En tystad regimkritiker talar ut – intervju med Jüri Lina

Jüri Lina och vännerFörfattaren och filmmakaren Jüri Lina är sannolikt Sveriges främste expert på frimureriet. Han föddes 1949 i det Sovjetockuperade Estland. Som publicist fick han yrkesförbud 1975 på grund av sin kritik av kommunismen och arbetade därefter som nattvakt, tills han tvangs emigrera i april 1979 efter upprepade konflikter med den politiska polisen KGB.

Vid två tillfällen har han föreläst för den islamiska Studiegruppen Aguéli i Uppsala: den 31 oktober 2009 och den 26 mars 2010. Dessa var hemliga föreläsningar på grund av ständiga hot och trakasserier från regimtrogna element. Så ser tillvaron ut för dissidenter i vad Lina kallar ”Sovjetrepubliken Absurdistan”, som också är titeln på hans kommande bok. Intervjun blev färdig den 9 april 2010.

MO: Varför är dina föreläsningar underjordiska?

JL: I Sverige har man en mycket begränsad yttrandefrihet, därför är mina föredrag ”underjordiska”. Ljusskygga krafter har länge försökt stoppa mig från att hålla offentliga föredrag i Sverige. Dessa krafter smutskastar mig, eftersom jag sprider information som rör maktmissbruk och korruption inom makteliten. Detta får man uppenbarligen inte tala om. Inte offentligt i alla fall. Annars kan föredrag stoppas, vilket man gjorde både i Stockholm och i Örebro. Efteråt har pressen jublat över att ”den omstridde författaren Jüri Lina stoppats”.  Samma taktik använde sovjetmakten i det annekterade Estland på 1970-talet, där jag inte hade rätt att tala offentligt eller publicera mina alster sedan våren 1975 fram till emigrationen den 2 april 1979.

KGB betraktade mig på 1980-talet, då jag redan befann mig i Sverige, som en av de mest kommunistfientliga skribenterna i Sverige.

Idag säljs mina böcker i Estland genom bokhandeln i stora upplagor och dessa finns på varje bibliotek. Och i Estland inter­vjuas jag i radio och TV.  Min film ”Ljusbringarna” visades i TV i mars 2010.

I Sverige är det helt annorlunda. I dag får mina böcker inte längre säljas i svensk bokhandel. Går man in i en svensk bokhandel och ber att få beställa en bok av mig, går bokhandelsbi­trädet in på sin dator. Efter att expediten stirrat en stund på skärmen kommer beskedet: ”Den tar vi inte in” Och mina böcker köps inte in av biblioteken heller. Dessa är spärrade för inköp av Bibliotekstjänst i Lund.

Mina artiklar publiceras inte i svensk press. Jag kommer överhuvudtaget inte till tals. Man vill inte ens ha någon debatt med mig. Jag smutskastas och förtalas i den av kommunismnostalgi inpyrda svenska pressen. Jag ges då inte ens möjlighet till genmäle. I Sverige – till skillnad från Estland – har jag ingen som helst yttrande­rätt.

För mig upprepas allt som om Sverige var Sovjetunionen. Även där rådde det fullständig yttrandefrihet när man ville hylla regimen och nolltolerans då det gällde kritiken mot systemet.

Alla dessa paralleller drar jag fram i min nya bok ”Sovjetrepubliken Absurdistan”, som utkommer i höst.

MO: Kevin MacDonald har i sin bok Kritikkulturen beskrivit flera judiska intellektuella rörelser under 1900-talet, en av dem var psykoanalysen. I din bok Världsbyggarnas bedrägeri nämner du att Freud var frimurare. Jag undrar, dessa rörelser, som MacDonald kallar judiska, har de inte även anknytning till frimureriet?

JL: Självfallet. Olika sionistiska rörelser utnyttjar frimureriet till fullo för att driva igenom sina samhällsmodeller och kamouflera sina egna mycket egoistiska, rentav kriminella göromål. Vi har med psykopater att göra, som har utopistiska planer på världsherravälde, som de öppet skriver om. Hittills har dessa psykopater genom sin destruktiva verksamhet (kommunism, fascism osv) vållat enormt lidande för flera hundra miljoner människor.

MO: Skulle du kunna, i korthet, reda ut förhållandet mellan judendomen och frimureriet?

JL: Rabbinen Isaac Wise (1819-1900), ordförande i B’nai B’riths underorganisation i Cincinnati, Ohio, förklarade, att frimureriet är en judisk institution, vars historia, grader, ämbeten, lösenord och förkunnelser är judiska (enligt Israelite of America, 3 augusti 1866). Därmed tjänar rörelsen sionistiska intressen. Därför kan man säga att en äkta frimurare är en konstgjord jude (i religiös mening) som dyrkar sina demoner.

MO: Vad hade judarna och frimurarna för roll i den ryska revolutionen? Och hur märktes deras inflytande i det forna Sovjetunionen?

JL: De psykopatiska judiska bankirerna med Jacob Schiff, Felix Warburg, Otto Kahn, Mortimer Schiff och Isaac Seligman i spetsen finansierade statskuppen i Ryssland i februari 1917 och bolsjevikernas maktövertagande i november 1917 och frimurarna planerade och utförde de vidrigaste illdåden, eftersom ”inom frimureriet är det tillåtet att döda”, som frimuraren och konspiratören Nedjelko Čabrinović sade under rättegången i Sarajevo efter mordet på ärkehertig Franz Ferdinand 1914.

Den amerikanske bankiren Jacob Schiff såg till att miljoner dollar användes mot tsaren för att etablera frimurarregeringen med furst Georgij Lvov och Alexander Kerenskij i spetsen. Den sionistiske frimuraren Kerenskij planerade och utförde skräckinjagande illdåd mot Ryssland. Dessutom använde Schiff tsarens egna medel för att störta honom. År 1906 träffade den ryske tsaren en överenskommelse med Jacob Schiff om att denne skulle avbryta finansieringen av de revolutionära partierna i Ryssland. Enligt överenskommelsen betalade tsaren ur egen ficka 960 miljoner silverrubel (motsvarade 480 miljoner dollar) till Schiff på Rothschilds olika konton. Man lät alltså det tilltänkta offret finansiera sin egen undergång! Sådan utstuderad illvilja hyser just psykopaten.

De psykopatiska judarna satt på alla höga poster i Sovjetimperiet. Ett faktum som man vill förtiga i Sverige och andra västerländska länder. Och de författare som avslöjar detta trakasseras i Sverige. I början var ”antisemitiska”, dvs sovjetkritiska uttalanden i Sovjetunionen, belagda med dödsstraff. Enbart detta borde säga allt!

MO: Vi har talat om den ryska revolutionen. Men hur var det med den franska?

JL: Denna organiserades på samma sätt. Operationen finansierades av klanen Rothschild och utfördes av illuminaterna (jakobinerna) och frimurarna. Den sionistiska maffiarörelsen (illuminaterna) hade då skaffat sig kontroll över allt frimureri i Europa.

Enligt tidningen Frimuraren (nr 4, 2009, s. 36) har i Frankrike ”under de gångna 140 åren få regeringar kunnat bildas utan fri­murare som ministrar, och få lagar har stiftats som inte först dryftats i logerna”.

Tidningen Frimuraren informerade hösten 2009 att de franska ministrarna förberedde sina lag­förslag på Grand Orients möten. När den lag som tillät politiska par­tier kom år 1901, anslöt sig snart majoriteten av logerna till det ra­dikala partiet. Frimureriet var en samhällsaktör. Försvarsministern hade senare bett alla loger att skriva rapporter om officerarnas politiska åsikter. Om de bedöm­des vara olämpliga, till exempel religiösa, kungatrogna och frimurarfientliga skulle deras befordran försenas. När dessa tusentals rapporter från logerna började strömma in till försvars­ministern, fattade många misstan­kar och hela historien avslöjades. Skandalen var ett faktum. Frimurarna upplevde ”antisemitiska” stämningar då det stod klart att ett mycket stort antal judar hade sökt sig till frimurarlogerna. Pressen kopplade frimureriet och sionismen ihop på 1920-talet.

Allt detta visar jag i min nya film ”Den omättliga Ouroboros”, som också kommer att tigas ihjäl i Sverige. Ouroboros on en svansbitande orm, en av de viktigaste symbolerna inom det internationella frimureriet.

MO: Vilka är Illuminati och vad vill de?

JL: Den hemliga gruppering, som övervakar allt inom frimureriet, grundades i Ingolstadt i Bajern den 1 maj 1776 som perfektibilisterna (Orden der Perfektibilisten). Grundaren var den 28-årige universitetsprofessorn Adam Weishaupt. 1779 omdöptes denna nya hemliga samhällsundergrävande organisation till Orden der Illuminaten och Weishaupt anknöt den vid utvalda punkter av frimureriet. Som dess viktigaste paroll antogs ”Illuminaterna måste styra världen!”

Illuminaternas motto var frihet, jämlikhet och broderskap. Dessa paroller upprepades under den s.k. franska revolutionen.

Den 20 juli 1785 träffades illuminaternas kurir Jakob Lanz som arbetade som präst i Regensburg av blixten och dog. Han hade sytt in en lista på illuminater och några komprometterande dokument i sin prästdräkt.

Hemma hos Lanz hittade ortspolisen ytterligare viktiga dokument, bland annat detaljerade instruktioner för den planerade franska revolutionen. En del papper var adresserade till stormästaren av frimurarlogen Grand Orient i Paris. Allting överlämnades till regeringen i Bayern. Alla hemliga sällskap totalförbjöds den 4 augusti 1785.

På order av kurfursten av Bajern trycktes våren 1787 två volymer av påträffade hemliga dokument under titlarna ”Einige Originalschriften des Illuminaten-ordens” och ”Nachtrag von weitern Originalschriften”. Dessa böcker togs inte på allvar (förrän det var för sent). Dokumenten finns idag kvar endast i Ingolstadts arkiv, bland andra mycket intressanta historiska skrifter. Men historikerna är inte intresserade.

MO: Enligt din bok Världsbyggarnas bedrägeri bottnar det rådande räntebaserade ekonomiska systemet på talmudism. Kan du utveckla det?

JL: För frimurarbankirerna var det livsviktigt att ha monopolställning i penningutgivningen. Därmed kunde man genom ockerränta göra enorma vinster och även styra politiken. Rena rama talmudismen. Att sionistiska frimurare lyckades 1910 med hjälp av bedrägeri bilda en privatägd centralbank, senare kallat Federal Reserve System, ledde till första världskriget. Talmud i verklighet.

Bank of England fick låna ut pengar till ett belopp som var 10 gånger den säkerhet långivaren ställde upp med. Helt i samklang med Talmud.

MO: Vad har frimurarjudarna för relation till den nykonservativa (neocons) rörelsen som numera sitter vid makten i USA, och följaktligen till invasionskrigen mot Irak och Afghanistan, samt hoten mot Iran?

JL: George W. Bush tillhör illuminatlogen Scull and Bones. Deras främsta mål är en järnhård kontroll över det amerikanska samhället.  Organisationen har ett intimt samarbete med Wall Street-bankirerna och de mäktigaste frimurarlogerna. Både republikanerna och demokraterna har anknytning till den nya världsordningen.

Timothy Gheitner var direktör för Federal Reserve Systems avdelning i New York, men också den arkitekt som planerade den djupa finanskris vi blev drabbade av. Obama utnämnde honom till sin finansminister. Enbart detta säger allt.

Verklighetsfrämmande psykopatiska figurer som Barack Obama har en viktig uppgift: att tjäna sina frimurarherrars intressen. Annars hade frimurarlogerna inte firat hans tillträde med pompa och ståt. När Barack Obama hade valts till president firade frimureriet i hela USA detta som en triumf. Man anordnade en frimurarbal i Washington till hans ära. Han tillhör Prince Hall-frimureriet. Prince Hall-frimureriet är endast för svarta medlemmar.

En vanlig människa kan inte bli USA:s president, om hon inte är född i Amerika, och får sedan inte samtidigt vara FN:s säkerhetsråds ordförande. För frimurarna gäller inga lagar.

MO: Vad innebär begreppet ”Den nya världsordningen” och vad har sionismen för plats i detta väldiga bygge?

JL: Den överstatliga socialistiska makt som illuminaterna eftersträvade sammanfattades med begreppet ‘Novus Ordo Seclorum‘ (eran av den nya världsordningen). Frimurarna försöker styra mänskligheten med hjälp av ekonomiska kriser, krig mot terror och större eller mindre bedrägerier som steg på vägen mot den nya världsordningen.

De har förblindat oss med lögner som upprepats dagligen för att framkalla ett konsensustranstillstånd. Och de flesta kan därför inte längre uppfatta verkligheten. President Obama började sin brottsliga bana med att bomba Pakistan. Redan under sitt första år som president beordrade fredspristagaren Obama fler bombningar med pilotlösa bombplan, drönare, än president Bush under hela sin ämbetstid.

I ett tal till Kongressen den 6 mars 1991, sade president George Herbert Bush: “Nu kan vi skönja en ny värld, en värld som förebådar en ny världsordning.”

David Rockefeller, Jr, sade inför FN:s affärsråd 1994: “Vi står på tröskeln till en global förändring. Allt vi behöver är en riktigt stor kris, så kommer alla länder att acceptera den nya världsordningen.”

Syftet med frimureriets globalism är en ny världsordning och en världsregering, som inte ger utrymme för nationalism som man bekämpar med alla till buds stående medel. Detta innebär frimureriets krig mot mänskligheten och det är en långsam process, vilket inte får inte ifrågasättas. Sionismens grunddogm är ju att man måste ha en världsstat att härja i.

De svenska partier som effektivast tjänar frimureriets psykopatiska intressen är Vänsterpartiet, socialdemokraterna, Miljöpartiet och Folkpartiet. Till exempel EU-minister Brigitta Ohlsson (Fp), som i en artikel i tidningen Expressen år 2001 föreslog att Sverige avskaffas och en världsregering upprättas i stället.

Frimurarnas och de internationella bankirernas högsta dröm är att snarast avskaffa nationalstaterna och införa en global union med federalistiskt statsskick, medan varje land avstår från suveränitet. En världsregering skulle inrättas ned en världspolis för att upprätthålla ordningen. Denna utopi leder oundvikligen till ännu större lidande och förtryck än idag. Detta betonar jag även i min nya film ”Den omättliga Ouroboros: frimurarnas lömska taktik”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>