisat att ÄVEN palestinierna begår mord på oskyldiga civila.
Jag kan inte annat än att hålla med applz, trots att han kommer ifrån vakensucks och har blivit bannad från detta forum.

Vaken.ses administration har dessutom stöd av sina egna regler att banna dessa uppviglare.

"Man skriver inte nedlåtande och undvik bedömningar av andra i forumet.

Generalisera inte folkslag och grupper."

Postat den: Yesterday 19:01
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
I den mån du med rasism menar islamofobi och arabhat så kan jag hålla med dig, något tråden också har visat. I övrigt hoppas jag att debatten varit bra och nyttig för rörelsen.
Hah hah... islamofobi och arabhat (Araber är förresten också en semitisk folkgrupp om du inte redan visste det)
Är man islamofob för att man anser att de inte har rätt att mörda oskyldiga och civila? Någonting jag knappast hett judarna rätt att göra till skillnad från dig som anser att palestinierna har rätt att göra det.

Men du som vanligt får använda propalestinska sidor till din hjälp? Men så fort man länkar till någonting som motsäger dig är det sionistiskt?
Så denna Magnus Andersson är alltså sionist för att han, liksom jag påpekar att "it takes two to tango"... Han ställer sig med det uttalandet inte på någon egentlig sida, utan säger de är likadana kålsupar bägge sidor.
Jag tycker dock Det är en utmärkt artikel och konstigt nog handlar inte hans övriga blogg mer om Israel, så var är ditt stöd för att han är sionist? Man kan inte bara klassa folk som det ena eller andra bara för att de inte står för samma åsikt som en själv.
Enligt samma princip kan ju folk kalla dig för antisemit, då du använder dig av sidor som UTESLUTANDE ställer sig emot judar och Israel. Denna blogg jag länkade en artikel från har ett enda inlägg som uttalar sig om Israel-frågan, så därför är han alltså sionist? Vad var förresten felaktigt i det du citerade från sidan?

Jag rekommenderar verkligen alla att läsa denna artikel

Du är för övrigt helt dum i huvudet som kallar mig "patetisk lögnare av patologisk narcissistisk klass", bara för att du inte lyckas finna felaktigheter i det jag säger...
Som jag sa tidigare har jag aldrig varit med om någon som begår så många argumentationsfel som du och ditt anvärdande av mina källor trots att du som sagt själv får använda dig av källor som UTESLUTANDE ställer sig mot Israel.

Jag har bemött alla dina krav ett flertal gånger, men din mentala kapacitet verkar tyvärr inte klara av att bearbeta informationen... Du är en repeater! Du går stenhårt och okritiskt på den information du själv läst på och du har valt sida redan innan du började studera. Totalt okritiskt. Du klarar ju inte ens att inse att du faktist stavar fel till ordet "sionist" när du stavar med "z". Det är otroligt löjeväckande anser jag.
Jag har redan erkänt ett fel jag gjort till M.K. En artikel från SvD som jag läste fel på, men detta var kl 3.30 på morgonen och jag hade varit vaken i 21,5 timmar. Vad är din ursäkt till alla dina fel?
Dessutom har du själv anmärkt på denna artikel från SvD som jag länkade till och kallade den sionistisk, när den inte alls var det. Faktum är att den slällde sig på Ilan Pappes sida, men ansåg han inte lyckades bevisa det fans en skriftlig plan på att kasta ut palestinier... Dock sa den aldrig att palestinier inte blev utjagade, så du läste denna fel även du om än på en lite rimligare tid än när jag själv läste den. Även här kallade du den som sagt för sionistisk för att den inte höll med dig angående detta, men tänk att den höll med dig i sak.
Detta visar dock på att din egen läsförståelse är väldigt låg.
Klart du klassar Magnus Andersson som Israeli-vänlig, eftersom han inte håller med dig... Sånt svart/vitt tänkande tyder på att du är inne i reptilhjärnan och tänker. Du är inte mer utvecklad än så tyvärr. Antingen är man med dig, eller så är man mot dig.
Dessutom... Du som anklagar mig att vara sionist... Plocka fram ett enda inlägg där jag uttryckt mig positivt till Israel.
Det kan du inte, för det har jag inte gjort. För tusende gången har jag endast påvisat att ÄVEN palestinierna begår mord på oskyldiga civila.
Jag kan inte annat än att hålla med applz, trots att han kommer ifrån vakensucks och har blivit bannad från detta forum.

Vaken.ses administration har dessutom stöd av sina egna regler att banna dessa uppviglare.

"Man skriver inte nedlåtande och undvik bedömningar av andra i forumet.

Generalisera inte folkslag och grupper."

Magnus Andersson uttrycker i den text du länkar till ett hyllande av det judiska nationalhemmet som gör honom till en zionistsupporter.

Författaren till Svd:s recension av Pappes bok påstår att han inte kommer med något nytt som inte Benny Morris gjorde redan för tjugo år sedan. Men detta är fel då exempelvis Haganahs arkiv inte var tillgängliga för Morris.

Vem av oss två är uppviglare när du redan i ditt första svar till mig använder nedlåtande termer?

Postat den: Yesterday 20:23


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Författaren till Svd:s recension av Pappes bok påstår att han inte kommer med något nytt som inte Benny Morris gjorde redan för tjugo år sedan. Men detta är fel då exempelvis Haganahs arkiv inte var tillgängliga för Morris.
SvD ansåg att han inte presenterat sina "bevis"
Jag har inte läst boken, så jag kan inte uttala mig. Men jag litar på SvD's bedömning... Men de är väl också sionister enligt dig.
Är man inte med dig till 100% är man mot dig... Svart/vitt tänkande... Reptilhjärnan grabben... Sådant tänkande brukar representeras av psykopater bl a

Citat:

ZZpiggy skrev:
Vem av oss två är uppviglare när du redan i ditt första svar till mig använder nedlåtande termer?
Jag kallade dig pucko, eftersom du tydligen ansåg att palestinierna hade rätt att lära ut judehat i barnprogram.
Det är jävligt puckat att stå för såna åsikter och det häller bara bensin på elden och motverkar en lösning på konflikten även för nästa generation.

Fan vad du ältar! Inse att du redan förlorat diskussionen med råge med dina argumentationsfel och hat. Du beter dig som ett troll!

Postat den: Yesterday 20:29
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2008/10/6 19:09
Inlägg: 707
Funderar på att radera hela tråden, så kan ni ju börja om från början.
Den verkar ju ha spårat ut för länge sedan.
Det verkar ju inte handla om att lära sig något utan att vinna och ha rätt.


Postat den: Yesterday 20:40


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Spartacus88: Så mycket information har ju definitivt inte presterats i denna tråd och den gick väldigt snabbt off topic, så varför inte... Radera skiten. Den är bara fylld med hat och galenskaper.

Postat den: Yesterday 20:43
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2008/10/6 19:09
Inlägg: 707
Com--error.

Ta det inte personligt nu, men vi måste alla se oss i spegeln ibland.

Jag raderar tråden imorgon..

Kan vi inte lägga energin på rätt saker så behöver dom " styrande " inte vara ett dugg oroliga.

Vad säger ni övriga ??

Postat den: Yesterday 20:48


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2006/12/22 11:28
Inlägg: 4932
Citat:

Spartacus88 skrev:
Funderar på att radera hela tråden, så kan ni ju börja om från början.
Den verkar ju ha spårat ut för länge sedan.
Det verkar ju inte handla om att lära sig något utan att vinna och ha rätt.Gör så...

Postat den: Yesterday 20:50
_________________
They cant scare us, they cant scare us - their engines run on blood, our engines run on LOVE


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
... eller flytta den åtminstone till fight club. Här snackar vi alltså om individer som inte ens kan ta till sig att de stavar felaktigt enligt Svenska akademins ordlista, som faktist bestämmer hur ord stavas på svenska...
Det är på den låga nivån de håller sig.
Och för att de får mothugg i ett blogginlägg dömer de ut bloggskribenten som prosionistisk.

Postat den: Yesterday 20:56
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2008/10/6 19:09
Inlägg: 707
Som sagt.

Tråden raderas imorgon om det är någon som vill ha sista ordet.

Postat den: Yesterday 21:00


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Varfør i alla dagar skal tråden raderas? Helt oenig.

Postat den: Yesterday 21:05


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

Norskan skrev:
Varfør i alla dagar skal tråden raderas? Helt oenig.
För att den bara är fylld med skit och hat.
En typisk diskussion som inte passar på vaken.se. Läs reglerna, där står bla

"Håll dig till ämnet i trådarna och starta inte nya trådar om samma ämnen.

Man skriver inte nedlåtande och undvik bedömningar av andra i forumet.

Generalisera inte folkslag och grupper."


Ingen av dessa tre regler har följts och dessutom visar vaken med en radering var dom står... Dessutom visar vaken.se sin inställning till antisemitism just genom att radera tråden... Way to go!

Jätterätt att radera skiten.

Postat den: Yesterday 21:07
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Hm, var det inte hær man kunde ta upp sanningar i alla facetter? Istællet skal det sensureras? Det ær ju inte vakens moderatorer som har engasjerat sig hær såvidt jag førstår, och tycker inte den har varit spesiellt aggressiv, isåfall har det varit åt båda hållen. Det vil i prinsip sæga att vaken ær politisk korrekt och inte någon ækta sanningsrørelse?

Postat den: Yesterday 21:16


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Fast den ena sidan i denna debatt är ju inte villig att ta till sig av den andra sidans källor, trots att de efterfrågas.
Så fort vissa här blir motbevisade med en källa klassas källan som prosionistisk, medans de själva har rätt att posta dravel från välkända antisemitiska sidor.

Ska man ha en debatt så debatterar man på lika villkor. Man kan inte förkasta källor på det sätt som gjorts i denna tråd.

Dessutom bölar den ena sidan om hur de kallas för antisemitiska bara för att de ställer sig emot judarna, men själva förbehåller sig rätten att anklaga motdebattören att vara sionistisk agent.

Ännu löjligare blir detta då jag knappast postat någonting som ger judarna rätt att mörda civila, som faktist du gjort med förklaringen att de inte kan nå militära mål, så då är det klart de väljer civila mål...

Gång på gång har jag påpekat att jag inte ställer mig på någons sida i denna konflikt, eftersom bägge sidor kör sådan avskyvärd krigsföring.
Dock går som sagt mina sympatier till palestinierna, eftersom de var de som blivit ockuperade, men jag står inte på deras sida eftersom de OCKSÅ mördar oskyldiga civila...

Dessa relativt få rader fattar inte motdebattörerna, utan kallar mig fortfarande för sionist.
Sjukt resonemang... Späckat med argumentationsfel.

Postat den: Yesterday 21:26
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Litar man inte på medlemmarnas førmåga att tænka sjælv då? Ær det någon katastrof som har hænt att någon har blivit kallad antisemetit, zionist eller pucko? Tråden ær speckad med synspunkter och fakta som framkommit just førdet att man har krånglat lite. Jag tycker det er bra jobbat av alla, en jættebra tråd, jættesynd om den sensureras!

Postat den: Yesterday 21:41


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
Författaren till Svd:s recension av Pappes bok påstår att han inte kommer med något nytt som inte Benny Morris gjorde redan för tjugo år sedan. Men detta är fel då exempelvis Haganahs arkiv inte var tillgängliga för Morris.
SvD ansåg att han inte presenterat sina "bevis"
Jag har inte läst boken, så jag kan inte uttala mig. Men jag litar på SvD's bedömning... Men de är väl också sionister enligt dig.
Är man inte med dig till 100% är man mot dig... Svart/vitt tänkande... Reptilhjärnan grabben... Sådant tänkande brukar representeras av psykopater bl a

Citat:

ZZpiggy skrev:
Vem av oss två är uppviglare när du redan i ditt första svar till mig använder nedlåtande termer?
Jag kallade dig pucko, eftersom du tydligen ansåg att palestinierna hade rätt att lära ut judehat i barnprogram.
Det är jävligt puckat att stå för såna åsikter och det häller bara bensin på elden och motverkar en lösning på konflikten även för nästa generation.

Fan vad du ältar! Inse att du redan förlorat diskussionen med råge med dina argumentationsfel och hat. Du beter dig som ett troll!

Läs artikeln en gång till. Recensenten hävdar att Pappes bevis inte är nya, vilket är fel. Jag har boken i bokhyllan och har även läst den.

Nej, jag skrev aldrig att palestinierna hade rätt att lära ut judehat i barnprogram:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142428#forumpost142428

Det är du som förfalskat min text:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142602#forumpost142602

Postat den: Yesterday 22:20


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Norskan skrev:
Hm, var det inte hær man kunde ta upp sanningar i alla facetter? Istællet skal det sensureras? Det ær ju inte vakens moderatorer som har engasjerat sig hær såvidt jag førstår, och tycker inte den har varit spesiellt aggressiv, isåfall har det varit åt båda hållen. Det vil i prinsip sæga att vaken ær politisk korrekt och inte någon ækta sanningsrørelse?

Instämmer med föregående talare. Raderas tråden så hamnar sanningsrörelsen i censurfacket och det luktar jäkligt illa. På andra forum låser man trådar som spårat ur, men de kan ändå läsas och jag tycker att denna tråd bör vara tillgänglig för alla och envar. Går inte den modellen att praktisera här, om det nu anses nödvändigt att stoppa debatten?

Postat den: Yesterday 22:31


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2006/12/22 11:28
Inlägg: 4932
Hitting a Jew is the same as hitting God.....

Your U.S. government can now legally kill Christians for the “crime” of worshipping Jesus Christ! A diabolic deception has been perpetrated on the American people by their OWN leaders, Senators and Congressmen, who have sold their soul to the devil. On March 5, 1991, in the House of Representatives, and March 7, 1991, in the U.S. Senate, without any knowledge of, or input by, the people of the United States, U.S. Senators and Congressmen passed a law that is so outrageous – and frankly unconstitutional – that it forces the American people to be bound by a set of monstrous rules, called the Noahide Laws, rules that make the belief in Jesus Christ a crime punishable by decapitation by guillotine! On March 20, 1991, President George H.W. Bush, a supposed Christian, signed the bill into law.http://www.takebackourrights.org/docs/Christians-full%20page.html

Postat den: Yesterday 22:35
_________________
They cant scare us, they cant scare us - their engines run on blood, our engines run on LOVE


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Nej, jag skrev aldrig att palestinierna hade rätt att lära ut judehat i barnprogram:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142428#forumpost142428

Det är du som förfalskat min text:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142602#forumpost142602
Men din envise fan, Det är bara att kolla inlägget http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142397#forumpost142397
Där försvarar du detta faktum.
Du kallar dessutom palestinierna för frihetskämpar... frihetskämpar mördar inte oskyldiga kvinnor och barn, det är terrorister som gör detta.
Jag har inte förfalskat ett jävla skit av vad du säger. Det är bara du som vägrar inse det trams du faktist kommer med!
Ge upp någon gång med dina utrop om hur andra ljuger osv, när man endast citerar det du säger. Det är för fan bara att kolla på de inlägg jag länkar till så ser man att jag inte förfalskat ett jävla skit.

Postat den: Yesterday 22:47
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Palestinsk man, som dock hoppade av innan han gick över till terrorism, berättar.
http://www.youtube.com/watch?v=O2wvqDfitLY


....fast han är väl också sionist...

Postat den: Today 0:01
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
Nej, jag skrev aldrig att palestinierna hade rätt att lära ut judehat i barnprogram:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142428#forumpost142428

Det är du som förfalskat min text:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142602#forumpost142602
Men din envise fan, Det är bara att kolla inlägget http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142397#forumpost142397
Där försvarar du detta faktum.
Du kallar dessutom palestinierna för frihetskämpar... frihetskämpar mördar inte oskyldiga kvinnor och barn, det är terrorister som gör detta.
Jag har inte förfalskat ett jävla skit av vad du säger. Det är bara du som vägrar inse det trams du faktist kommer med!
Ge upp någon gång med dina utrop om hur andra ljuger osv, när man endast citerar det du säger. Det är för fan bara att kolla på de inlägg jag länkar till så ser man att jag inte förfalskat ett jävla skit.

Den som har rätten på sin sida ger inte upp, liksom det palestinska folket. Är det något du sysslat med sedan ditt första inlägg så är det att förfalska och förvränga mina utsagor för att det ska passa den förljugna kostym du iklätt dig i denna tråd. Så gott som samtliga av dina citeringar av mig har du gjort till vrångbilder:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142944#forumpost142944

Den palestinska ursprungsbefolkningen kämpar med all rätt för sin frihet mot en förtryckare och ockupant som ser sig som g-dsutvald och därför anser sig ha rätt att göra vilka missdåd som dem behagar. Därför skiljer jag på terrorister och frihetskämpar, eller motståndsrörelser om du hellre vill det.

Postat den: Today 0:48


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Den som har rätten på sin sida ger inte upp, liksom det palestinska folket. Är det något du sysslat med sedan ditt första inlägg så är det att förfalska och förvränga mina utsagor för att det ska passa den förljugna kostym du iklätt dig i denna tråd. Så gott som samtliga av dina citeringar av mig har du gjort till vrångbilder:
Jag har ju för fan CITERAT dig!!! Ser det fel ut är det väl för i helvete på ditt ansvar!!! Gillar du inte hur det du skrivit ser ut, föreslår jag du går på en skrivkurs eller någonting liknande-

Citat:

ZZpiggy skrev:
Den palestinska ursprungsbefolkningen kämpar med all rätt för sin frihet mot en förtryckare och ockupant som ser sig som g-dsutvald och därför anser sig ha rätt att göra vilka missdåd som dem behagar. Därför skiljer jag på terrorister och frihetskämpar, eller motståndsrörelser om du hellre vill det.
motståndsrörelser tar inte heller livet av oskyldiga civila kvinnor och barn. Det är uteslutande terrorister som gör... Tänker du måntro på "nationalhjälte"?

Postat den: Today 1:00
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Cerror;motståndsrörelser tar inte heller livet av oskyldiga civila kvinnor och barn. Det är uteslutande terrorister som gör... Tänker du måntro på "nationalhjälte"?

Hur många kvinnor och barn blir tatt livet av i dom två lægrarna?
Hur många dør av politiken som førs i området?

Postat den: Today 9:10« 1 ... 12 13 14 (15) 16 »


Användarnamn:

Lösenord:


Tappat bort lösenordet?
Registrera dig nu!


12 användare är online (12 användare surfar Forum)

Medlemmar: 0
Gäster: 12

mer...
JacL 10-01-17
Framtiden 10-01-17
Dowie 10-01-16
Sloth 10-01-16
perake 10-01-14

Blogg - Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Blogg - Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
911truth.dk
911 Truth i Danmark.
911truth.no
911 Truth i Norge.
9-11.se
911 Truth i Sverige.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Corruptio.blogg.se
Avslöjar grov kriminalitet i svenska myndigheter.
Blogg - Gryningens ljus
Tankar i gryningen ljus.