vaken
« 1 ... 6 7 8 (9) 10 11 12 ... 16 »


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114
Computererror; "Ett sidas terrorist är en annan sidas frihetskämpar. För mig är man terrorist lik förbannat när man skadar civila."

-Eftersom Israel skadar enormt många flera sivila ær dom de størsta terroristerna. Før inte å tala om USA (med Israel vid sin sida, jæmfør NATO) , som vel har startat runt 80 prosent av krigen i værlden efter andra værldskriget?

Palestinare er traumatiserade, att någon klickar dær ibland ær værkligen inte konstigt.

Postat den: 1/13 23:21


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Den enda som hittills visat att h*n håller med dig är en person, Miri. En annan användare, Therold, skrev att han inte kunde hitta något judehat så du kan nog sluta slå dig för bröstet grabben.
Den som slår sig för bröstet är du. För mig räcker det gott och väl att Miri håller med. Men du glömmer Joshua. Klart du får medhåll i tråden. Vi här vet ju alla Lasse Wilhelmsons ståndpunkt i frågan lassew. Dessutom är detta den enda tråd han skrivit i eftersom han har detta som hjärtefråga. leif_erlingsson har också enbart skrivit i denna tråd och en annan som heter "Illuminati vs Zionism". Man kan ju lätt skönja en trend här. Dessutom har han varit medlem på forumet i över ett halvår, men ändå bara intresserat sig i dessa två trådar. Man kan ju undra varför.
M.K är den fjärde som håller med dig. Detta är även för honom den enda tråd han intresserat sig för.
Man kan skönja ett ensidigt intresse här för de som håller med dig. Tja, förutom Norskan förstås, men hon verkar lite mer objektiv än vad du själv är.
De som håller med mig är betydligt mer öppna och har diskuterat en hel del andra ämnen här på vaken.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Jag bad dig vänligt men bestämt att peka ut var och vad som är judehat i mitt inlägg. Det har du hittills inte lyckats med, men du får en chans till; VAD ÄR HATISKT MOT JUDAR I MINA INLÄGG DU REFERERADE TILL?

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142483#forumpost142483
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142501#forumpost142501
Jag anser det är hatiskt att kalla någon jude i nedvärderande syfte. Det är definitivt inte objektivt.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Förfalskad är precis vad du gjort. Inte särskilt skickligt heller, alla kan ju se hur du ljuger när du påstår att du ”citerat mina ord exakt. Jag skriver:

”--- din (obefintliga) debatteknik stämmer på pricken överens med den teknik de judar jag mött använt sig av.---”

Du påstår att jag skriver:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142615#forumpost142615

”---Du generaliserar och anser en viss argumentationsteknik är typiskt för ett folkslag att diskutera på.---”

Hävdar du fortfarande att du inte ljuger och förfalskar?
Ja, det hävdar jag. Du ansåg ju nämligen att bara för att du träffat några från ett folkslag som diskuterar som jag, så måste jag också tillhöra detta folkslag. Det är generalisering och du kan inte komma ifrån det.
Dessutom - Hur kan jag förfalska något? Jag länkar till DINA inlägg?!


Citat:

ZZpiggy skrev:
Var har jag skrivit att ”terror och mord på oskyldiga är rätt”? Lever du överhuvudtaget i verkligheten?
Jag har mött mången debattör i mina dar men du tar förbanne mig priset. Varför inte bara erkänna att du förlorat debatten, så kan du avtåga med högburet huvud, istället för att hitta på att jag påstått saker som inte ens existerar i sinnevärlden? Jag har sopat banan med dig, simpla amatör!
Som du skriver i ditt PS här nedan säger du ju det ännu en gång. Det man utläser av det du skriver är att palestinierna har rätt att begå terroristdåd, eftersom judarna gjorde detta först.
Tack för att du anser att jag tar priset. Det var snällt av dig. Jag har på intet sätt förlorat debatten, jag har dessutom lämnat den, eftersom du visade din sanna karaktär. Min ståndpunkt i debatten är just att bägge sidor gör illdåd. Någonting du förresten erkänt här nedan i ditt PS, men barnsligt nog anser du att man har rätt att begå terrordåd om man blivit utsatt för det.
Jag har inte hittat på någonting du sagt, utan har snällt länkat till dina inlägg där du säger det, men du kallar detta förfalskat osv.
Det är för bövelen dina egna inlägg!

Citat:

ZZpiggy skrev:
PS: Det var zionistjudarna som började med terrorn först, som Leif_Erlingsson redan skrivit dig på näsan, i december 1947. DS.
Ok. Say no more. Vilken fruktansvärd dagismentalitet. Du tänker som eliten verkligen. "Har dom kärnvapen måste vi också ha det".
Det är alltså ok med terrorism bara någon annan börjat med det först? Terrorism drabbar oskyldiga.


Citat:

ZZpiggy skrev:
Hur ställer du dig då till det judiska hatet mot goyim (icke-judar), ska det också fördömas?
Ja. Naturligtvis. Det anser jag vara en del av sionismen. Som jag redan sagt är jag motståndare till sionism. Det är en form av nationalism och nationalism skapades av illuminatiordern för att likna patriotism. En härskarteknik vars enda uppgift är att söndra och isolera.


Citat:

ZZpiggy skrev:
Herrejävlars!!! Nu har jag gett dig tre (3!) källor på att det är precis lika korrekt att stava zionism med ”z” som med ”s”. Ge dig.
Ledsen, men jag har inte hittat den tredje källan. Du kanske glömde den på ditt cornflakespaket av märket euroshopper? Nu råkar det vara så att Svenska akademins ordlista är normen för hur saker stavas i Sverige. Ibland kan man behöva uppdatera sig därifrån... För några år sedan angav de exempelvis att det korrekta sättet att stava "juice" var "jos". Nu har de dock sansat sig och den korrekta stavningen är "juice"
Du kan ange hur många felaktiga källor som helst, men den korrekta stavningen är fortfarande med "s". Du visar bara hur trångsynt och rädd du är för att tänka i nya banor genom att hävda du har rätt. Det är i dom små sakerna man märker en människas karaktär nämligen.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Se ovan, du är upplöst i atomer, lillplutten.
Det är jag verkligen inte. Som jag ser det är det fortfarande du som kippar efter andan med dina dråpliga felaktigheter.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Det är du som ältar min person hela tiden och den enda upprättelse jag kräver av dig är att du erkänner att du förfalskat citat från mig och kallat mig för judehatare utan grund.
Det är ju som sagt du som hela tiden söker upprättelse för de dumheter du skrivit. Jag har försökt säga till dig tre gånger att jag inte vill diskutera mer med trångsynta personer som du själv. Jag har inte förfalskat ett dugg från dig. Visa var jag gjort det är du snäll. Jag har läst ut en mening ur någonting du sagt. En mening som du gör allt för att ta tillbaka då du avslöjade dig ganska gruvligt.
Jag har inte kallat dig för judehatare, utan det gjorde du själv när du använde ordet jude i nedsättande syfte.

Postat den: 1/13 23:35
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
12/9 18:44
Från Tromsø i Norge
Inlägg: 114

Postat den: 1/13 23:36


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

Norskan skrev:
Jag skriver egentligen norska så beklagar att jag blandar inn z, ska prøva att førbættra mig dær.
Det är ingen fara med dig Norskan. I Norge kanske ni stavar med "z". Därför anmärker jag inte ens på dig.

Du frågade tidigare om de fel palestinierna gör och trots att jag nämnt några i tråden, bland annat terrorism som skadar och dödar oskyldiga civila, kvarstår alltså din fråga.
Jag föreslår du läser följande blogginlägg:
http://magnusandersson.blogspot.com/2 ... o-tango-hamas-r-inte.html

Visste du förresten att palestinska terrorister förlägger sina högkvarter inom civila bosättningar? De använder alltså civila som sina sköldar. Mycket skit kan man säga om Israel, men de försöker minimera civila offer och därför angrips inte dessa högkvarter.

Så typiskt att du länkar till en subjektiv zionistsupporters blogg. Läser du själv det du länkar till?
Jag kan direkt peka på flera sakfel i hans stolliga skriverier. Hamas kom inte till makten genom en kupp. De fick makten genom ett demokratiskt val.

Hamas är inte ansvariga för samtliga raketbeskjutningar mot ”Israel”. Det finns ett flertal grupper som arbetar utom Hamas kontroll:

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1142154.html

Han skriver även att Hamas inte erkänner ”Israel”, men har ”Israel” erkänt ett Palestina?

Vidare påstår han att det judiska nationalhemmet är en demokrati när det i själva verket är en rasistisk teokrati.

Att Hamas skulle använda sig av mänskliga sköldar är en sanning med modifikation. Däremot är det vida känt bland insatta att IOF gladeligen använder sig av mänskliga sköldar. Det är också allmänt känt att zionisterna avsiktligt skjuter på civila. Exempelvis nu senast i Gaza och attackerna mot Qana 1996 och 2006. Den förstnämnda mot Fidjis FN-kamp där 7-800 flyktingar sökt skydd och ett hundratal blev mördade:

http://www.informationclearinghouse.info/quana_01_19_03.htm
http://wakeupfromyourslumber.blogspot ... 96-extremely-graphic.html
http://www.jewwatch.com/jew-genocide- ... -massacre-2006-photos.htm

En skrämmande bild på ett offer för zionistisk terrorism:

http://www.sott.net/image/image/12185/medium/pic.php.jpg

Etc.
Nej, dina sympatier kan omöjligen ligga hos det palestinska folket, det visade du med all önskvärd tydlighet nu.

Postat den: 1/13 23:38


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

Miri skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:Du vet uppenbarligen inte vad en chutzpah är min vän, den luktar inte alls kan jag avslöja för dig. Ej heller tycks du förstå vad en liknelse står för. Sorgligt för tråden men mest synd om dig.


Jag hade gladeligen klippt citatet efter: ” Jag börjar tro att du är jude på riktigt.” (Det räckte nämligen alldeles utmärkt med det första tillmälet för att det skulle vända sig i magen) ..om det inte vore för ditt hävdande av att begreppet chutzpah var typiskt för just judar. Det är sånt som är sorgligt, och att du inte begriper det gör mig mörkrädd.

Synd för dig att du har så känslig mage.
Menar du att termen chutzpah inte är signifikativt judisk? I så fall får du gärna berätta vilka andra som använder samma begrepp och i vilket syfte.

Postat den: 1/13 23:43


Re: Vakens inställning till antisemitism
Okänd
Skaparen av Hamas är Israel.

Postat den: 1/13 23:55


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Så typiskt att du länkar till en subjektiv zionistsupporters blogg. Läser du själv det du länkar till?
Jag kan direkt peka på flera sakfel i hans stolliga skriverier. Hamas kom inte till makten genom en kupp. De fick makten genom ett demokratiskt val.
Jag länkade till artikeln. Inte till bloggförfattarens åsikt.
Jag kan dock understryka att Hamas blev folkligt valda. 21% fick dom om jag inte minns fel.
Du själv har ju dessutom länkat till sidor tillhörande den absoluta motpartens värderingar. Det märks ju även här att du valt sida i en smutsig konflikt. Såklart det är en sionist, eftersom han inte håller med dig. Jag kan dock inte utläsa några sionismåsikter i den artikel jag länkade till. Då menar jag inte det andra innehållet på bloggen, för det har jag inte ens läst. Jag ställer mig återigen bara bakom denna artikel/blogginlägg.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Hamas är inte ansvariga för samtliga raketbeskjutningar mot ”Israel”. Det finns ett flertal grupper som arbetar utom Hamas kontroll:

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1142154.html
Var har jag sagt det? Dessutom anser jag att raketbeskjutningarna är idiotiska och kan skada civila. Du kanske vill jag ska skjuta raketer mot dig och din familj i tid och otid? Hur kan man ens försvara detta?
Jag vet att det är fler grupperingar än Hamas som skjuter raketer mot Israel och detta är KNAPPAST några hemgjorda nyårsraketer som någon uttryckte tidigare i tråden. De ser ut så här:
Open in new window

De DÖDAR folk! Oskyldiga civila!
Det är visserligen relativt primitiva, men är fyllda med sprängmedel. De är klassade som kortdistansrobotar.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Han skriver även att Hamas inte erkänner ”Israel”, men har ”Israel” erkänt ett Palestina?
Eh? Det är ju sant. Hamas erkänner inte Israel.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Vidare påstår han att det judiska nationalhemmet är en demokrati när det i själva verket är en rasistisk teokrati.
Men vänta nu. Du påpekar ju ovan att Hamas blivit demokratiskt valda. Hur definerar du det som en rasistisk teokrati?

Citat:

ZZpiggy skrev:
Att Hamas skulle använda sig av mänskliga sköldar är en sanning med modifikation. Däremot är det vida känt bland insatta att IOF gladeligen använder sig av mänskliga sköldar. Det är också allmänt känt att zionisterna avsiktligt skjuter på civila. Exempelvis nu senast i Gaza och attackerna mot Qana 1996 och 2006. Den förstnämnda mot Fidjis FN-kamp där 7-800 flyktingar sökt skydd och ett hundratal blev mördade:

http://www.informationclearinghouse.info/quana_01_19_03.htm
http://wakeupfromyourslumber.blogspot ... 96-extremely-graphic.html
http://www.jewwatch.com/jew-genocide- ... -massacre-2006-photos.htm

En skrämmande bild på ett offer för zionistisk terrorism:

http://www.sott.net/image/image/12185/medium/pic.php.jpg
Och här länkar du till antisionist-sidor, varav en av dom är www.jewwatch.com ? Men du kallar en artikel jag länkar till sionistisk, trots att artikeln inte alls är sionistisk?
Som jag sagt tidigare kan man inte påpeka ett fel hos sin motståndare när man själv gör samma fel.
Hur är det än sanning med modifikation att qassam-brigaderna gömmer sig bland civila?

Citat:

ZZpiggy skrev:
Etc.
Nej, dina sympatier kan omöjligen ligga hos det palestinska folket, det visade du med all önskvärd tydlighet nu.
Jag är inte den oärliga i denna diskussion. Jag har sagt vilket av FOLKET som har mina sympatier. Jag kommer dock aldrig att sympatisera med terrordåd som du själv.

Postat den: 1/14 0:10
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

magnus_w skrev:
Skaparen av Hamas är Israel.
Precis. Jag har tänkt att komma in på det, men jag vill inte försvåra situationen ytterligare för ZZpiggy. Nu för tiden är dock inte Hamas sponsrade av Israel.

Postat den: 1/14 0:12
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
Den enda som hittills visat att h*n håller med dig är en person, Miri. En annan användare, Therold, skrev att han inte kunde hitta något judehat så du kan nog sluta slå dig för bröstet grabben.
Den som slår sig för bröstet är du. För mig räcker det gott och väl att Miri håller med. Men du glömmer Joshua. Klart du får medhåll i tråden. Vi här vet ju alla Lasse Wilhelmsons ståndpunkt i frågan lassew. Dessutom är detta den enda tråd han skrivit i eftersom han har detta som hjärtefråga. leif_erlingsson har också enbart skrivit i denna tråd och en annan som heter "Illuminati vs Zionism". Man kan ju lätt skönja en trend här. Dessutom har han varit medlem på forumet i över ett halvår, men ändå bara intresserat sig i dessa två trådar. Man kan ju undra varför.
M.K är den fjärde som håller med dig. Detta är även för honom den enda tråd han intresserat sig för.
Man kan skönja ett ensidigt intresse här för de som håller med dig. Tja, förutom Norskan förstås, men hon verkar lite mer objektiv än vad du själv är.
De som håller med mig är betydligt mer öppna och har diskuterat en hel del andra ämnen här på vaken.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Jag bad dig vänligt men bestämt att peka ut var och vad som är judehat i mitt inlägg. Det har du hittills inte lyckats med, men du får en chans till; VAD ÄR HATISKT MOT JUDAR I MINA INLÄGG DU REFERERADE TILL?

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142483#forumpost142483
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142501#forumpost142501
Jag anser det är hatiskt att kalla någon jude i nedvärderande syfte. Det är definitivt inte objektivt.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Förfalskad är precis vad du gjort. Inte särskilt skickligt heller, alla kan ju se hur du ljuger när du påstår att du ”citerat mina ord exakt. Jag skriver:

”--- din (obefintliga) debatteknik stämmer på pricken överens med den teknik de judar jag mött använt sig av.---”

Du påstår att jag skriver:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142615#forumpost142615

”---Du generaliserar och anser en viss argumentationsteknik är typiskt för ett folkslag att diskutera på.---”

Hävdar du fortfarande att du inte ljuger och förfalskar?
Ja, det hävdar jag. Du ansåg ju nämligen att bara för att du träffat några från ett folkslag som diskuterar som jag, så måste jag också tillhöra detta folkslag. Det är generalisering och du kan inte komma ifrån det.
Dessutom - Hur kan jag förfalska något? Jag länkar till DINA inlägg?!


Citat:

ZZpiggy skrev:
Var har jag skrivit att ”terror och mord på oskyldiga är rätt”? Lever du överhuvudtaget i verkligheten?
Jag har mött mången debattör i mina dar men du tar förbanne mig priset. Varför inte bara erkänna att du förlorat debatten, så kan du avtåga med högburet huvud, istället för att hitta på att jag påstått saker som inte ens existerar i sinnevärlden? Jag har sopat banan med dig, simpla amatör!
Som du skriver i ditt PS här nedan säger du ju det ännu en gång. Det man utläser av det du skriver är att palestinierna har rätt att begå terroristdåd, eftersom judarna gjorde detta först.
Tack för att du anser att jag tar priset. Det var snällt av dig. Jag har på intet sätt förlorat debatten, jag har dessutom lämnat den, eftersom du visade din sanna karaktär. Min ståndpunkt i debatten är just att bägge sidor gör illdåd. Någonting du förresten erkänt här nedan i ditt PS, men barnsligt nog anser du att man har rätt att begå terrordåd om man blivit utsatt för det.
Jag har inte hittat på någonting du sagt, utan har snällt länkat till dina inlägg där du säger det, men du kallar detta förfalskat osv.
Det är för bövelen dina egna inlägg!

Citat:

ZZpiggy skrev:
PS: Det var zionistjudarna som började med terrorn först, som Leif_Erlingsson redan skrivit dig på näsan, i december 1947. DS.
Ok. Say no more. Vilken fruktansvärd dagismentalitet. Du tänker som eliten verkligen. "Har dom kärnvapen måste vi också ha det".
Det är alltså ok med terrorism bara någon annan börjat med det först? Terrorism drabbar oskyldiga.


Citat:

ZZpiggy skrev:
Hur ställer du dig då till det judiska hatet mot goyim (icke-judar), ska det också fördömas?
Ja. Naturligtvis. Det anser jag vara en del av sionismen. Som jag redan sagt är jag motståndare till sionism. Det är en form av nationalism och nationalism skapades av illuminatiordern för att likna patriotism. En härskarteknik vars enda uppgift är att söndra och isolera.


Citat:

ZZpiggy skrev:
Herrejävlars!!! Nu har jag gett dig tre (3!) källor på att det är precis lika korrekt att stava zionism med ”z” som med ”s”. Ge dig.
Ledsen, men jag har inte hittat den tredje källan. Du kanske glömde den på ditt cornflakespaket av märket euroshopper? Nu råkar det vara så att Svenska akademins ordlista är normen för hur saker stavas i Sverige. Ibland kan man behöva uppdatera sig därifrån... För några år sedan angav de exempelvis att det korrekta sättet att stava "juice" var "jos". Nu har de dock sansat sig och den korrekta stavningen är "juice"
Du kan ange hur många felaktiga källor som helst, men den korrekta stavningen är fortfarande med "s". Du visar bara hur trångsynt och rädd du är för att tänka i nya banor genom att hävda du har rätt. Det är i dom små sakerna man märker en människas karaktär nämligen.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Se ovan, du är upplöst i atomer, lillplutten.
Det är jag verkligen inte. Som jag ser det är det fortfarande du som kippar efter andan med dina dråpliga felaktigheter.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Det är du som ältar min person hela tiden och den enda upprättelse jag kräver av dig är att du erkänner att du förfalskat citat från mig och kallat mig för judehatare utan grund.
Det är ju som sagt du som hela tiden söker upprättelse för de dumheter du skrivit. Jag har försökt säga till dig tre gånger att jag inte vill diskutera mer med trångsynta personer som du själv. Jag har inte förfalskat ett dugg från dig. Visa var jag gjort det är du snäll. Jag har läst ut en mening ur någonting du sagt. En mening som du gör allt för att ta tillbaka då du avslöjade dig ganska gruvligt.
Jag har inte kallat dig för judehatare, utan det gjorde du själv när du använde ordet jude i nedsättande syfte.

Var är det nedvärderande syftet?


Förvrängning av mina påståenden. Jag påpekade likheten mellan din debatteknik och de judar jag tidigare debatterat med. Inte att alla judar som folkslag har samma teknik, något som du hävdar och som jag påvisat i tråden. Alltså ljuger du om mig och förfalskar mina yttranden. Punkt slut.


Jag menar blott att palestinierna har all rätt i världen att med alla till buds stående medel bekämpa de terrorister som ockuperar deras rättmätiga geografiska område. Men du, som säger dig sympatisera med dem menar kanske att de ska lägga sig ner och dö? Zionisterna vill inte förhandla, de vill inte ha en palestinsk stat, de vill ha sitt Eretz Israel.


Terror och krig drabbar alltid civila och om du tycker det så är det på tiden att du börjar kritisera det judiska nationalhemmet. Under hela din medverkan i denna tråd så har du huvudsakligen koncentrerat dig på att kritisera det palestinska motståndet och jag kan inte påminna mig om att du kallat israeliska judar för terrorister, bosättare t.ex. är de terrorister?


Det judiska hatet mot goyim är inte bara en del av zionismen, det är en del av judaismen. Du borde läsa lite Talmud så kanske du skulle förstå.


Det är fortfarande lika korrekt att stava zionism med ”z” som med ”s” vad du än anfäktar till ditt försvar. Och det tänker jag fortsätta med. Här är länken till posten med tre (3!) källhänvisningar:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142618#forumpost142618


Vänligen visa det inlägg där jag söker upprättelse för de dumheter du skrivit. Jag struntar fullständigt i vad du skriver och vilka termer du använder om mig. Ska jag visa dig en gång till var du förfalskat mina ord?

Här är länken till inlägget:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142624#forumpost142624

och här är din förfalskning som du nu erkänner att du ”tolkat” (läst ut) enligt din egen förutfattade mening:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142648#forumpost142648
Citat:
Jag bad dig vänligt men bestämt att peka ut var och vad som är judehat i mitt inlägg. Det har du hittills inte lyckats med, men du får en chans till; VAD ÄR HATISKT MOT JUDAR I MINA INLÄGG DU REFERERADE TILL?

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142483#forumpost142483
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142501#forumpost142501

Förfalskad är precis vad du gjort. Inte särskilt skickligt heller, alla kan ju se hur du ljuger när du påstår att du ”citerat mina ord exakt. Jag skriver:

”--- din (obefintliga) debatteknik stämmer på pricken överens med den teknik de judar jag mött använt sig av.---”

Du påstår att jag skriver:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142615#forumpost142615

”---Du generaliserar och anser en viss argumentationsteknik är typiskt för ett folkslag att diskutera på.---”

Hävdar du fortfarande att du inte ljuger och förfalskar?

Du har fortfarande inte kunnat påvisa att jag använt termen ”jude” i nedsättande syfte.

Postat den: 1/14 0:16


Re: Vakens inställning till antisemitism
Not too shy to talk
Registrerade sig:
2009/11/11 15:04
Inlägg: 37
"magnus_w skrev:
Skaparen av Hamas är Israel."

Komedin flödar friskt på denna tråd. Innan jag ger mig in för att bevisa falskheten i påståendet vill jag gärna veta hur du lyckats komma fram till det?

Postat den: 1/14 0:24
_________________
"The greatest enemy of knowledge is not ignorance...it is the illusion of knowledge"
-Stephen Hawking


Re: Vakens inställning till antisemitism
Not too shy to talk
Registrerade sig:
2009/11/11 15:04
Inlägg: 37
För kännedom: Slår man upp ”zionism” i Nordisk Familjebok från 1952, läser man: se Sionismen
I Bra Böckers lexikon (1990): zionism [s-], annan stavning av sionism.

Postat den: 1/14 0:27
_________________
"The greatest enemy of knowledge is not ignorance...it is the illusion of knowledge"
-Stephen Hawking


Re: Vakens inställning till antisemitism
Just can't stay away
Registrerade sig:
1/11 22:29
Inlägg: 83
Citat:

computerror skrev:
Citat:

ZZpiggy skrev:
Så typiskt att du länkar till en subjektiv zionistsupporters blogg. Läser du själv det du länkar till?
Jag kan direkt peka på flera sakfel i hans stolliga skriverier. Hamas kom inte till makten genom en kupp. De fick makten genom ett demokratiskt val.
Jag länkade till artikeln. Inte till bloggförfattarens åsikt.
Jag kan dock understryka att Hamas blev folkligt valda. 21% fick dom om jag inte minns fel.
Du själv har ju dessutom länkat till sidor tillhörande den absoluta motpartens värderingar. Det märks ju även här att du valt sida i en smutsig konflikt. Såklart det är en sionist, eftersom han inte håller med dig. Jag kan dock inte utläsa några sionismåsikter i den artikel jag länkade till. Då menar jag inte det andra innehållet på bloggen, för det har jag inte ens läst. Jag ställer mig återigen bara bakom denna artikel/blogginlägg.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Hamas är inte ansvariga för samtliga raketbeskjutningar mot ”Israel”. Det finns ett flertal grupper som arbetar utom Hamas kontroll:

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1142154.html
Var har jag sagt det? Dessutom anser jag att raketbeskjutningarna är idiotiska och kan skada civila. Du kanske vill jag ska skjuta raketer mot dig och din familj i tid och otid? Hur kan man ens försvara detta?
Jag vet att det är fler grupperingar än Hamas som skjuter raketer mot Israel och detta är KNAPPAST några hemgjorda nyårsraketer som någon uttryckte tidigare i tråden. De ser ut så här:
Open in new window

De DÖDAR folk! Oskyldiga civila!
Det är visserligen relativt primitiva, men är fyllda med sprängmedel. De är klassade som kortdistansrobotar.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Han skriver även att Hamas inte erkänner ”Israel”, men har ”Israel” erkänt ett Palestina?
Eh? Det är ju sant. Hamas erkänner inte Israel.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Vidare påstår han att det judiska nationalhemmet är en demokrati när det i själva verket är en rasistisk teokrati.
Men vänta nu. Du påpekar ju ovan att Hamas blivit demokratiskt valda. Hur definerar du det som en rasistisk teokrati?

Citat:

ZZpiggy skrev:
Att Hamas skulle använda sig av mänskliga sköldar är en sanning med modifikation. Däremot är det vida känt bland insatta att IOF gladeligen använder sig av mänskliga sköldar. Det är också allmänt känt att zionisterna avsiktligt skjuter på civila. Exempelvis nu senast i Gaza och attackerna mot Qana 1996 och 2006. Den förstnämnda mot Fidjis FN-kamp där 7-800 flyktingar sökt skydd och ett hundratal blev mördade:

http://www.informationclearinghouse.info/quana_01_19_03.htm
http://wakeupfromyourslumber.blogspot ... 96-extremely-graphic.html
http://www.jewwatch.com/jew-genocide- ... -massacre-2006-photos.htm

En skrämmande bild på ett offer för zionistisk terrorism:

http://www.sott.net/image/image/12185/medium/pic.php.jpg
Och här länkar du till antisionist-sidor, varav en av dom är www.jewwatch.com ? Men du kallar en artikel jag länkar till sionistisk, trots att artikeln inte alls är sionistisk?
Som jag sagt tidigare kan man inte påpeka ett fel hos sin motståndare när man själv gör samma fel.
Hur är det än sanning med modifikation att qassam-brigaderna gömmer sig bland civila?

Citat:

ZZpiggy skrev:
Etc.
Nej, dina sympatier kan omöjligen ligga hos det palestinska folket, det visade du med all önskvärd tydlighet nu.
Jag är inte den oärliga i denna diskussion. Jag har sagt vilket av FOLKET som har mina sympatier. Jag kommer dock aldrig att sympatisera med terrordåd som du själv.

Jaha, så bloggaren uttrycker inte sina egna åsikter på sin egen blogg menar du?
Han är en zionistsupporter och det räcker för mig. Dessutom far han med osanning, sååå signifikativt för zionister och deras nyttiga idioter.


Lässvårigheter eller? Jag refererade mycket tydligt till din zionistsympatiserande bloggare, men det blev kanske för mycket för gunstig herrn? Ett förtryckt folk skjuter raketer mot sina bödlar, en fullt normal reaktion.
Har du snott bilden från dansk TV2? Du inser att kameran ljuger här va?


Frågan var om ”Israel” erkänt ett Palestina, har de det?


Sitter du och super? Vad fan har det demokratiska val som Hamas vann med den rasistiska teokratin ”Israel” att göra?


Jag länkar till adekvata pålitliga källor, vis av erfarenhet.
Du däremot påstår att dina sympatier ligger hos palestinierna samtidigt som du länkar till en uttalat zionistisk supporter.
Jo det är en sanning med modifikation därför att de knappast gör det. Du har köpt den zionistiska (hat)propagandan om det palestinska motståndet. Däremot använder sig IOF frekvent av mänskliga sköldar.


Jag känner inte dig som person men din debatteknik är oärlig, ja rent av kriminell. Du hatar att förlora debatter va?

Postat den: 1/14 0:30


Re: Vakens inställning till antisemitism
Okänd
M.K skrev:

\"magnus_w skrev:
Skaparen av Hamas är Israel.\"

Komedin flödar friskt på denna tråd. Innan jag ger mig in för att bevisa falskheten i påståendet vill jag gärna veta hur du lyckats komma fram till det?\"

---

Det är väl sedan länge allmänkunskap, tror jag.

De ville putta fram islam mot Arafat och Fatah.
Mossad och Golda Meir stödde då Ahmed Yassin i skapelsen av Hamas.

Postat den: 1/14 0:39


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

M.K skrev:
För kännedom: Slår man upp ”zionism” i Nordisk Familjebok från 1952, läser man: se Sionismen
I Bra Böckers lexikon (1990): zionism [s-], annan stavning av sionism.
Det var då, nu är nu. Den korrekta stavningen är sionism. Bra böckers lexikon är inte normen för hur saker stavas, Svenska akademins ordlista är det. Dessutom refererar du till någonting som är 20 år gammalt.
Löjligt hur ni försöker hålla er till felaktiga källor istället för att bara inse faktum och korrigera er stavning.

Postat den: 1/14 0:49
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Not too shy to talk
Registrerade sig:
2009/11/11 15:04
Inlägg: 37
"Det är väl sedan länge allmänkunskap, tror jag.

De ville putta fram islam mot Arafat och Fatah.
Mossad och Golda Meir stödde då Ahmed Yassin i skapelsen av Hamas."


Först skriver du: "Skaparen av Hamas är Israel".
Nu skriver du: "Mossad och Golda Meir stödde då Ahmed Yassin i skapelsen av Hamas"

Du gick från att de "skapade" Hamas till att de enbart "stödde" dem på ett inlägg. Vad var det för stöd menar du? Sheikh Ahmed Yassin sattes i fängelse utav just Israel knappt två år efter att han skapade Hamas. Kallar du det skapade/stödde?

Hur lyckades du komma fram till denna så kallade "allmänkunskap"?

Postat den: 1/14 0:50
_________________
"The greatest enemy of knowledge is not ignorance...it is the illusion of knowledge"
-Stephen Hawking


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Åh jösses M.K. Skapade, stödde och finansierade är så gott som synonymer i sammanhanget.

Postat den: 1/14 0:52
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Not too shy to talk
Registrerade sig:
2009/11/11 15:04
Inlägg: 37
"Det var då, nu är nu. Den korrekta stavningen är sionism. Bra böckers lexikon är inte normen för hur saker stavas, Svenska akademins ordlista är det. Dessutom refererar du till någonting som är 20 år gammalt.
Löjligt hur ni försöker hålla er till felaktiga källor istället för att bara inse faktum och korrigera er stavning."


Ta det lugnt nu! Personligen har jag alltid stavat med "s". Men jag anklagar inte folk för att vara obildade om de stavar med "z". Speciellt inte när det finns lexikon som menar att det är en accepterad stavning. Men det är väl så ni sionister fungerar, ellerhur? Flytta fokus från huvudfrågan och börja diskutera trivialiteter som eventuella felstavelser.

Postat den: 1/14 0:54
_________________
"The greatest enemy of knowledge is not ignorance...it is the illusion of knowledge"
-Stephen Hawking


Re: Vakens inställning till antisemitism
Okänd
M.K. Yassin dömdes till 12 års fängelse - de släppte ut honom efter ett år (ETT) - det räckte för att de skulle sy ihop det hela.

Postat den: 1/14 0:56


Re: Vakens inställning till antisemitism
Not too shy to talk
Registrerade sig:
2009/11/11 15:04
Inlägg: 37
"M.K. Yassin dömdes till 12 års fängelse - de släppte ut honom efter ett år (ETT) - det räckte för att de skulle sy ihop det hela."

Var har du fått det ifrån? Att de släppte ut honom efter ett år?
Eller att han dömdes till 12 års fängelse för den delen?

Postat den: 1/14 1:00
_________________
"The greatest enemy of knowledge is not ignorance...it is the illusion of knowledge"
-Stephen Hawking


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

ZZpiggy skrev:
Var är det nedvärderande syftet?
Varför skulle jag vara jude menar du?
Du skrev:
"Jag börjar tro att du är jude på riktigt. Du agerar exakt enligt regelboken för chutzpah. Försöker projicera allt du gör själv på dina debattmotståndare. I vilket fall som helst har du en uselt rutten diskussionsteknik och saknar fullständigt kunskap både i debatteknik och de historiska fakta som är nödvändiga för en givande debatt om Palestinas historia och hennes framtid."
Det är väl nedvärderande om något eftersom du förkastar mig som debattmotståndare för att jag för dig påminner om en jude.
Dessutom tillskriver du även här hur judar som folkslag debatterar.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Förvrängning av mina påståenden. Jag påpekade likheten mellan din debatteknik och de judar jag tidigare debatterat med. Inte att alla judar som folkslag har samma teknik, något som du hävdar och som jag påvisat i tråden. Alltså ljuger du om mig och förfalskar mina yttranden. Punkt slut.
Suck! Vi har gått igenom detta och jag har inte förfalskat någonting du sagt. Hur kan jag ens det när jag länkat till dina inlägg du sagt dina tokerier?
Se ovan förresten.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Jag menar blott att palestinierna har all rätt i världen att med alla till buds stående medel bekämpa de terrorister som ockuperar deras rättmätiga geografiska område. Men du, som säger dig sympatisera med dem menar kanske att de ska lägga sig ner och dö? Zionisterna vill inte förhandla, de vill inte ha en palestinsk stat, de vill ha sitt Eretz Israel.
Genom att döda oskyldiga civila?
Förstår du förresten VARFÖR izz al-din al-qassam-brigaderna gömmer sig bland civila palestinier? Jo, för att Israel försöker minimera civila skador.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Terror och krig drabbar alltid civila och om du tycker det så är det på tiden att du börjar kritisera det judiska nationalhemmet. Under hela din medverkan i denna tråd så har du huvudsakligen koncentrerat dig på att kritisera det palestinska motståndet och jag kan inte påminna mig om att du kallat israeliska judar för terrorister, bosättare t.ex. är de terrorister?
Som jag tidigare sagt är ju ni koncentrerade på att påvisa den grymhet och de övergrepp judar gör, så för balansens skull vill jag påvisa att palestinierna också begår övergrepp mot civila.
Så för att terror och krig drabbar civila är det ok att palestinierna ägnar sig åt terrorism? Knappast rätt av Israel att göra det heller, men du vill ju bara ge en sida rätt att utföra övergrepp på civila. Jag anser ingen ha rätt till det.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Det judiska hatet mot goyim är inte bara en del av zionismen, det är en del av judaismen. Du borde läsa lite Talmud så kanske du skulle förstå.
Åh... jösses... Såna hårklyverier du sysslar med.

Citat:

ZZpiggy skrev:
Det är fortfarande lika korrekt att stava zionism med ”z” som med ”s” vad du än anfäktar till ditt försvar. Och det tänker jag fortsätta med. Här är länken till posten med tre (3!) källhänvisningar:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142618#forumpost142618
Jag har redan förklarat för dig att bara för att ett ord härstammar från ett annat, behöver det inte stavas likadant.
Orden har ju inte samma betydelse ens.
Du visar bara på din tjurskallighet och hur stängd du är. Därför jag flera gånger sagt jag inte tänker diskutera med dig mer eftersom du vägrar ju tom att erkänna det simplaste av fel.
Ganska komiskt egentligen hur man kan anse man är så beläst om ett ämne utan att kunna återge en korrekt stavning av det.
Men fortsätt du att stava fel. Fortsätt förresten med dina andra fel också för all del. Du visar verkligen hur du vägrar att erkänna dina fel på samtliga plan.


Citat:

ZZpiggy skrev:
Vänligen visa det inlägg där jag söker upprättelse för de dumheter du skrivit. Jag struntar fullständigt i vad du skriver och vilka termer du använder om mig. Ska jag visa dig en gång till var du förfalskat mina ord?

Här är länken till inlägget:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142624#forumpost142624

och här är din förfalskning som du nu erkänner att du ”tolkat” (läst ut) enligt din egen förutfattade mening:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142648#forumpost142648
Citat:
Jag bad dig vänligt men bestämt att peka ut var och vad som är judehat i mitt inlägg. Det har du hittills inte lyckats med, men du får en chans till; VAD ÄR HATISKT MOT JUDAR I MINA INLÄGG DU REFERERADE TILL?

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142483#forumpost142483
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142501#forumpost142501

Förfalskad är precis vad du gjort. Inte särskilt skickligt heller, alla kan ju se hur du ljuger när du påstår att du ”citerat mina ord exakt. Jag skriver:

”--- din (obefintliga) debatteknik stämmer på pricken överens med den teknik de judar jag mött använt sig av.---”

Du påstår att jag skriver:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=142615#forumpost142615

”---Du generaliserar och anser en viss argumentationsteknik är typiskt för ett folkslag att diskutera på.---”

Hävdar du fortfarande att du inte ljuger och förfalskar?

Du har fortfarande inte kunnat påvisa att jag använt termen ”jude” i nedsättande syfte.
Jo. Jag har i början på detta inlägg ÅTER IGEN visat var du använt ordet "jude" i nedsättande syfte.
Dessutom har jag, som jag tidigare sagt, inte förfalskat ett ord av vad du sagt, utan ärligt länkat till dina inlägg.
Du vill helt enkelt inte stå för vad du sagt. Ditt slingrande är som en orms.

Postat den: 1/14 1:10
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Okänd
Jag vet inte närmare M.K. Man kan dock vara säker på att Hamas och att de tidigare skapade ett islamistiskt universitet i Gaza och andra saker... välgörenhet, inte alls motarbetades av Israel, däremot gjorde de allt de kunde mot Fatah och Arafat. Det är tack vara Mossad som de fått bukt med vänstern och underminerat den och samtidigt ökat motsättning och polarisationen genom att tillåta deras eget missfoster: Hamas.

Postat den: 1/14 1:13


Re: Vakens inställning till antisemitism
Home away from home
Registrerade sig:
2009/6/28 19:21
Inlägg: 1239
Citat:

M.K skrev:
Ta det lugnt nu! Personligen har jag alltid stavat med "s". Men jag anklagar inte folk för att vara obildade om de stavar med "z". Speciellt inte när det finns lexikon som menar att det är en accepterad stavning. Men det är väl så ni sionister fungerar, ellerhur? Flytta fokus från huvudfrågan och börja diskutera trivialiteter som eventuella felstavelser.
Jättebra att du stavar rätt då. Nu är ju inte riktigt det huvudfrågan, utan bara någonting jag påpekade för ZZpiggy i förbifarten. Men han hävdar ju sin rätt att fortsätta stava fel så det blir löjligt. Jag försöker bara gång på gång förklara för honom att det är fel stavning han använder.

Förresten... Varför är jag en sionist helt plötsligt? Är det för att jag klagar på att bägge sidor använder sig av terrorister och inte bara ger palestina rätt att utföra terrordåd? Är man sionist för att man är motståndare av terrorism i alla former?

Och ni påstår jag anklagar någon för falskheter? Jösses.
Var har jag gett sionismen rätt? Jag har sagt jag motsäger mig alla former av nationalism dessutom.
Smutsiga jävla anklagelser.

Postat den: 1/14 1:14
_________________
http://c0mputerr0r.blogspot.com/

Alla tankar som ni tänker har jag redan tänkt.

Kom till Vaken.se webbchat


Re: Vakens inställning till antisemitism
Okänd
Islamister tillber satan så nog är palestinier terrorister in i märgen...

Postat den: 1/14 1:18


Re: Vakens inställning till antisemitism
Not too shy to talk
Registrerade sig:
2009/11/11 15:04
Inlägg: 37
"Jag vet inte närmare M.K. Man kan dock vara säker på att Hamas och att de tidigare skapade ett islamistiskt universitet i Gaza och andra saker... välgörenhet, inte alls motarbetades av Israel, däremot gjorde de allt de kunde mot Fatah och Arafat. Det är tack vara Mossad som de fått bukt med vänstern och underminerat den och samtidigt ökat motsättning och polarisationen genom att tillåta deras eget missfoster: Hamas."

Kan vi få påståenden du tidigare slängt ur dig förklarade innan vi beger oss in till nästa?

1. Att Israel "stödde" Hamas. Vad grundar du det på? Hänvisa till något konkret som fått dig att komma fram till den uppfattningen.

2. Att Sheikh Ahmed Yassin blev dömd till 12 års fängelse och frisläppt ett år senare.

Du förstår att din trovärdighet är lika med noll just nu. Alla kan vi slänga ur oss en massa påståenden. Det är bara dem vi kan bevisa vara korrekta som överlever. Resten kan vi inte klassa som annat än falska.

Postat den: 1/14 1:18
_________________
"The greatest enemy of knowledge is not ignorance...it is the illusion of knowledge"
-Stephen Hawking« 1 ... 6 7 8 (9) 10 11 12 ... 16 »


Användarnamn:

Lösenord:


Tappat bort lösenordet?
Registrera dig nu!


12 användare är online (12 användare surfar Forum)

Medlemmar: 0
Gäster: 12

mer...
JacL 10-01-17
Framtiden 10-01-17
Dowie 10-01-16
Sloth 10-01-16
perake 10-01-14

Blogg - Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Blogg - Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
911truth.dk
911 Truth i Danmark.
911truth.no
911 Truth i Norge.
9-11.se
911 Truth i Sverige.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Corruptio.blogg.se
Avslöjar grov kriminalitet i svenska myndigheter.
Blogg - Gryningens ljus
Tankar i gryningen ljus.