Öppet brev till Svenska Pen

Dissidenten Gerd Honsik förs bort av polisSvenska PEN (hädanefter enbart refererade till som ”PEN”) är en del av internationella PEN, en världsomfattande förening för alla typer av skribenter, som t.ex. författare och historiker. Föreningens syfte, enligt era egna uttalanden, är att upplysa om det skrivna ordets viktiga roll samt kämpa för yttrandefriheten och försvara skribenter som förtrycks, fängslas och ibland dödas för sina åsikter. Ert arbete handlar om att ”föra fram de hotade eller fängslade författarnas sak och påminna om det skrivna ordets avgörande roll i demokratiarbetet världen över”.

Internationella PEN är världens äldsta människorättsorganisation och världens äldsta internationella litterära organisation. PEN uppmärksammar den 15 november varje år fängslade skribenter genom Fängslade författares dag, detta år på Dramaten i Stockholm och på Reginateatern i Uppsala. Även i Malmö och i Göteborg kommer svenska PEN att högtidlighålla dagen, med inbjudna (politiskt korrekta och Systemtrogna givetvis) författare, skådespelare, musiker, och sångare, som med sina inslag fokuserar på behovet av stöd för det förföljda ordets offer. Syftet är att samla in medel till de fängslade och deras familjer. Sedan 1985 har PEN årligen även delat ut Tucholskypriset/Tucholskystipendiet till författare som lever i exil, under förföljelse, eller under hot i sitt land som en följd av det litterära arbete hon eller han har utfört.

På svenska PEN:s hemsida är följande starka ord det första man möts av – starka och högtravande ord rörande fängslade och förföljda skribenter:

De har obekväma åsikter, därför sitter de i fängelse. Hjälp oss att hjälpa dem som slåss för yttrandefriheten.

Låt mig då hjälpa er, ty ni verkar vara väldigt selektivt blinda. Ni må dela ut priser till gamla kritiker av Östblocket så som Adam Zagajewski, till kritiker mot diktatoriska och yttrandefrihetsinskränkande regimer så som Dawit Isaak, till antimuslimska kritiker så som Taslima Nasrin och Salman Rushdie, till apartheid-kritiker så som Don Mattera osv. Men ni har i 50 år glömt och glömmer än mer idag att stå upp för alla de i Väst – med våld, bombdåd, och mordförsök förföljda (varav några mördade), av Systemet fängslade, av ofantliga bötesbelopp pungslagna, med civila rättigheter indragna, drabbade av Berufsverbot och beslagtagande av hela upplagor av böcker osv – skribenter och författare, som vågar stå emot den etno-religio-kulturella grupp som idag kontrollerar och styr Väst, som idag äger majoriteten av all västlig media-, bank-, kredit-, och förlagsverksamhet och som bakom slutna dörrar utövar den reella makten, långt ovanför huvudena från vanligt folk, genom kommissioner och sammanslutningar som Bilderberggruppen, AIPAC, ADL, Council on Foerign Relations, Trilaterala kommissionen, Skull & Bones, Bohemian Club, det internationella frimureriet, Europeiska Unionen, IMF, Världsbanken, FN, Amerikanska Federal Reserve osv. De författare och skribenter som vågar yttra sig emot dito grupp som är den grupp som mest idogt inskränker yttrandefriheten, de demokratiska rättigheterna, och de västliga friheterna, som vi européer och våra förfäder med vårt gemensamma blod, svett och tårar har kämpat för. De författare och skribenter som vågar drista sig till att kritisera dito grupp vars kärna av rasism och hat mot folk (icke att förglömma; i detta folks nuvarande ”hemland” statueras i lagen att folk som icke är av denna folkgrupps blod inte kan gifta sig med någon ur denna folkgrupp. Och inom detta folks prästerskap, i sitt nuvarande ”hemland”, så får man inte gifta sig med någon som inte kan visa på rent blod sedan flera tusen år tillbaka i släktträdet. Jämför det med Hitlers germanska del av SS där man endast behövde påvisa rent germanskt blod sedan 6 generationer tillbaka), som inte är av deras eget blod, med hästlängder går om det vi får lära oss om Hitler och nationalsocialismen. Ni har i 50 år glömt och glömmer än mer idag att stå upp för alla de historiker (drabbade av samma sak som tidigare nämnda författare och skribenter) i Väst, som endast har sökt sanningen i frihetens och rättvisans tjänst.

Ni är precis som de som prostituerade sig för paradigmet i gamla Sovjet. Där fanns dom flesta motsvarande institutioner som vi har här i Väst, må så vara motsvarigheten till PEN eller motsvarigheten till kyrkan – dock endast nominellt. De fanns där, och påstods utgöra en funktion, en mening – något de dock aldrig i praktiken utgjorde. De enda de gjorde var att agera selektivt (till fördel för det rådande paradigmet), och att spy ut regimens propaganda.

Ni är hycklare, och som sådana ska ni skämmas för att ni iklär er en frihetens skrud och för att ni för Europas söner och döttrar bakom ljuset. Ni solkar ned den vita och ljusa flammande facklan – som brinner för frihet. Ni släcker denna heliga eld. Må ni för alltid skämmas, och må man för alltid minnas er som nidingar. Men glöden ligger där under askan och pyr, och bidar sin tid till det att Europas söner och döttrar åter väcker den till liv – Den flamma som kommer att rena Europa från lögnerna, självförgörelsen, hatet, och den främmande makten som sitter på de ursurperade tronerna.

I en avlägsen framtid när yttrandefrihet och frihet åter råder i Väst, då Europas söner och döttrar åter styr vårt urhem, skall alla tankebrottslingar hedras för att dom stod upp och vågade kritisera Systemet – det paradigm vi alla lever under idag.

Nedan följer ett urval av några författare, poeter, historiker, samt andra grupper, som ni i PEN uppenbarligen måste påminnas om:

Horst Mahler, 74 år gammal, 12 års (!) fängelse. Tidigare fråntagen sitt pass för att hindras att resa till konferenser i andra länder.

Ditlieb Felderer, 68 år gammal, 2 års fängelse.

Ahmed Rami, 64 år gammal, 6 månaders fängelse.

David Irving, 72 år gammal, dömd retroaktivt (!), dvs dömd för något som inte var olagligt när brottet begicks, till 4 års fängelse. Har inreseförbud och verksamhetsförbud i Kanada, Österrike, Tyskland, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika.

Jürgen Graf, 59 år gammal, 15 månaders fängelse.

Ernst Zündel, 71 år gammal, 7 års fängelse. Har fått sin websajt censurerad från Google i Tyskland enligt domstolsbeslut. Har tidigare blivit dömd att ej få utnyttja till- eller frånkommunikation i Kanadas postgång samt telefonnät (den hugade kan ju fundera ut hur man då gör för att få sina räkningar skickade till sig eller hur man betalar dom). Upprepade mordförsök genom bombdåd och mordbrand.

(Sylvia Stolz, 47 år gammal, 3,5 års fängelse samt fråntagen rättighet att praktisera som jurist i 5 år för sitt försvar av Zündel.)

Robert Faurisson, 81 år gammal, 3 månaders fängelse. Dömd (i EU) bl a för uttalanden han gjorde i iransk tv, trots att uttalandena inte var olagliga i Iran. Fråntagen sin doktorsprofessur. Utsatt för upprepade överfall samt mordförsök.

Germar Rudolf, 46 år gammal, 3,5 år fängelse.

Günter Deckert, 70 år gammal, 5 års fängelse.

Roger Garaudy, 97 år gammal, 2 års fängelse. Notera att Garaudy var med i franska motståndsrörelsen och kämpade mot Vichy-regimen.

James Keegstra, osäker uppgift om ålder, 1 års fängelse.

Gerd Honsik, 69 år gammal, 5,5 års fängelse. Åklagaren yrkade på 20 års fängelse.

Norman Lowell, 64 år gammal, 4 års fängelse.

Konstantinos A. Plevris, 71 år gammal, 14 månaders fängelse.

Roeland Raes, 76 år gammal, 4 månaders fängelse

Gerald Fredrick Töben, 66 år gammal, 10 månaders fängelse.

Vincent Reynouard, 42 år gammal, 1 års fängelse.

Siegfried Verbeke, 69 år gammal, 3 år och 9 månaders fängelse.

Udo Walendy, 83 år gammal, 15 månaders fängelse.

Gaston-Armand ”Guy” Amaudruz, 90 år gammal, 1,5 års fängelse.

Pedro Varela, osäker uppgift om ålder, 2 år och 9 månaders fängelse.

Tjiudar Rudolph, 85 år gammal, fängslad under ej tidsbestämt straff.

Hans Schmidt, 83 år gammal, 6 månader i fängelse.

Wolfgang Fröhlich, 58 år gammal, 6,5 års fängelse.

Gerhard Förster, avliden, 1 års fängelse.

Dirk Zimmerman, osäker uppgift om ålder, 9 månaders fängelse.

I några av nämnda fall har häktestid eller annan form av frihetsberövande lagts räknats in i nämnda fängelsestraff. Dessa har dock inte räknats in i fängelsedomen vilket strider mot gällande lagar och praxis.

Förutom alla de 1000-tals människorna i Väst som genom åren har fallit offer för de orwellianska och neo-sovjetiska tankebrottslagarna och därav blivit fängslade, så kanske ni även behöver påminnas om alla de åter 1000-tals människorna i Väst som genom åren inte har blivit fängslade (notera att de följande uppräknade sakerna, har även de fängslade råkat ut för), men som däremot blivit pungslagna av ofantligt höga bötesbelopp, konstant trakasserade av rättssystemet, förföljda av media och myndigheter, fråntagna pass, dömda till näringsförbud och yrkesförbud, dömda att inte få utnyttja kommunikationssystem så som post- eller telefonitjänster (!), dömda till domar som legaliserar konfiskerande och brännande av upplagor av böcker, fråntagna civila rättigheter som t ex rätten att rösta, dömda till publiceringsförbud och utgivningsförbud, fråntagna sin pension, dömda till näringsförbud gällande förlagsverksamhet, dömda till samhällstjänst, dömda till fråntagande av akademiska titlar, utsatta för våld och mordförsök av sionistiska eller vänsterextrema terrorgrupper (utan avståndstaganden eller skydd från myndigheter, stat, och media) osv.

Ett urval av några av ovanstående skribenter som ni i PEN tycks ha glömt bort:

Haviv Schieber, anti-sionistisk jude som vigt sitt liv åt att reformera och rannsaka judendomen. Flydde från Israel till USA, varpå sionistiska grupper i USA gjorde allt för att få honom utlämnad till Israel. När han skulle utlämnas till Israel begick han ett misslyckat självmordsförsök, vilket gjorde att han undvek vidare utlämning till Israel.

François Duprat, dödad av bilbomb vid 36 års ålder av den judiska terrorgrupperingen ”Judiska åminnelsekommandot” med kopplingar till Mossad. Hans fru överlevde men utan sina ben.

David Cole, amerikansk antisionistisk jude som blivit utsatt för mordförsök av terrorgruppen Jewish Defense League. Lever numera anonymt någonstans i världen. Jewish Defense League har satt ett pris på honom.

Jag avslutar med några tänkvärda och tidslösa sentenser av George Orwell:

If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear.

Speaking the Truth in times of universal deceit is a revolutionary act.

Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past.

Johan Björnsson
Politisk skribent och debattör

Avslutningsvis vill jag rikta några ord till alla andra läsare.

Jag uppmanar så många som möjligt att fredligt demonstrera utanför Dramaten och Reginateatern den 15 november! Ta med videokameror och ställ de jobbiga frågorna till hycklarna. Låt inte hycklarna stå oemotsagda! Skriv brev, faxa, maila, ring. Skriv insändare. Uttala er åsikt om hyckleriet.

Den som önskar kontakta Svenska PEN gör det via: Svenska PEN, c/o Albert Bonniers Förlag, Sveavägen 56, box 3159, 103 63 Stockholm

Kontaktperson: Martin Kaunitz, martin.kaunitz@abforlag.bonnier.se

http://www.svenskapen.se/index.php/sv/styrelsen

Läs:

Mohamed Omar: ”Nu lämnar jag Svenska Pen”

En reaktion på “Öppet brev till Svenska Pen

  1. Ja, det finns kritik och så finns det KRITIK! Om man är jude och skriver en massa s**t om Iran eller romer eller muslimer går det alldeles utmärkt i den Judiska Unionen. Om man, som jag, skriver om att ta tillbaka planeten ifrån JUDEPARASITEN (Globalsionismen), åker man dit för hets mot folkgrupp! Om någon, jude eller icke-jude, skriver om ”Nazi-Israel”, kan han eller hon vänta sig påhälsning av Jude-Gestapon Mossad! Som sagt, det finns kritik och så finns det KRITIK!
    Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>