vaken
« 1 ... 11 12 13 (14) 15 16 »


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2007/6/13 1:33
Inlägg: 336
Det verkar här som såfort en jude säger något kritiskt eller ännu värre om Israel så är det en godtagbar källa (säger den något annat är den inte trovärdig), tror folk allvarlig talat att för att en jude är kritisk ger det större tyngd åt lögner, lögnerna är lika falska vem som än säger dom.

SS tex gillar alla judar som hatar judar, alltså dom judar som har något judekomplex så dom hatar sitt eget folk. Sådana judar är också antisemiter.

Det finns svarta nazister till exempel, det är ett fenomen att vissa svarta har samma typ av komplex som till exempel Wilhelmsson om han nu är jude. Detta är ett faktum och ras eller folktillhörighet har ingenting med källans trovärdighet att göra.
Det är talande att Wilhelmsson avslutar den artikel han skrivit och hänvisar till här slutar med att man kan avsäga sig sin judendom (han har inte svarat på vad han vill ha sagt med det)

Andra skrattretande argument som det Big Al kommer med är att hänvisa till en ”församlings ledare” ungefär som det ger det minsta tyngd. Är Helge Fossmo också ett språkrör för kristendomen må tro? Han var ju församlingsledare.

Klart det finns ultranationalister bland judar som det finns hos resten av världens nationer.

Det är hyckleri att ge tyngd åt skitsnack för att det är av ”ras”.

Andra förvanskningen av sanningen är att sionism skulle vara något bestämt. Det finns höger sionister och vänster sionister , som det finns konservativa och liberala. Dessa har inte mer gemensamt än att dom asner att Judarna har rätt till sitt land.

Enkelt sagt en källa blir inte sann för att den har ett judiskt namn. För idioter kanske den blir det, men idioter är också blåsta

Notera att alla citat jag hänvisat till kommer ifrån islamitiska ledare och presidenter som öppet säger att dom vill se folkmord på judar. Dessa är Israel tvungna att försvara sig emot, dom håller i armeer som vill utrota dom.

Postat den: 1/17 6:34
_________________
The blind Me-Generation doesn't care if life's a lie. So easily used, so proud to enforce


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Det var også tyskar som var mot nazisme, var dom då selvhatande tyskar? Å førsøka att førsvara zionisme vid att hævda att judar som ær imot det ær selvhatande tycker jag ær otroligt søkt. Vem stødjer man då? Inte goda krafter i værden iallafall.
Men som næmnt før står ochså många kristna bak detta. Lite konstigt, innan andra værdskriget var jødarna hatade av kristna, med huvudgrund i att dom stog bakom Jesus død. Synet bland kristna har værkligen ændrat sig 180 grader, något många kristna inte vet. Dom israelvænliga kristna ær ett lika alvarligt problem, och ær en del av zionistrørelsen. Dom bryr inte om judarna, men har en egen agenda før sitt førsvar, næmligen førvæntan om armageddon.

Postat den: 1/17 10:38


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Norskan skrev:
Men hør hær, vi har ju iallafall førstått at zionism ær dåligt, och som tur ær tycker ochså många judar ochså det, så då borde vi kunna førenas fullt ut dær. Då kokar det ned til en enklare politisk fråga. Nær man attakeras med antisemetitpåståndet så kan man enkelt hænvisa til den nyanseringen.

Du har rätt. Du skriver kloka och läsvärda inlägg som höjer sig över de flesta andra poster. Problemet är att zionistapologeter försöker likställa anti-zionism med anti-semitism i syfte att släta över zionismens ”ondska”, om uttrycket tillåts. Det är viktigt att vara uppmärksam på det.

Postat den: 1/17 12:01


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
Både Leif_Erlingsson och lassew insåg förstås att de hade bättre sysselsättning att spendera sin energi på än att diskutera med en patologisk narcissist och zionistsupporter.
Åter igen är jag alltså sionist fast jag blott försöker lyfta fram att palestinierna också begår terrordåd? Jag har aldrig sagt att judarna inte gjort någonting fel. ALDRIG!

Citat:

sale skrev:
OCH du skall ha J^¨ klart för dig att ALDRIG säga till mig att jag skall ändra mig,det är din hjärna det är fel på..inte en gång till OK!"l
Har jag någonsin sagt du ska ändra på dig? Har du ätit gul snö eller?

Citat:

sale skrev:
Som detta:Jag tvivlar på detta. Har jag alltså stora problem för att jag fördömmer terror från bägge sidor?

Är du gud?
Jag behöver inte vara Gud för att ha den åsikten. Jag ser till humanitära skäl. Att anse den ena sidan har rätt att begå terrordåd är förjävligt omoget och medeltidsmentalitet.
Jag har flera gånger sagt att mina sympatier går till Palestina. De borde fått världens hjälp redan från början, men det fick de inte för att den delen av världen som sköter sånt, USA och Storbritannien bla, avskyr muslimer.
Men det ger inte dom rätt att mörda kvinnor och barn

Sen dessutom när jag påpekar att de väpnade delarna av Hamas gömmer sig bland lokalbefolkningen att det gör Israel också... som att det skulle utjämna saken. Israel gör ju givetvis samma fel själva, men ingen sida får rätt att göra detta i resonemanget.
Andra här i tråden har varit så duktiga på att påpeka Israels fel, men framhäver palestinierna som oskyldiga små lamm... Det är dom inte!
Tror ni förresten att konflikten någonsin kommer att kunna lösas med att Hamas minsann har rätt att mörda oskyldiga judar med terrorism?
Fattar ni inte att detta måste upphöra från bägge sidor?
Ni verkar bara vilja se den ena sidan utplånad.

Jag fattar fortfarande inte hur man kan vara så IDIOTISK och kalla min ståndpunkt sionistisk.
Faktist hade det varit närmre att kalla mig antisemit, eftersom jag till motsats från er i denna tråd anser att ingen sida av två semitiska grupper ska få syssla med terrorism och mörda oskyldiga.
Nu är jag iofs inte antisemit heller, men det ligger logiskt sett närmre än att kalla mig sionist.

Det du har gjort i denna tråd är att smutskasta det palestinska folkets befrielsekamp, inte minst genom att kalla dem terrorister. ”Israels” statsterrorism har du knappt tagit i med tång. Om du nu inte anser dig vara zionist så springer du med all önskvärd tydlighet zionisters ärenden genom ditt pro-israeliska agerande.

Jag gjorde en sammanställning av din zionistpropaganda här:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142944#forumpost142944

Ödsla nu inte din energi på förnekelse, då binder du bara ris åt egen rygg.

Postat den: 1/17 12:05


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Barong skrev:
Likaväl som det är fult att använda epitetet antisemitism på någon som är antisionist är det likväl fult av en antisemit att kalla sig antisionist. Faktumet att båda äger rum är varför folk även har svårt för antisionist-epitetet; det brukar dölja fulare åsikter. Säger inte att det är så för debattanterna härovan, men just formuleringen "du börjar låta som en jude" slår, omedvetet, huvudet på spiken.

edit: Var ZZPiggy som sa det, dig har jag inte sett något sådant ifrån och jag tror du vill ha en saklig debatt, men som någon sorts utomstående observatör till debatten kan jag ju säga att även om det inte är så i någon sorts perfekt värld, så skulle nog inte medelsvensson (medelnorrmansson?) tro att allt ditt mjöl var helt rent, om man säger så. Det är känsligt, och bevisbördan ligger tyvärr hos er/oss. "Man måste få debattera saken" är de främlingsfientligas ledord här i Sverige iaf

För debatten och din trovärdighet vore det trevligt om du citerade mig korrekt, annars begagnar du dig av samma smutsiga knep som computerror, förfalskning:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142483#forumpost142483
Citat:
Jag börjar tro att du är jude på riktigt. Du agerar exakt enligt regelboken för chutzpah. Försöker projicera allt du gör själv på dina debattmotståndare. I vilket fall som helst har du en uselt rutten diskussionsteknik och saknar fullständigt kunskap både i debatteknik och de historiska fakta som är nödvändiga för en givande debatt om Palestinas historia och hennes framtid.

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142501#forumpost142501
Citat:
Jag har diskuterat Palestina på flera forum, svenska som utländska, under mer än en handfull år och din (obefintliga) debatteknik stämmer på pricken överens med den teknik de judar jag mött använt sig av. Projicera det du själv gör på din motståndare. Men det betyder naturligtvis för alla logiskt tänkande människor inte detsamma som att jag skulle hata dem, jag hatar ingen som är ärlig och hederlig. Att jag skulle vara antisemit, som du gastande låter påskina understryker ytterligare det jag beskrivit ovan om din debatteknik.

Jag hoppas du förstår och inser skillnaden.

För övrigt kan det tilläggas att den största gruppen semiter är araber och att större delen av de som kallar sig judar inte är semiter. Sålunda kan man konstatera att termen antisemitism är kapat av zionister för att kunna användas i förtryckande och avskräckande syfte.

Jag har skrivit det tidigare men förtjänar att upprepas, sanningsrörelsen har problem med rasism och islamofobi, något som mycket tydligt kan utläsas i den tråd vi för tillfället befinner oss i.

Postat den: 1/17 12:15


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Joshua skrev:
Det verkar här som såfort en jude säger något kritiskt eller ännu värre om Israel så är det en godtagbar källa (säger den något annat är den inte trovärdig), tror folk allvarlig talat att för att en jude är kritisk ger det större tyngd åt lögner, lögnerna är lika falska vem som än säger dom.

SS tex gillar alla judar som hatar judar, alltså dom judar som har något judekomplex så dom hatar sitt eget folk. Sådana judar är också antisemiter.

Det finns svarta nazister till exempel, det är ett fenomen att vissa svarta har samma typ av komplex som till exempel Wilhelmsson om han nu är jude. Detta är ett faktum och ras eller folktillhörighet har ingenting med källans trovärdighet att göra.
Det är talande att Wilhelmsson avslutar den artikel han skrivit och hänvisar till här slutar med att man kan avsäga sig sin judendom (han har inte svarat på vad han vill ha sagt med det)

Andra skrattretande argument som det Big Al kommer med är att hänvisa till en ”församlings ledare” ungefär som det ger det minsta tyngd. Är Helge Fossmo också ett språkrör för kristendomen må tro? Han var ju församlingsledare.

Klart det finns ultranationalister bland judar som det finns hos resten av världens nationer.

Det är hyckleri att ge tyngd åt skitsnack för att det är av ”ras”.

Andra förvanskningen av sanningen är att sionism skulle vara något bestämt. Det finns höger sionister och vänster sionister , som det finns konservativa och liberala. Dessa har inte mer gemensamt än att dom asner att Judarna har rätt till sitt land.

Enkelt sagt en källa blir inte sann för att den har ett judiskt namn. För idioter kanske den blir det, men idioter är också blåsta

Notera att alla citat jag hänvisat till kommer ifrån islamitiska ledare och presidenter som öppet säger att dom vill se folkmord på judar. Dessa är Israel tvungna att försvara sig emot, dom håller i armeer som vill utrota dom.

Varför generaliserar du? Det förhåller sig inte på det viset du vill få det till. Somliga källor, gäller både judiska och icke-judiska, håller högre kvalitet än andra och är därför mer trovärdiga. Ju mer påläst man är desto enklare blir det att avgöra vilka källor som är tillförlitliga. De källor som patologiskt menar att Palestina tillhör judar kan av förklarliga skäl oftast inte anses vara pålitliga.

Du har för övrigt inte kunnat redogöra någonstans var exempelvis www.jewwatch.com skulle vara antisemitisk. Istället attackerar du personen som hänvisar till sidan:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142951#forumpost142951
Citat:
Driver du med oss när du ställer frågan om jewwatch är antisemitisk? Förstår du engelska? Jag orkar inte och ser inte någon poäng i att länka till alla islamist samt nazi-sidor du hänvisat till.

Kom med något vettigt istället.

Kom med något vettigt istället, redogör för de ”islamist- och nazi-sidor jag hänvisat till”.

Judar är ingen ras, ej heller en homogen massa. Däremot är de flesta zionister av samma skrot och korn, deras nationalism och avsaknad av empati för icke-judar är slående. På samma sätt är muslimer inte heller en homogen massa, trots dina försök att förringa den zionistjudiska terrorn mot Palestinas rättmätiga invånare genom att klumpa ihop alla muslimer och påstå något så befängt att de vill se ”folkmord på judar”. Hur långt är du beredd att gå i ditt försvar av en illegitim enklav?

Nej, vaken.se har inga problem med antisemitism. Däremot har ni tvivelsutan problem med rasism i allmänhet och islamofobi i synnerhet, något dina poster med all önskvärd tydlighet bevisar.

Postat den: 1/17 12:18


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Norskan skrev:
Det var også tyskar som var mot nazisme, var dom då selvhatande tyskar? Å førsøka att førsvara zionisme vid att hævda att judar som ær imot det ær selvhatande tycker jag ær otroligt søkt. Vem stødjer man då? Inte goda krafter i værden iallafall.
Men som næmnt før står ochså många kristna bak detta. Lite konstigt, innan andra værdskriget var jødarna hatade av kristna, med huvudgrund i att dom stog bakom Jesus død. Synet bland kristna har værkligen ændrat sig 180 grader, något många kristna inte vet. Dom israelvænliga kristna ær ett lika alvarligt problem, och ær en del av zionistrørelsen. Dom bryr inte om judarna, men har en egen agenda før sitt førsvar, næmligen førvæntan om armageddon.

Återigen ett klokt och beaktansvärt inlägg, Norskan. När Armageddon inträffar tror ju evangelikaner att alla judar ska konvertera till kristendomen. Ganska sjukt enligt min mening.

Det är inte bara kristna evangelikaner som struntar i judarna, zionister gör det också. Vid hur många attentat utförda av megalomana fanatiska zionister har inte även judar dödats? Vid attentatet mot Kung Davids hotell i Jerusalem dog inte bara britter och muslimer. Naeim Giladi, som jag länkat till tidigare, vittnar om rena terrormetoderna för att få judar att emigrera till ”Israel” och låt mig till sist påminna om gangsterzionisternas samarbete med de tyska nationalsocialisterna i kampen för Eretz Israel.

Postat den: 1/17 12:34


Re: Vakens inställning till antisemitism
Quite a regular
Registrerade sig:
12/31 7:04
Från Sverige
Inlägg: 41
Joshua, du som dem flesta extremister, hjärntvättade människor på jorden kan inte se sanningen. Du med dina argument stödjer slakt av oskyldiga, deportering av människor, användning av övervåld och ockupation. Låt mig gissa varför?
Du är prosionist. Du är en fundamentalistisk Islamofobisk Kristen, resten kan du räkna ut själv.

Vill bara förklara lite lätt:
Sionism = Facism = Inte bra.
Hela ockupationsmakten Israel bygger på Sionism, och vad har vi sett av det hittils?

Du blandar Judendomen med Sionism, och det är därför du försvarar Sionismen.

PS. Sluta PM:a mig med din smörja? DS.

Peace.

Postat den: 1/17 13:25


Re: Vakens inställning till antisemitism
Quite a regular
Registrerade sig:
2006/8/31 18:12
Inlägg: 50
Eftersom ämnet är antisemitism så tänkte jag tipsa om en bra
dokumentär gjord av israelen Yoav Shamir som heter 'Defamation' om just antisemitism. Han visar i filmen hur israeliska ungdomar hjärntvättas och indoktrineras med tanken att de är hatade och jagade av antisemiter i hela världen.
Och detta i sin tur leder till skapandet av en känsla av kollektiv ångest och rädsla hos dessa ungdomar som skulle just börja sin militärtjänstgöring i IDF.
Mera granskning av dokumentären på engelska av Gilad Atzmon här...

http://www.gilad.co.uk/writings/defam ... view-by-gilad-atzmon.html

Postat den: 1/17 15:35
_________________
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Hær ær en uppmærksammad artikkel om dom kristna israelvænnernas motivasjon;

http://www.dagbladet.no/2009/02/06/ma ... ristendom/israel/4436173/

Postat den: 1/17 16:29


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Jag gjorde en sammanställning av din zionistpropaganda här:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142944#forumpost142944

Ödsla nu inte din energi på förnekelse, då binder du bara ris åt egen rygg.
Du är allvarligt störd ZZpiggy. Allt jag hävdar är att palestinierna minsann begår terrordåd dom också. Att jag inte säger någonting om judarnas övergrepp beror på att det gör ju ni så bra ändå... Dessutom använder ni källor som står på palestiniernas sida, men jag får inte använda några källor alls som pekar på att palestinierna begår brott?
Dessutom har jag enbart länkat till EN ARTIKEL från vad ni påstår är en sionistvänlig blogg...
Jag har också länkat till en artikel Lasse Wilhelmson skrivit, men fortfarande anklagas jag att vara sionist.
Jag förstår mig inte på hur fan du tänker... Men bra jävla blint och trångsynt är det iallafall... VÄLDIGT svart/vitt tänkande.

"Är man inte med på vår sida är man på den andra sidan" tänker ni.

Men inse att jag står på palestiniernas sida, men ger inte NÅGON rätt att använda sig av terrorism.

Postat den: 1/17 18:55
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2008/5/25 18:15
Inlägg: 449
Passa er för agenter som endast har ett syfte! Att distrahera och dra bort focus ifrån det viktiga!

Postat den: 1/17 19:52


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
shilton: Eftersom du flera gånger påvisat att du är en vettig person får jag får mig att du syftar på ZZpiggy framför allt, men också M.K.
Skriv dock gärna vilken sida du menar, då dessa två fått för sig att får man inte svar efter fem minuter har man rätt och de tror det är dom som har rätt i övrigt också.

Postat den: 1/17 20:31
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
Jag gjorde en sammanställning av din zionistpropaganda här:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142944#forumpost142944

Ödsla nu inte din energi på förnekelse, då binder du bara ris åt egen rygg.
Du är allvarligt störd ZZpiggy. Allt jag hävdar är att palestinierna minsann begår terrordåd dom också. Att jag inte säger någonting om judarnas övergrepp beror på att det gör ju ni så bra ändå... Dessutom använder ni källor som står på palestiniernas sida, men jag får inte använda några källor alls som pekar på att palestinierna begår brott?
Dessutom har jag enbart länkat till EN ARTIKEL från vad ni påstår är en sionistvänlig blogg...
Jag har också länkat till en artikel Lasse Wilhelmson skrivit, men fortfarande anklagas jag att vara sionist.
Jag förstår mig inte på hur fan du tänker... Men bra jävla blint och trångsynt är det iallafall... VÄLDIGT svart/vitt tänkande.

"Är man inte med på vår sida är man på den andra sidan" tänker ni.

Men inse att jag står på palestiniernas sida, men ger inte NÅGON rätt att använda sig av terrorism.

Du fortsätter din ”vänliga” attityd märker jag. Vore det inte bättre att du ägnade lite tid åt att påvisa för mig och läsarna var i mina inlägg och länkar den påstådda antisemitismen finns? Kontakta gärna Joshua, ni kan ju slå era kloka huvuden ihop.

Jan Guillou har en ovanligt bra skriven krönika i dagens Aftonblad om just missbruket av antisemitism:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kol ... guillou/article6440120.ab
Citat:
Anklagelsen i sig är standard i Israel¬försvararnas arsenal. Den är lömsk, eftersom den förutsätter en sorts omvänd bevisbörda som ingen klarar av, lika lite som Birgitta Ohlsson kan bevisa att hon inte i hemlighet när pedofila böjelser. Men förutsättningen för att dra igång antisemitkampanjen den här gången voro ändå att det Donald Boström skrev var osant. Eller att han formulerat sig på något antisemitiskt sätt.

Det senare kunde inte en enda liberal påvisa, ingen enda anklagelse för antisemitism åtföljdes av ett citat som stöd. Återstod då bara frågan om sant eller osant.

En fråga som alltså avgjordes i december, när världens medier, utom de liberala svenska, kunde berätta sanningen: att man i Israel under lång tid stulit allehanda organ, inte bara från nyskjutna palestinier utan också från avlidna turister.

Postat den: 1/17 20:59


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Till ZZpiggy:
1. www.jewwatch.com är en antisemitisk sida. Den är de facto klassad som en sådan och enligt mig är den det också.
www.jewwatch.com är tom angiven som ett exempel på en hate site i wikipedia. Det är förövrigt mångamånga fler än mig som klassar www.jewwatch.com som antisemitisk.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_site

2. Jag har inte sagt att du är antisemitisk, bara att enligt ditt eget resonemang som du klassar mig som sionist, är du klassad som antisemit mångdubbelt. Med ditt eget regelsystem alltså.

3. Jag skulle gärna se en klassificering av mina länkar där de benäms som sionistiska, annat än att det passar just dig och M.K att avfärda dom för att de motbevisar er.

Postat den: 1/17 21:08
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2008/5/25 18:15
Inlägg: 449
Citat:

computerror skrev:
shilton: Eftersom du flera gånger påvisat att du är en vettig person får jag får mig att du syftar på ZZpiggy framför allt, men också M.K.
Skriv dock gärna vilken sida du menar, då dessa två fått för sig att får man inte svar efter fem minuter har man rätt och de tror det är dom som har rätt i övrigt också.
Jag ville bara påpeka att dom existerar på forumet och att man bör ha det i åtanke så fort man blir indragen i en infekterad diskussion.Speciellt om det är någon nyregistrerad användare!

Postat den: 1/17 21:21


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Ja, sant... Man ser ju direkt vad alla här gillar att diskutera av lassew, leif_erlingsson, ZZpiggy, M.K.

Enbart diskussioner mot judarnas sak. Norskan har dock skrivit om en del annat, men hon smälter in i gänget lik förbannat.

Ni är ungefär lika trovärdiga som Thomas di Leva som går ut och predikar om kärlek, men som slår på sin partner när ingen tittar...

Citat:

Joshua skrev:
Det finns svarta nazister till exempel, det är ett fenomen att vissa svarta har samma typ av komplex som till exempel Wilhelmsson om han nu är jude. Detta är ett faktum och ras eller folktillhörighet har ingenting med källans trovärdighet att göra.
Det är talande att Wilhelmsson avslutar den artikel han skrivit och hänvisar till här slutar med att man kan avsäga sig sin judendom (han har inte svarat på vad han vill ha sagt med det)
Jag tror jag läst någonstans att lassew (Lars Wilhelmson) far var halvjude. Men judendomen ärvs från mor till barn, så han är inte alls jude. Dessutom var det suspekt skrivet, då det inte finns några halvjudar eftersom benämningen jude just ärvs från mor till barn. Antingen är man jude eller inte. För mig verkar det bara vara ett epitet att gömma sig bakom.

Postat den: 1/17 21:45
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Till ZZpiggy:
1. www.jewwatch.com är en antisemitisk sida. Den är de facto klassad som en sådan och enligt mig är den det också.
www.jewwatch.com är tom angiven som ett exempel på en hate site i wikipedia. Det är förövrigt mångamånga fler än mig som klassar www.jewwatch.com som antisemitisk.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_site

2. Jag har inte sagt att du är antisemitisk, bara att enligt ditt eget resonemang som du klassar mig som sionist, är du klassad som antisemit mångdubbelt. Med ditt eget regelsystem alltså.

3. Jag skulle gärna se en klassificering av mina länkar där de benäms som sionistiska, annat än att det passar just dig och M.K att avfärda dom för att de motbevisar er.

Anser du att www.jewwatch.com är antisemitisk så är det också upp till dig att bevisa att den verkligen är det och intresseklubben noterar att du gravt misslyckats i ditt första försök precis som du fallerat i dina försök att klassa mig som antisemit.

Du länkade till en centerpartists pro-israeliska åsikter, det räcker gott för att klassa dig som zionist.

Postat den: 1/17 21:53


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Cerror skrev; Jag tror jag läst någonstans att lassew (Lars Wilhelmson) far var halvjude. Men judendomen ärvs från mor till barn, så han är inte alls jude. Dessutom var det suspekt skrivet, då det inte finns några halvjudar eftersom benämningen jude just ärvs från mor till barn. Antingen är man jude eller inte. För mig verkar det bara vara ett epitet att gömma sig bakom.

Hm...?!

Postat den: 1/17 22:00


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Du fortsätter din ”vänliga” attityd märker jag. Vore det inte bättre att du ägnade lite tid åt att påvisa för mig och läsarna var i mina inlägg och länkar den påstådda antisemitismen finns?

Jag bemöter dig på precis samma sätt som du bemöter mig. Hur man kan försvara någons brott mot mänskliga rättigheter dessutom förtjänar inte bättre bemötande. Jag kan ju börja med som jag sagt tidigare att du använder dig av antisemitiska källor. Enligt ditt regelverk håller man ju med om en hel sajts åsikter bara för att man länkar till en artikel/inlägg. Alltså är du antisemit på samma grunder som du bedömmer jag är sionist.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Kontakta gärna Joshua, ni kan ju slå era kloka huvuden ihop.
Nu är det ju förstås så att jag och Joshua inte har samma åsikt i frågan.
I denna fråga står han på motsatta sidan av var du står i konflikten och jag själv står i mitten... Dvs betydligt mer opartisk än både dig, M.K, lassew, leif_erlingsson, Joshua och Norskan.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Anser du att www.jewwatch.com är antisemitisk så är det också upp till dig att bevisa att den verkligen är det och intresseklubben noterar att du gravt misslyckats i ditt första försök precis som du fallerat i dina försök att klassa mig som antisemit.
Som jag sa. Titta på definitionerna av vad en hate site är för något på http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_site Det räcker som bevis. Du är de facto överbevisad ditt lilla troll.
Dessutom för hundraelfte gången har jag aldrig sagt att du är antisemit, bara att du kan klassas som det med samma regler du själv spelar efter och kallar mig sionist.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Du länkade till en centerpartists pro-israeliska åsikter, det räcker gott för att klassa dig som zionist.
Nej, jag länkade till ETT inlägg på hans blogg. Inte hela bloggen. Jag ställde mig bakom det inlägget, inte hela bloggen.
Var fan förväntar du dig då jag kan hitta mina källor? Du som tillåts använda anti-Israeliska källor?
Enligt samma regelverk klassar du dig själv som antisemit när du länkar till antisemitiska sidor som www.jewwatch.com

Förresten, så jävla DUM du är som fortfarande inte fattar att det stavas "sionist" trots att jag bevisat det för dig. Det visar verkligen din förmåga att diskutera. Dvs att du vägrar inse dina fel. Men Svenska akademins ordlista kanske också är sionistisk enligt dig?
Cry baby!

Jag tänker för övrigt inte svara dig mer i den här tråden. Det är bara ni fanatiker som anser jag har fel. De med huvudet någorlunda rätt påskruvat inser att jag är betydligt mer objektiv än dig och att man inte har rätt att förneka någon annans källor på det sätt du gör gång på gång.
Dessutom hade du inte ett enda rätt i de fel du försökte tillskriva mig. Fast du svarade iofs aldrig på det inlägg jag gjorde innan detta och bemötte mina synpunkter på dina argumentationsfel.Låt mig för sista gången använda detta som liknelse...
Om någon mördar mitt eller mina barn, kan ni ge er fan på att jag dödar den personen. Jag har verkligen inte rätten att mörda dennes barn.
Detta är en rätt som ni hävdar.

Postat den: 1/17 22:33

Redigerat av computerror den 10-01-17 22:49:09
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Quite a regular
Registrerade sig:
12/31 7:04
Från Sverige
Inlägg: 41
computerror, personen som alltid vill ha rätt, alltid vara "neutral" och oftast har fel.

Det roliga är att han inte kan inse att han inte är opartisk.
Jag tror att du försöker jämna ut kritiken mot Israel och Sionister genom att kritisera Palestinier or whatever? Helt normalt.
Men då är du inte opartisk?

Får jag ändra diskutionens riktning en aning?
Isåfall frågar jag dig, computerror;
Vad ger ockupationsmakten Israel eller Sionister rätt till Palestina?
Vilket svar du än ger som stödjer sionismen kommer att kunna motbevisas.

Se det som en utmaning av the Big-Al


Sen så är det tragiskt att någon är neutral när det gäller Sionismen? Sionister är facister!
Sluta tramsa dig computerror! Du vet vad Sionismen står för och du är smart nog att inse rätt från fel?

Postat den: 1/17 23:08


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

Big-Al skrev:
computerror, personen som alltid vill ha rätt, alltid vara "neutral" och oftast har fel.

Med opartisk menar jag här en person som kan överblicka konflikten och se att bägge sidor begår brott mot mänskliga rättigheter.
Helt opartisk är jag dock inte, eftersom jag redan tidigare i tråden erkänt att mina sympatier går till palestinierna. Dock är jag betydligt mer opartisk än ZZpiggy och hans anhängare som anser att bara den ena sidan har rätt att begå terrordåd.

Citat:

Big-Al skrev:
Det roliga är att han inte kan inse att han inte är opartisk.
Jag tror att du försöker jämna ut kritiken mot Israel och Sionister genom att kritisera Palestinier or whatever? Helt normalt.
Men då är du inte opartisk?
Det har jag aldrig påstått egentligen. Jag har sagt jag försöker ge diskussionen mer balans, men också att jag är betydligt mer opartisk än vad övriga är i denna tråd.
Vidare har jag också sagt att konflikten bör lösas av en opartisk delegation. USA är knappast opartiska.

Citat:

Big-Al skrev:
Får jag ändra diskutionens riktning en aning?
Isåfall frågar jag dig, computerror;
Vad ger ockupationsmakten Israel eller Sionister rätt till Palestina?
Vilket svar du än ger som stödjer sionismen kommer att kunna motbevisas.

Se det som en utmaning av the Big-Al
Knappast någon stor utmaning, då du visar tydligt att du inte läst igenom tråden. Jag har sagt att konflikten borde lösts i sin linda. Dessutom har jag sagt flera gånger att jag är emot alla typer av nationalism. Så även sionism.
Detta har jag sagt flera gånger tidigare.
Jag är inte emot någon folkgrupp dock, utan bara dumheter från dessa... Så även Svenska dumheter.
Jag anser att Palestinierna har rätt till Palestina.
Att Israel nu finns är resultatet av en gigantisk konspiration av USA, Storbritannien, FN men även av nazityskland.
Allting var en stor konspiration för att ge judendomen deras älskade Zion. Däremot tycker jag inte judarna kan klandras för det eftersom de flesta religiösa går över lik för att få se sina religiösa skrifter besannas... Så även judarna.
Jag känner inte till någon religionsutövare som skulle ställa sig upp och säga att sättet deras profetior gick i uppfyllelse på var fulspel. Samtliga religiösa ser mellan fingrarna på sådant, därför håller jag övriga världn som ansvariga för att de lät detta hända.Citat:

Big-Al skrev:
Sen så är det tragiskt att någon är neutral när det gäller Sionismen? Sionister är facister!
Sluta tramsa dig computerror! Du vet vad Sionismen står för och du är smart nog att inse rätt från fel?
Som sagt. Läs mina tidigare inlägg...

Som jag sagt flera gånger tidigare är ZZpiggy och hans anhängare så duktiga att påpeka de fel sionismen utgör. Detta har jag inte opponerat mig emot. Det jag emotsagt mig däremot är dessas försök att få palestinierna att verka som oskyldiga små lammungar

Postat den: 1/17 23:38
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
Du fortsätter din ”vänliga” attityd märker jag. Vore det inte bättre att du ägnade lite tid åt att påvisa för mig och läsarna var i mina inlägg och länkar den påstådda antisemitismen finns?

Jag bemöter dig på precis samma sätt som du bemöter mig. Hur man kan försvara någons brott mot mänskliga rättigheter dessutom förtjänar inte bättre bemötande. Jag kan ju börja med som jag sagt tidigare att du använder dig av antisemitiska källor. Enligt ditt regelverk håller man ju med om en hel sajts åsikter bara för att man länkar till en artikel/inlägg. Alltså är du antisemit på samma grunder som du bedömmer jag är sionist.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Kontakta gärna Joshua, ni kan ju slå era kloka huvuden ihop.
Nu är det ju förstås så att jag och Joshua inte har samma åsikt i frågan.
I denna fråga står han på motsatta sidan av var du står i konflikten och jag själv står i mitten... Dvs betydligt mer opartisk än både dig, M.K, lassew, leif_erlingsson, Joshua och Norskan.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Anser du att www.jewwatch.com är antisemitisk så är det också upp till dig att bevisa att den verkligen är det och intresseklubben noterar att du gravt misslyckats i ditt första försök precis som du fallerat i dina försök att klassa mig som antisemit.
Som jag sa. Titta på definitionerna av vad en hate site är för något på http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_site Det räcker som bevis. Du är de facto överbevisad ditt lilla troll.
Dessutom för hundraelfte gången har jag aldrig sagt att du är antisemit, bara att du kan klassas som det med samma regler du själv spelar efter och kallar mig sionist.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Du länkade till en centerpartists pro-israeliska åsikter, det räcker gott för att klassa dig som zionist.
Nej, jag länkade till ETT inlägg på hans blogg. Inte hela bloggen. Jag ställde mig bakom det inlägget, inte hela bloggen.
Var fan förväntar du dig då jag kan hitta mina källor? Du som tillåts använda anti-Israeliska källor?
Enligt samma regelverk klassar du dig själv som antisemit när du länkar till antisemitiska sidor som www.jewwatch.com

Förresten, så jävla DUM du är som fortfarande inte fattar att det stavas "sionist" trots att jag bevisat det för dig. Det visar verkligen din förmåga att diskutera. Dvs att du vägrar inse dina fel. Men Svenska akademins ordlista kanske också är sionistisk enligt dig?
Cry baby!

Jag tänker för övrigt inte svara dig mer i den här tråden. Det är bara ni fanatiker som anser jag har fel. De med huvudet någorlunda rätt påskruvat inser att jag är betydligt mer objektiv än dig och att man inte har rätt att förneka någon annans källor på det sätt du gör gång på gång.
Dessutom hade du inte ett enda rätt i de fel du försökte tillskriva mig. Fast du svarade iofs aldrig på det inlägg jag gjorde innan detta och bemötte mina synpunkter på dina argumentationsfel.Låt mig för sista gången använda detta som liknelse...
Om någon mördar mitt eller mina barn, kan ni ge er fan på att jag dödar den personen. Jag har verkligen inte rätten att mörda dennes barn.
Detta är en rätt som ni hävdar.

Det är det antisemitiska du ska bevisa, vilket du hittills inte lyckats med, men jag är inte förvånad eftersom det inte existerar. Var har jag sagt att ”man håller med om en hel sajts åsikter bara för att man länkar till en artikel/inlägg”? Ingenstans käre vän, ingenstans.

Sa den ”opartiska” zionisten!

Vad som står på Wiki kan dessvärre inte tas på allvar, i synnerhet som de inte heller redovisar den så kallade antisemitismen. Ej heller har du kunnat peka på den påstådda antisemitismen i mina inlägg. Kanske dags att lägga ner anklagelserna?


Inlägget på centerpartistens blogg är klart ”Israel”-vänligt och därför zionistiskt.

Hur många gånger har du skrivit att du inte tänker bemöta mig mer? Jag har tappat räkningen…

Det är precis vad zionisterna i det judiska nationalhemmet gör, de dödar den palestinska ursprungsbefolkningens barn och får därför sota för sin terror.

Postat den: Yesterday 9:48


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Det är det antisemitiska du ska bevisa, vilket du hittills inte lyckats med, men jag är inte förvånad eftersom det inte existerar. Var har jag sagt att ”man håller med om en hel sajts åsikter bara för att man länkar till en artikel/inlägg”? Ingenstans käre vän, ingenstans.
Som jag säger... med samma regler som du klassar mig som sionist kan jag klassa dig som antisemit.
Nu kör inte jag samma regler som dig och har aldrig kallat dig antisemit, utan bara påpekat att jag kunnat det enligt ditt eget regelverk.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Sa den ”opartiska” zionisten!
Du är inte lite trång i huvudet du...

Citat:

ZZpiggy skrev:
Vad som står på Wiki kan dessvärre inte tas på allvar, i synnerhet som de inte heller redovisar den så kallade antisemitismen. Ej heller har du kunnat peka på den påstådda antisemitismen i mina inlägg. Kanske dags att lägga ner anklagelserna?
Spelar ingen roll... Du kan minsann länka på vilken anti-Israel sida som helst, men så fort något kommer från andra hållet förkastar du det. Detta är som jag sagt genomgående för din karaktär, där bara den ena sidan får mörda civila enligt dig.
Dessutom finns det en mängd andra än wikipedia som klassar www.jewwatch.com som antisemitisk, men wikipedia duger alldeles utmärkt som källa på det. Det visar att jag har stort stöd i mitt uttalande.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Inlägget på centerpartistens blogg är klart ”Israel”-vänligt och därför zionistiskt.
Jahaa... så det tycker du? Bara för att det inte går på din linje alltså?
Du får minsann klassa folk som sionister till höger och vänster, men börjar gnälla när någon påpekar att dina uttalanden och källor är antisemitiska.
Du är den som använder partiska källor. Jag har tom länkat till en artikel av din egen bundsvörvant lassew (Lars Wilhelmson)
Dessutom var min länk till blogginlägget menat för Norskan och det var inte ens menat som en källa för något påstående, utan bara en bra artikel... Men du kan tydligen inte klara av någonting som påpekar att även palestinierna gör avskyvärda brott...

Citat:

ZZpiggy skrev:
Hur många gånger har du skrivit att du inte tänker bemöta mig mer? Jag har tappat räkningen…
Ja, men du respekterar ju inte detta, utan fortsätter att gnälla gång på gång om samma saker. Saker jag redan lagt fram bevis för, men inga andra källor än dina egna duger ju.
Jag har aldrig varit med om maken till en trögare, fanatisk och gnällig debattör än dig. Inte heller någon som begår så många argumentationsfel som du själv.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Det är precis vad zionisterna i det judiska nationalhemmet gör, de dödar den palestinska ursprungsbefolkningens barn och får därför sota för sin terror.
Jaha... Så om någon mördar dina barn anser du att du har rätt att mörda dennes barn?
Du är inte bara dum, du är ociviliserad som få alltså.
Du lever i en liten låda och det är fan skrattretande hur dum du är på alla plan.
Jag har exempelvis bevisat för dig en så banal sak som hur ett ord stavas, men även där förkastar du källan (Svenska akademin) och fortsätter på din vansinnesfärd i skyglappar och stavar fel.

Postat den: Yesterday 10:35
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat« 1 ... 11 12 13 (14) 15 16 »


Användarnamn:

Lösenord:


Tappat bort lösenordet?
Registrera dig nu!


12 användare är online (12 användare surfar Forum)

Medlemmar: 0
Gäster: 12

mer...
JacL 10-01-17
Framtiden 10-01-17
Dowie 10-01-16
Sloth 10-01-16
perake 10-01-14

Blogg - Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Blogg - Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
911truth.dk
911 Truth i Danmark.
911truth.no
911 Truth i Norge.
9-11.se
911 Truth i Sverige.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Corruptio.blogg.se
Avslöjar grov kriminalitet i svenska myndigheter.
Blogg - Gryningens ljus
Tankar i gryningen ljus.