På torgmöte med Vaken.se

Vaken.se på MedborgarplatsenVaken.se skapades av nätaktivisten Mikael Cromsjö för att sprida information som försummas av ordinarie massmedier. Man vill väcka folk ur det som författaren Jüri Lina kallar för ”konsensustransen”.

Den 11:e varje månad har man torgmöte på Medborgarplatsen i Stockholm. Man delar ut broschyrer och säljer dvd-skivor. En viktig sak för Vaken.se har varit att ifrågasätta den officiella versionen av terrorattackerna den 11 september 2001. Det är många som har ”vaknat” av att börja luska i 911.

Igår var jag vid deras bokbord på Medborgarplatsen. Jag och några vänner från Studiegruppen Aguéli diskuterade med en av aktivisterna om sionismens roll i den nya världsordningen (NVO). Vi blev inte ense, men vi blev lite klokare.

I oktober 2009 sände Kalla fakta ett reportage om Vaken.se som försökte kleta ner rörelsen med ”antisemitism”. Alla som tänker utanför ramarna är ju numera ”antisemiter”. Det har helt enkelt blivit en synonym till ”fritänkare” eller ”dissident”.

Man tycks följa riktlinjerna från Sovjetunionens Kommunistpartis centralkommitté, som år 1943 föreskrev:

Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister eller nazister eller antisemiter… Kopplingen kommer efter tillräcklig upprepning att bli ett ”faktum” i det allmänna medvetandet.

På programmet följde en debatt i SVT där Mikael Cromsjö försvarade sig så gott han kunde. Torbjörn Elensky, som arbetar heltid med att i svenska medier försvara sionismens intressen, pekade på honom och röt med skenhelig upprördhet: ”Du, du har ju blivit intervjuad av Mohamed Omar!”

Omar är en kättare och att umgås eller synas tillsammans med kättare gör en till misstänkt hos inkvisitionens spårhundar.

Läs:

”Det vaknar folk hela tiden” – intervju med Mikael Cromsjö (19/5 2009)

En reaktion på “På torgmöte med Vaken.se

  1. Vaken.se gör ett bra jobb om man ser till helheten av deras strävan och att inkvisitionens spårhundar mycket riktigt fick vittring och slog larm om deras existens är väl ett gott betyg ställd inför sanningen. Kanske kunde de dock sålla lite i sitt artikelarkiv och vaska bort feminister som yrar om ”männens konspirationen” och liknande mainstream-media-nonsens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>