Till Program 13 och senare RADIOARKIVET -- Sanningen finns härinne  

Program nummer 1: ca. 45 minuter
En inleddande presentation av vem jag är och varför jag genomför det här projektet.
Program nummer 2: ca. 46 minuter
En förklaring till varför den 11:e september fick mig att sluta lura mig själv.
Program nummer 3 : ca. 46 minuter
En snabb inblick i ondskan, som den manifesterar sig i mäktiga brödraskap och organisationer.
Program nummer 4: ca. 46 minuter
Ett exempel på hur vi själva utsatts för en konspiration som kostade hundratals svenskar livet -- Estonia-katastrofen.
Program nummer 5: ca. 44 minuter
Ännu mer om hur mycket farligare dessa konspirationer verkligen är, än vi någonsin vågat föreställa oss -- och hur de kan ha en utomjordisk länk...
Program nummer 6: ca. 46 minuter
Den utomjordiska länken -- beviset för att vi sedan länge haft utomjordiska besökare på jorden och att våra politiker gjort allt för att förhindra oss från att känna till det.
Program nummer 7: ca. 42 minuter
Tillbaka till Jorden. Varje år möts ett 100-tal av världens mäktigaste företagare, finansmän och lobbyister med utvalda politiker och mediefolk, bl.a från Sverige -- till hemliga möten. Hör mer om Bilderberggruppen.
Program nummer8: ca. 45 minuter
I programmet berättar jag om den fruktansvärda nyheten att USA med största sannolikhet använder "smutsiga bomber" -- alltså bomber preparerade med utarmat uran, i sin krigföring. Att jag gjort min fjärde UFO-observation. Och att "chemtrails" faktiskt erkänts utav en forskare inom det amerikanska flygvapnet.
Program nummer 9: ca. 50 minuter
Dags att återigen prata om The Disclosure Project. I detta program spelar jag upp några viktiga avsnitt utav vittnesmålen, samt visar att vi redan idag har kunskapen om hur man löser hela världens energiproblem -- men att mäktiga intressen gör allt för att vi inte ska få reda på det.

Här hittar du alla program som hittills kommit ut i serien. Är du ovan att tänka i konspiratoriska banor, så rekommenderar jag att du lyssnar från början.
Du måste också ha Quicktime eller något annat mp3-program installerat.

Jag vill också passa på att varna känsliga öron för att det inte är världens vackraste produktioner -- jag har valt att bara prata på, utan manus och utan omtagningar, annars tror jag inte att jag kommer att orka med att hålla på med det här.

Vänliga hälsningar
Mikael Wälivaara

Till program 13 och senare

 

Till Mikaels och Babbel Communications hemsida

Program nummer 1o: ca. 48 minuter
Den 19/1 -06 dök Osama Bin Laden upp igen -- den här gången med nya, våldsamma hot. Programmet handlar om vad som skulle kunna hända nu, när han visar sig igen -- och speciellt om hoten blir verklighet. Klarar våra ledare av att skydda oss utan stora inskränkningar i våra fri- och rättigheter? Eller vill de till och med inskränka dem?
Program nummer 11: ca. 49 minuter
Jag har en obehaglig känsla av att jag svamlar lite mycket i det här programmet -- jag försöker täcka så mycket: mer om klanen Bush, lite om Clinton, lite om kommunismen och lite om hemligstämplade bilderfrån Apollo-projektet... Tyvärr blir det något fel när jag mp3-kodar, så jag har gjort denna somm AAC-fil -- du behöver Quicktime...
En extra mp-3-fil hittar du här.

Program nummer 12: ca. 45 minuter:
Del 1 -- klicka här
Del 2 -- klicka här
Del 3 -- klicka här
Jag vet inte om detta är en förbättring, men jag har delat upp programmen i tre delar. Det blir i alla fall lättare att lyssna på delar, och lättare att spola, om man lyssnar via sin iPod. Återkom gärna med synpunkter.
Programmet handlar om våra villfarelser och hur vi hellre väljer att se det vetenskapen anser att vi ska se, hellre än vad våra ögon registrerar.Finns det sanningar därute, som visar på att Darwin kanske inte är hela sanningen?