vaken
« 1 ... 10 11 12 (13) 14 15 16 »


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Joshua skrev:
Lassew – du var aldrig behjälplig med att redovisa bakgrunden för din propaganda text – den kan inte anses vara något annat eftersom den är fylld av värderingar utan rot i omständigheter. Det spekuleras och värre än det. Varför du vill skylla alla världens problem på judiska nationalister vet jag inte. Du är väll en av dom som hade trivts bättre 1933 då hade du utan tvekan fått bra betalt för att skriva dina pamfletter.

Hur som helst så är det tydligt att diskussionstrådar som handlar om judar väcker enormt mycket engagemang. Till och med prominenta namn som Lassew dyker upp – en av Sveriges kändaste förintelseförnekare populär bland radikala islamister såväl som hos högerextremister och vänsterextremister. Ja jude frågan förenar!

Sedan har vi dom som är hänförda av dramaturgin kring ”jude problemet”, en enkel lösning att förklara alla världens problem – redan i barndomen får man ju lära sig av Disney med fler att den onde är mystikern med den krökta näsan. Denna enkla identifikation ter sig bra i vuxen livet med och inte nog med det, man har ordnat sig en källa till att få hata rättfärdigt och ädelt.

Det tar sig så extrema proportioner att människor till och med ser attacker mot civila kvinnor och barn om något ädelt och heroiskt. Även om det är onda hemska Gargamels avkommor som man mördar så borde kanske frågan ställas. Är det vackert att indoktrinera tolv åringar till självmord, är det försvarbart och intala barn att dom inte har något hopp eller någon mening med sitt liv mer än att mörda andra barn?

Att det procentuellt dödas mer Israeliska civila än palestinska är ett logiskt faktum. Ett faktum som Norskan hyllar som frihetliga stordåd. Ja hon säger ju det själv, Palestienerna kan inte döda militärer så det är klart att dom spränger civila. - Här är svaret till MK från en meningsfrände.
Israelerna däremot ger sig på militära mål. Och dom civila som trots allt dödas är antingen övergrepp av någon kriminell, misstag eller påtvingat av att Hamas soldater gömmer sig bredvid dagis och liknande. För Hamas är ändå dagisbarnens död en framgång, dödas man av israeliska bomber så är det en fribiljett till himlen. Så Hamas gör egentligen bara dom små liken en tjänst.

Mk sätter upp riktlinjer vilka källor som är godtagbara och menar att statistiken ljuger för att det är sionist propaganda – eftersom webbadressen är av judiskt ursprung. Men webbadresserna du fått som många pekar åt samma håll är INTE källan, källorna hänvisas på hemsidorna och då kan man enkelt se att siffrorna bygger på offentliga och accepterade uppgifter, plockade såväl från israeliska och palestinska håll.

Det är så man måste gå tillväga för att försöka få en bild av döda, och bodycounts är aldrig absoluta så man måste utgå från sannolikhet också. I bästa fall får man ett hum om hur det ser ut.

Jag har också svarat nästan i varje inlägg jag skrivit hur det kommer sig att det blev en flyktingström från Israel – Araberna förklarade krig, i andra inlägg har jag beskrivit det mer utförligt så jag hänvisar läsaren till dessa.

Lasse Wilhelmson är populär därför att han eftersträvar sanningen och slår hål på de flesta av de myter den zionistiska (hat)propagandan marknadsför. Som exempel kan vi ta det faktum att många judar ser ner på gojer (icke-judar) och gärna projicerar hat mot dessa. Hatet finner du hos herrens egendomsfolk i första hand.

Varför envisas du med att hävda att ”Israel” enbart attackerar militära mål? Det är bara att titta på vad som hände i Gaza för drygt ett år sedan, eller Libanon 2006. De facto skjuter den zionistiska militären avsiktligt mot civila byggnader och människor. Det är det som gör dem till värre terrorister än någon annan, det blir i praktiken statsterrorism eftersom det är sanktionerat från högsta ort.

Flyktingströmmen från Palestina började de facto ungefär ett halvår innan araberna anföll på grund av zionisternas genocidalliknande terror så du har kardinalfel i ditt envisa upprepande av en lögn.

Postat den: 1/15 21:50


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Barong skrev:
Men gudars skymning, vad har jag skapat för monster till tråd! Varit borta ett tag och under tiden har den växt som en cancerböld.

Jag har plågat mig igenom den dynga som presenterats här och jag kommer inte ta ställning till några som helst fakta, förutom presentationen av Burgs text om hur Förintelsen blivit ett fängelse för Israel, det mest vettiga och minst kommenterade i denna tråd.

Jag skäms lite för de hetsiga debattörernas skull. Att de inte märker hur de blir manipulerade? För mig som kommer in som åskådare till diskussionen ser jag bara hur hjärntvättade ni är, och då skiter jag fullständigt i konflikten Israel-Palestina. Jag menar istället hur ni inte inser hur mycket ni förlorar på sättet ni argumenterar på. Speciellt du, Computerror, jag trodde faktiskt lite bättre om dig, att du stod över sånt här. Att du blir så sur och tar åt dig personligen av låga påhopp, medan DU SJÄLV HÄNVISAR till the Straw Man, är förvånande.

Att diskussionen urartar på det här sättet är ju själva kärnan i det jag menade med mitt första inlägg!! Tråden är som ett empiriskt bevis för existensen av osynliga härskarstrukturer! Så fort man ska till att debattera kommer det ALLTID folk som ZZPiggy (intressant namn...) som sprider kvasirationella argument omkring sig tillsammans med personangrepp. Alltid! Han är the Straw Man, kanske omedvetet, kanske inte, men det är ju det som är hela problemet. Kan man inte lämna sina aggressiva känslor utanför en diskussion kan man för det första inte ens kalla sig själv vaken, för det andra aldrig nå fram till något. Jag trodde verkligen bättre om folk än så här.

Behagar ni besvara mig så vill jag först säga detta: Om ni så mycket som tänker på att anklaga någon annan för att "han började..." så stop right there, sister. Ta ett steg tillbaka och tänk på hur just DU har bidragit till att den här debatten håller samma nivå som mellan två politiskt aktiva fjortonåringar i uppehållsrummet på Brandbergens gymnasieskola. För det gör den.

Zionism/Sionism är en ickefråga. Härskarstrukturerna "sionisterna", "makteliten", "the Boogey-man" använder är allt. Vem som drar i trådarna är ointressant. Det är var trådarna sitter fast i DIG som är det viktiga, och det du kan göra någonting åt!

Det var bra, det där sista. Copyright på det!

For your information; om någon tilltalar mig med nedsättande termer så ger jag svar på tal, så enkelt är det. Om du själv vill vända andra kinden till är det din ensak. Personligen accepterar jag inte påhopp av computerrors karaktär, du som verkar veta lite om honom kanske kan lära honom veta hut och debattera sakligt?

Naturligtvis är zionism en allvarlig fråga och inte någon icke-fråga som du påstår. Inte minst p.g.a. deras vedervärdiga beteende mot ursprungsbefolkningen i Palestina, men även den zionistjudiska lobbyn, som är som starkast i USA, gör det hela till ett problem för hela världen. Ingen människa blir fri förrän zionismen utrotats.

Det var bra, det där sista. Copyright på det!

Postat den: 1/15 22:04


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Du menar alltså att du själv är en pappskalle som gastar antisemit åt mitt håll utan att kunna leda något i bevis som legitimerar ett sådant tilltag?
Läs det jag skriver igen... Enligt samma regler ni diskuterar så.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Vill du diskutera din stavning av antisemitist?
Nej. Jag vet hur det stavas, men då du ej ens kan stava till "sionist" så tänkte jag hur kul det kunde vara och se hur lång tid det tog innan du, fortfarande ignorant och vägra rätta din stavning, sa till mig att jag stavat fel.

EDIT: Tänker för övrigt inte bemöta mer trams från dig varken ovan detta inlägg, eller ta upp hur många lögner du far med i inlägget direkt efter detta. Du har bekänt färg.
Bara dumheten att envist hävda jag står på en sida i konflikten bara för att jag påpekar bägge sidors terrorism. Nu är det ju som jag sagt tidigare så att jag sympatiserar med palestinierna, men det förkastar ni eftersom jag minsan kan vara objektiv och även visa deras fel.

Sen att ens säga att bara för att man nämner izz al-din al-qassam-brigaderna är man sionist... qassam-brigaderna utgör den väpnande delen av Hamas och det är precis rätt och riktigt att nämna dom i sammanhanget.

Och som en liten pik... Läs igenom artikeln igen som var i SvD. Som även M.K sa till mig... Jag var dock för trött att se det, men min ursäkt var att jag då varit uppe 21,5 timmar.

Men som sagt. Jag har insett sedan länge att det inte är någon idé att diskutera med dig.
Men ett är säkert. Med bara ett uns av din egen förvridna debatteknik om att jag skulle vara sionist, så har du definitivt visat på du är antisemit. (Se där. Jag kan stava till det, men du föll även där, Herr jag-tänker-inte-lära-mig-att-stava-rätt)

Postat den: 1/15 22:05

Redigerat av computerror den 10-01-15 22:31:05
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

Barong skrev:
Jag skäms lite för de hetsiga debattörernas skull. Att de inte märker hur de blir manipulerade? För mig som kommer in som åskådare till diskussionen ser jag bara hur hjärntvättade ni är, och då skiter jag fullständigt i konflikten Israel-Palestina. Jag menar istället hur ni inte inser hur mycket ni förlorar på sättet ni argumenterar på. Speciellt du, Computerror, jag trodde faktiskt lite bättre om dig, att du stod över sånt här. Att du blir så sur och tar åt dig personligen av låga påhopp, medan DU SJÄLV HÄNVISAR till the Straw Man, är förvånande.
Att jag stod över vadå? Försvara mig från deras påhopp?
Nu blir jag faktist sårad av vad du säger Barong. Jag måste ju ha rätt att försvara det jag tror på. Att jag dessutom räknar upp deras argumentationsfel är väl bara lärorikt för andra?
Har man dessutom försökt att lämna tråden som jag gjort flera gånger blir man ju automatiskt anklagad att ha fel.

Det har inte slagit dig att han kanske har rätt?

Först en länk till ett bra inlägg av activator där en länk till en video om antisemitism finns:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=141894#forumpost141894
Direktlänk till den tänkvärda videon: http://www.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA

Därefter över till ett axplock av computerrors errors:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142356#forumpost142356
Citat:
Mina sympatier lutar dock åt Palestina

Hm…

Kaninen Assud gör palestinska barn till terrorister:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142391#forumpost142391

Aggressionen och förfalskningen av undertecknads utsagor börjar redan efter ett inlägg:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142403#forumpost142403

Vi antizionister sprider samma hat som palestinier:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142418#forumpost142418

Mer hets och pajkastning och computerror agerar rättstavningsminister:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142441#forumpost142441

Projicera ditt egna beteende på din motdebattör, smutskasta denne och försvara det judiska nationalhemmet:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142445#forumpost142445
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142463#forumpost142463
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142476#forumpost142476

Fler lögner om undertecknad, påhittade av en ”objektiv” debattör:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142490#forumpost142490
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142510#forumpost142510

Tro det eller ej, här länkas till en artikel om samarbetet mellan zionister och nazister:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142515#forumpost142515

Mer smutskastning och dodgande av frågor:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142615#forumpost142615

Förnekelse och besudling:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142635#forumpost142635

Länk till zionistsupporter och Israel-vän:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142640#forumpost142640

Urskulda, undvik och stämpla:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142644#forumpost142644

Rent svammel och mer beskyllningar mot Hamas:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142666#forumpost142666

Fler falsarier om min påstådda antisemitism, Hamas gömmer sig bakom civila och ”Israel” försöker minimera civila förluster:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142684#forumpost142684

Länk till en zionistisk och Israelvänlig artikel i Svd som ljuger om Ilan Pappes referenser:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142714#forumpost142714

Stora svårigheter att hitta referenser till förmodad amsaga:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142718#forumpost142718

Zionistisk nerskrivning av antalet fördrivna palestinier:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142720#forumpost142720
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142722#forumpost142722

Återigen länk till zionistisk hemsida:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142722#forumpost142722

Slingrande:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142726#forumpost142726
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142730#forumpost142730
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142765#forumpost142765
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142804#forumpost142804

Nej, computerror, du finns inte i sanningsrörelsen för att sprida sanning och kärlek. Du är här för att bevaka zionistiska intressen och sprida desinformation. Punkt slut.

Postat den: 1/15 22:07


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2007/6/13 1:33
Inlägg: 336
Försöker du plocka poäng genom att trötta ut dina motståndare SS?

Driver du med oss när du ställer frågan om jewwatch är antisemitisk? Förstår du engelska? Jag orkar inte och ser inte någon poäng i att länka till alla islamist samt nazi-sidor du hänvisat till.

Kom med något vettigt istället. Det är allmänt känt att fega Hamas ynkryggar gömmer sig i sjukhus och offentliga byggnader. Männikorättsorganisationer och FN har kritiserat barbarerna för det usla beteendet. Inga frihetskämpar förutom islamisterna (som du menar är det) stympar barn och skär halsen av alla som motsätter sig deras sjuka ideologi.

Lyssna på Irans president palestinas beskyddare ni som är emot oss räck upp höger hand så att vi kan kapa den. Känner du igen det?

Hamas är usla mördare och skyldiga till att barn slaktas såväl i Gaza som i Israel. Dom spränger ju sina egna torg i Gaza med, så fort palestinerna öppnar munnen mot sina förtryckare som kapat deras sak.

Vill du se lite propaganda videon från Hamas och dess gelikar?

Hamas skryter om hur kvinnor och barn är beredda att offra sig i Gaza
http://www.youtube.com/watch?v=g0wJXf2nt4Y&feature=player_embedded


Kan människan bli värre?

http://www.youtube.com/watch?v=YIBNRVgq59Y&feature=related

Postat den: 1/15 22:42

Redigerat av Joshua den 10-01-15 22:58:07
Redigerat av Joshua den 10-01-15 23:08:34
Redigerat av Joshua den 10-01-15 23:12:26
_________________
The blind Me-Generation doesn't care if life's a lie. So easily used, so proud to enforce


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Joshua skrev:
Försöker du plocka poäng genom att trötta ut dina motståndare SS?

Driver du med oss när du ställer frågan om jewwatch är antisemitisk? Förstår du engelska? Jag orkar inte och ser inte någon poäng i att länka till alla islamist samt nazi-sidor du hänvisat till.

Kom med något vettigt istället. Det är allmänt känt att fega Hamas ynkryggar gömmer sig i sjukhus och offentliga byggnader. Männikorättsorganisationer och FN har kritiserat barbarerna för det usla beteendet. Inga frihetskämpar förutom islamisterna (som du menar är det) stympar barn och skär halsen av alla som motsätter sig deras sjuka ideologi.

Lyssna på Irans president palestinas beskyddare ni som är emot oss räck upp höger hand så att vi kan kapa den. Känner du igen det?

Hamas är usla mördare och skyldiga till att barn slaktas såväl i Gaza som i Israel. Dom spränger ju sina egna torg i Gaza med, så fort palestinerna öppnar munnen mot sina förtryckare som kapat deras sak.

Vill du se lite propaganda videon från Hamas och dess gelikar?

Hamas skryter om hur kvinnor och barn är beredda att offra sig i Gaza
http://www.youtube.com/watch?v=g0wJXf2nt4Y&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=YIBNRVgq59Y&feature=related

Kan människan bli värre?

http://www.youtube.com/watch?v=YIBNRVgq59Y&feature=related

Vill du vara så vänligt att påvisa var och hur www.jewwatch.com är antisemitisk? Att berätta sanningen om somliga judars kriminella beteende är inte antisemitiskt. De bör nagelfaras enligt samma teknik och regler som alla andra folkgrupper.

Du tillhör uppenbarligen samma zionistiska hatpropagandistiska fanatiker som din kollega. Er smutskastning av det palestinska folkets befrielsekamp talar sitt tydliga språk. Gaza är världens mest tätbefolkade område. Vad begär du, att de ska springa ut i öknen och bli måltavlor för israeliska apache-helikoptrar?

Däremot är det allmänt känt att ”Israel” gömmer sina tanks bakom civila bostäder och låter palestinier gå före vid husrannsakan t.ex. Du har så jävla fel i det du hävdar att du heller inte kan vara något än ytterligare en zionistapologet.

http://www.themajlis.org/2009/10/12/the-idfs-human-shields
Citat:
The IDF then ordered him to break into a neighboring house with a sledgehammer. The two houses were connected by a shared wall along the roof. The house had been vacant for several years, according to Abd Rabbo; it was owned by a man who was working in the Sudan.

Once Abd Rabbo broke down the wall, Israeli soldiers forced him into the house ahead of them. The soldiers heard movement, fired several shots, and then fled - with Abd Rabbo - to a neighboring mosque. They called in artillery fire on the houses from there.

The soldier said that they had killed the fighters inside the house and told him to go into the house and come back with their clothes and weapons. He protested, saying that he just wanted to find out if his family was safe. The officer told him to obey their orders if he wanted to see his family again. He refused to go, and was kicked and beaten by soldiers with their weapons until he gave in. (p. 283)

http://www.youtube.com/watch?v=GTLFCxWM8K8
http://www.youtube.com/watch?v=O_8qFdD2hQw

Postat den: 1/15 23:17


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Både leif_erlingsson och lassew insåg snabbt att de inte kunde vinna diskussionen, utan drog sig undan. Med ett martyrsargument naturligtvis.

Kan fortfarande inte fatta hur fan man kan kalla någon sionist som själv rekommenderar lassew (Lars Wilhelmson) artikel att visst bör sionism jämföras med nazism.

Låt mig fråga dig ZZpiggy vad du tycker om judar?

Postat den: 1/15 23:35
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Not too shy to talk
Registrerade sig:
2009/11/11 15:04
Inlägg: 37
"Både leif_erlingsson och lassew insåg snabbt att de inte kunde vinna diskussionen, utan drog sig undan. Med ett martyrsargument naturligtvis."

Slående analys! Precis därför Lasse W och Leif E lämnade tråden...

Tror du på dig själv?

Postat den: 1/16 1:56
_________________
"The greatest enemy of knowledge is not ignorance...it is the illusion of knowledge"
-Stephen Hawking


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Joshua skrev; Det är allmänt känt att fega Hamas ynkryggar gömmer sig i sjukhus och offentliga byggnader. Männikorättsorganisationer och FN har kritiserat barbarerna för det usla beteendet. Inga frihetskämpar förutom islamisterna (som du menar är det) stympar barn och skär halsen av alla som motsätter sig deras sjuka ideologi.

Vel, talens tal ær klar, israeliska militære dødar 1500 barn i hæmn på 150 israeliska barn. Hur førsvarar du det? Ynkrygg? Haha, och vem har blivit kritiserade vartenda år av FN?


Hur såkallade kristna kan stødja detta ær en gåta.

Postat den: 1/16 3:27


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Både leif_erlingsson och lassew insåg snabbt att de inte kunde vinna diskussionen, utan drog sig undan. Med ett martyrsargument naturligtvis.

Kan fortfarande inte fatta hur fan man kan kalla någon sionist som själv rekommenderar lassew (Lars Wilhelmson) artikel att visst bör sionism jämföras med nazism.

Låt mig fråga dig ZZpiggy vad du tycker om judar?

Jag har ingenting emot hedervärda ärliga judar som t.ex. Lasse Wilhelmson, Israel Shahak, Norman Finkelstein, David Cole, Joseph Burg, Victor Ostrovsky, Benjamin Freedman, Arthur Koestler, Ilan Pappe, Moshe Lieberman och flera andra jag inte minns namnet på i skrivande stund. D.v.s. de judar som vågar kritisera ”Israel” och zionismen offentligt.

Det är de lögnaktiga hatpropagandistiska zionistjudarna som är det stora problemet, tillsammans med tiotusentals sayanim, som du själv tycks tillhöra, som kommer till undsättning för det judiska nationalhemmets sak så fort plikten kallar.

Både Leif_Erlingsson och lassew insåg förstås att de hade bättre sysselsättning att spendera sin energi på än att diskutera med en patologisk narcissist och zionistsupporter.

Tittade du på videon som activator först länkade till? Den talar sitt tydliga språk om hur zionister och deras medlöpare använder sig av antisemit-knepet; ”-It’s a trick, we use it all the time”.

http://www.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA

Kan det sägas tydligare?

Postat den: 1/16 9:23


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2006/12/20 12:17
Inlägg: 2483
Citat:

computerror skrev:
Både leif_erlingsson och lassew insåg snabbt att de inte kunde vinna diskussionen, utan drog sig undan. Med ett martyrsargument naturligtvis.

Kan fortfarande inte fatta hur fan man kan kalla någon sionist som själv rekommenderar lassew (Lars Wilhelmson) artikel att visst bör sionism jämföras med nazism.

Låt mig fråga dig ZZpiggy vad du tycker om judar?


Du är totalt förvirrad computerror!Man vänjer sig vid allt och tror att det man vant sig vid är OK!.Om man inte är vaken.

Det skall var Z och inget annat.

OCH du skall ha J^¨ klart för dig att ALDRIG säga till mig att jag skall ändra mig,det är din hjärna det är fel på..inte en gång till OK!"l

Postat den: 1/16 15:13
_________________
Använd hjärthjärnan/intelligensen,inte ärthjärnan/intellektet.Begåvad intelligens i s f omvänt.


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
2009/4/22 16:42
Inlägg: 85

Postat den: 1/16 15:25
_________________
Let there be no compulsion in religion: Truth stands out clear from Error: whoever rejects evil and believes in (The ONE) GOD have grasped the most trustworthy hand-hold, that never breaks. And GOD heareth and knoweth all things./Quran 2:256.


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2006/12/20 12:17
Inlägg: 2483
Citat:Ni är redan på knä...Får dom höra sanningen så, svimmar dom av...du följer hirakidrägg,men jag kan hålla med om att man inte skall äta gris...men det är ox0o allt:)

Postat den: 1/16 15:49
_________________
Använd hjärthjärnan/intelligensen,inte ärthjärnan/intellektet.Begåvad intelligens i s f omvänt.


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/1/24 23:23
Från Uppsala
Inlägg: 432
Citat:

computerror skrev:
de inte kunde vinna diskussionen


Det sägs att i krig finns inga vinnare. Denna tråd spelar i samma liga.

Personligen har jag träffat och pratat lite med Lasse Wilhelmson och jag tycker han verkar vara mycket vettig. Det är klart att han, precis som jag, inte går i klinch om skitsaker. Vi är mogna indivder, både han och jag, och vi vet när en strid skall tas eller ej.

Att generellt kränga ord hit och dit på ett forum som Vaken.se är inte särskilt kultiverande. Att vara Vaken är att inte gå in i debatt. Eller ja, man kan ju fråga lite och känna andra på pulsen, men sedan får det vara bra.

Vi gör alla våra val. Vi har en begränsad tid i detta jordeliv och jag föreslår att så många som möjligt känner vid allvaret i detta. Det är nu ni skall agera (eller inte) som kloka individer. Var ligger klokheten att agera ut mot oliktänkande enligt tidigare exempel?

En sofui/guru med stor insikt skulle inte alls förstå era argument, varken hit eller dit. Gurun skulle aldrig riktigt förstå hur illa det är. Det är liksom bortom honom/henne.

Ödmjukt ber jag er ändra kurs och vara mindre utåtriktade. Om det inre inte riktigt stämmer in med detta rätta, då är allt utåt också fel. Att lägga energi och tid på utåtverkan när det inre behöver tid och energi, då är något fel.

Ödmjukt, jag ber er...
Eller så sk*t i och fortsätt galenskapen.

Postat den: 1/16 16:02


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2006/12/20 12:17
Inlägg: 2483
Citat:

computerror skrev:
]Att jag stod över vadå? Försvara mig från deras påhopp?
Nu blir jag faktist sårad av vad du säger Barong. Jag måste ju ha rätt att försvara det jag tror på. Att jag dessutom räknar upp deras argumentationsfel är väl bara lärorikt för andra?
Har man dessutom försökt att lämna tråden som jag gjort flera gånger blir man ju automatiskt anklagad att ha fel.

Du tänder först eld på ditt hår...sedan så försöker du att släcka den samma med en hammare...hårresande lixom.

Som detta:Jag tvivlar på detta. Har jag alltså stora problem för att jag fördömmer terror från bägge sidor?

Är du gud?

Postat den: 1/16 16:20
_________________
Använd hjärthjärnan/intelligensen,inte ärthjärnan/intellektet.Begåvad intelligens i s f omvänt.


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Men hør hær, vi har ju iallafall førstått at zionism ær dåligt, och som tur ær tycker ochså många judar ochså det, så då borde vi kunna førenas fullt ut dær. Då kokar det ned til en enklare politisk fråga. Nær man attakeras med antisemetitpåståndet så kan man enkelt hænvisa til den nyanseringen.

Postat den: 1/16 17:04


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2007/1/16 20:25
Från Malmö
Inlägg: 2426
I SVTs Agenda verkade Elensky bli upprörd över att Cromsjö nämnde ordet sionist. Ortodoxa judar i USA protesterar själva mot vad de kallar sionist-regimen Israel som enligt dem inte representerar den sanna judendomen. Om man kan skilja på judendom och Israel kanske det är lättare att kritisera t ex Mossad som begår många terrordåd och Israels militär som dödar många civila.

Postat den: 1/16 17:14


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
2009/11/10 12:47
Inlägg: 105
Med tanke på diskussionen ovan är det inte konstigt att folk kopplar vaken till antisemitism. Fel, men vad vi tycker är inte det viktiga, folk är ytliga, så är det bara.

Postat den: 1/16 19:34
_________________
"Political language — and with variations this is true of all political parties, from Conservatives to Anarchists — is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind." - George Orwell


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/4/7 21:28
Från Planet Earth
Inlägg: 755
Oj vilken lång tråd! Kunde omöjligt läsa hela!

Är det inte dags att accepetar alla för vad dom är, människor! Istället för att klassa in dom i grupper, och inte bara det, gruppera dom som motsätter sig olika gruppers tro...

Jag ser bara människor, och inte politiker, judar, nasister mm. det är bara ett litet litet tillfälligt program!

2 kan sitta och ha väldigt trevligt tillsammans, också 3, även 4 eller 5. Alla kan skåla, äta mat, grilla, leka med varandra och varandras barn, men sen så händer det något, man börjar diskutera vad man tror på, där brister det och så börjar kriget!

Har egen erfarenhet av att ha skoj och umgås med alla möjliga människor, alla med olika tro på och om livet mm. Så länge jag struntar i att ta upp ämnet vad jag tror på, så flyter det på.

Alla vill ha fred, alla vill må bra, alla vill bli mätta, alla vill ha någonstans att bo o ha lite skoj då och då. Och det är inte alls svårt att uppnå, problemet börjar när man skall försvara det man tror på, och det har inget med ovanstående att göra!

Må gott!

Postat den: 1/16 19:57


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Både Leif_Erlingsson och lassew insåg förstås att de hade bättre sysselsättning att spendera sin energi på än att diskutera med en patologisk narcissist och zionistsupporter.
Åter igen är jag alltså sionist fast jag blott försöker lyfta fram att palestinierna också begår terrordåd? Jag har aldrig sagt att judarna inte gjort någonting fel. ALDRIG!

Citat:

sale skrev:
OCH du skall ha J^¨ klart för dig att ALDRIG säga till mig att jag skall ändra mig,det är din hjärna det är fel på..inte en gång till OK!"l
Har jag någonsin sagt du ska ändra på dig? Har du ätit gul snö eller?

Citat:

sale skrev:
Som detta:Jag tvivlar på detta. Har jag alltså stora problem för att jag fördömmer terror från bägge sidor?

Är du gud?
Jag behöver inte vara Gud för att ha den åsikten. Jag ser till humanitära skäl. Att anse den ena sidan har rätt att begå terrordåd är förjävligt omoget och medeltidsmentalitet.
Jag har flera gånger sagt att mina sympatier går till Palestina. De borde fått världens hjälp redan från början, men det fick de inte för att den delen av världen som sköter sånt, USA och Storbritannien bla, avskyr muslimer.
Men det ger inte dom rätt att mörda kvinnor och barn

Sen dessutom när jag påpekar att de väpnade delarna av Hamas gömmer sig bland lokalbefolkningen att det gör Israel också... som att det skulle utjämna saken. Israel gör ju givetvis samma fel själva, men ingen sida får rätt att göra detta i resonemanget.
Andra här i tråden har varit så duktiga på att påpeka Israels fel, men framhäver palestinierna som oskyldiga små lamm... Det är dom inte!
Tror ni förresten att konflikten någonsin kommer att kunna lösas med att Hamas minsann har rätt att mörda oskyldiga judar med terrorism?
Fattar ni inte att detta måste upphöra från bägge sidor?
Ni verkar bara vilja se den ena sidan utplånad.

Jag fattar fortfarande inte hur man kan vara så IDIOTISK och kalla min ståndpunkt sionistisk.
Faktist hade det varit närmre att kalla mig antisemit, eftersom jag till motsats från er i denna tråd anser att ingen sida av två semitiska grupper ska få syssla med terrorism och mörda oskyldiga.
Nu är jag iofs inte antisemit heller, men det ligger logiskt sett närmre än att kalla mig sionist.

Postat den: 1/16 20:04

Redigerat av computerror den 10-01-16 20:22:43
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Barong skrev;
Med tanke på diskussionen ovan är det inte konstigt att folk kopplar vaken till antisemitism. Fel, men vad vi tycker är inte det viktiga, folk är ytliga, så är det bara.

-Nu vet ju inte jag hur det stæller sig i sverige, så det kan jag inte uttala mig om, men vad i øvanstående debatt tycker du visar tecken på antisemetisme? Jag har inte læst något sådant, jag har mærkt en tendens till at førsøka putta på det på bla. mig, men det ær ju mer som en dålig debatteknik. Faktsik har det varit lænkat til vældigt mycket judiska kællor som sjælva alltså ær en del av kritiken.

Postat den: 1/16 20:05


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
2009/11/10 12:47
Inlägg: 105
Likaväl som det är fult att använda epitetet antisemitism på någon som är antisionist är det likväl fult av en antisemit att kalla sig antisionist. Faktumet att båda äger rum är varför folk även har svårt för antisionist-epitetet; det brukar dölja fulare åsikter. Säger inte att det är så för debattanterna härovan, men just formuleringen "du börjar låta som en jude" slår, omedvetet, huvudet på spiken.

edit: Var ZZPiggy som sa det, dig har jag inte sett något sådant ifrån och jag tror du vill ha en saklig debatt, men som någon sorts utomstående observatör till debatten kan jag ju säga att även om det inte är så i någon sorts perfekt värld, så skulle nog inte medelsvensson (medelnorrmansson?) tro att allt ditt mjöl var helt rent, om man säger så. Det är känsligt, och bevisbördan ligger tyvärr hos er/oss. "Man måste få debattera saken" är de främlingsfientligas ledord här i Sverige iaf

Postat den: 1/16 21:13
_________________
"Political language — and with variations this is true of all political parties, from Conservatives to Anarchists — is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind." - George Orwell


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Barong; Likaväl som det är fult att använda epitetet antisemitism på någon som är antisionist är det likväl fult av en antisemit att kalla sig antisionist. Faktumet att båda äger rum är varför folk även har svårt för antisionist-epitetet; det brukar dölja fulare åsikter. Säger inte att det är så för debattanterna härovan, men just formuleringen "du börjar låta som en jude" slår, omedvetet, huvudet på spiken.

-Visst finns det massa rasisme, jag blev vældigt øveraskad sist nær jag var i sverige då ordet blattare pløtsligt værkade helt allmænnt. Men å reda ut begrepp ær bra.

Postat den: 1/16 21:24


Re: Vakens inställning till antisemitism
Quite a regular
Registrerade sig:
12/31 7:04
Från Sverige
Inlägg: 41
Ett par citat som får en att fundera...


Sionismens grundare Theodor Herzl, Dagbok, band I, (s. 84):
Citat:

Antisemiterna kommer att vara våra mest pålitliga vänner och de antisemitiska länderna kommer att vara våra allierade.Judisk barnvisa sjungen av judiska barn i en dokumentär visad i Dokument Utifrån, TV2, och den franska kanalen, TV5, den 1 maj 1994:
Citat:

Hela världen hatar araberna,
det viktigaste är att döda dem en och en,
vi åker till Hebron för att kasta en till granat,
Med dessa fötter har jag trampat min fiende,
Med dessa tänder har jag bitit hans kött,
Med dessa läppar har jag sugit hans blod,
Än är jag inte mätt på hämnd,
när blir jag det?Hans W. Levy, judisk församlingsledare i Göteborg, GT, 22/1, 1989.
Citat:

Vem som är antisemit, det bestämmer vi!


Dessa tre citat har mina tre förklaringar här:
1. Sionismen bygger på Antisemitismen.
2. Judarna är inte änglar, utan människor. De hatar och älskar, de är inte bättre eller sämre än oss andra människor.
3. Sionisternas mest använda vapen är inte missiler, raketer eller bomber, utan det är ordet ordet "Antisemit". Man får alltså inte kritisera de handlingar som Sionisterna begår, för då är man "Antisemit"

Vill också påpeka att det är väldigt tabu i dagens samhälle att kritisera Judar? Om vi tar det i jämförelse med hur mycket man kritiserar Muslimer?
Vad beror det på?

Peace.

Postat den: 1/16 23:29« 1 ... 10 11 12 (13) 14 15 16 »


Användarnamn:

Lösenord:


Tappat bort lösenordet?
Registrera dig nu!


12 användare är online (12 användare surfar Forum)

Medlemmar: 0
Gäster: 12

mer...
JacL 10-01-17
Framtiden 10-01-17
Dowie 10-01-16
Sloth 10-01-16
perake 10-01-14

Blogg - Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Blogg - Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
911truth.dk
911 Truth i Danmark.
911truth.no
911 Truth i Norge.
9-11.se
911 Truth i Sverige.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Corruptio.blogg.se
Avslöjar grov kriminalitet i svenska myndigheter.
Blogg - Gryningens ljus
Tankar i gryningen ljus.