Anthony Lawson om ‘Förintelsen’

Holocaust, Hate Speech & Were the Germans so Stupid?Anthony Lawson berättar på ett pedagogiskt sätt om den s.k. "Förintelsen" och dess förhållande till bildandet av den sionistiska staten Israel. Denna film är sannolikt den bästa introduktionen i videoformat – möjligen även överlag – om Förintelsen.

2 reaktion på “Anthony Lawson om ‘Förintelsen’

  1. Tack, redaktören, för publiceringen av denna värdefulla film. Instämmer i att den är mycket pedagogisk – ett mästerstycke!
    Lawson talar dessutom en mycket vårdad och tydlig engelska.

  2. En av de absolut bästa filmer som gjorts i avsikt att plocka sönder myten om ”förintelsen”. Den ger samtidigt en logisk förklaring till VARFÖR WW2 överhuvudtaget genomfördes samt den lågbegåvade hysteri som råder kring begreppen ”revisionism”, ”förintelseförnekare” och ”antisemitism”.
    Anthony Lawsons film om ”förintelsen” är ett absolut MÅSTE för alla vilka önskar en begriplig sammanfattning till WW2 och sagan om ”judeutrotningen”.
    Borde visas för varje avgångsklass i alla demokratier vilka anser sig uppfylla innebörden i FN-deklarationens artikel 19!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>