Hashem Said: Jag är Israel

Israel släppte vit fosfor över sjukhusen i GazaJag är Israel – jag kom till ett land utan folk för ett folk utan land. De människor, som råkade finnas här, hade ingen rätt att finnas här, och mitt folk visade dem att de måste ge sig av eller dö, jämnade 480 palestinska byar med marken, utplånade deras historia.

Jag är Israel – somliga av mitt folk förövade massakrer och blev senare premiärministrar, som företrädde mig. År 1948 förde Menachem Begin befälet över det förband som slaktade invånarna i Deir Yassin, 100 män, kvinnor och barn. År 1953 ledde Ariel Sharon slakten på invånarna i Qibya och år 1982 ordnade han för våra allierade så att de slaktade omring 2000 människor i flyktinglägren Sabra och Shatila.

Jag är Israel – år 1948 tog jag 78 procent av Palestinas land, fördrev dess invånare och ersatte dem med judar från Europa och andra världsdelar. De infödda, vilkas familjer levat i detta land i tusentals år, får inte återvända. Däremot välkomnas judar från hela världen och får medborgarskap omedelbart vid ankomsten.

Jag är Israel – år 1967 slukade jag det land som var kvar av Palestina – Västbanken och Gaza – och tvingade dess invånare in under ett förtryckande militärt styre, som behärskar och förödmjukar dem i alla delar av deras liv. Meningen var att de till slut skulle inse att de inte skulle leva kvar, utan sälla sig till de miljoner palestinska flyktingar som bor i Libanons och Jordaniens flyktingläger.

Jag är Israel – jag har makten över Amerikas politik. Min Kommitté för amerikansk-israeliska offentliga frågor (American Israel Public Affairs Committee, AIPAC) kan lyfta fram eller slå omkull vilken politiker den vill, och som ni ser, tävlar de alla om att vara mig till lags. All världens makter är maktlösa mot mig, också FN, eftersom jag har det amerikanska vetot, som blockerar alla fördömanden av mina krigsförbrytelser. Som Sharon så vältaligt uttryckte det: ”Vi kontrollerar Amerika”.

Jag är Israel – jag utövar mitt inflytande också på de ledande amerikanska medierna, och ni finner alltid hur nyheterna har vinklats till min fördel. Jag har investerat miljontals dollar i pr-representation, och CNN, New York Times och andra har skött sig utmärkt i att föra fram min propaganda. Se på andra internationella nyhetsmedier, och ni märker skillnaden.

Jag är Israel – och ni palestinier vill förhandla om ”fred”!? Men ni är inte lika smarta som jag. Visst vill jag förhandla, men jag tänker bara låta er få ha era lokalsamhällen, medan jag kontrollerar era gränser, ert vatten, ert luftrum och allt annat som är viktigt. Medan vi ”förhandlar”, tar jag över era kullar och fyller dem med bosättningar, befolkade med de mest extrema av mina extremister, beväpnade till tänderna. Dessa bosättningar förbinder jag med vägar, som ni inte får använda, och så blir ni instängda i era små bantustaner däremellan, åt alla håll omringade av vägspärrar.

Jag är Israel – med till styrkan världens fjärde krigsmakt, och jag har kärnvapen. Att era barn bara vågar möta mitt förtryck med stenkastning! Vet ni inte att mina soldater inte tvekar att skjuta huvudet av dem? På 17 månader har jag dödat 900 av er, varav de flesta civila, och skadat 17 000, varav de flesta civila, och jag har mandat att fortsätta med det, eftersom det internationella samfundet tiger. Jag struntar i de hundratals israeliska soldater som nu vägrar att genomföra min kontroll över ert land och ert folk. Deras samvetes röster skyddar er inte.

Jag är Israel – och ni vill ha frihet? Jag har granater, stridsvagnar, robotar, attackhelikoptrar och bombplan, som jag kan utplåna er med. Jag har belägrat och stormat era städer, ryckt upp era träd, rivit era hem, och ni kräver fortfarande frihet? Fattar ni inte? Ni kommer aldrig att få frihet, ty jag är Israel.

Översättning från engelskan av Lars Adelskogh. Först publicerad på www.veidos.se den 9 januari 2009.

4 reaktion på “Hashem Said: Jag är Israel

  1. Väldigt träffsäkert. Kan räkna in BBC, också till medier kontrollerade av sionister. Detta märks ofta i deras ”nyhetsrapportering” och inte minst i dokumentären som gjordes om Flotillba blodbadet, där dessa övergrepp försökte legitimeras. Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet också. Den förra tidningen som har en sionistisk propagandist i Nathan Schachar och den senare som ursäktar israeliska krigsbrott och förnedrar muslimer i sina artiklar, inte minst av ”journalisten” Gudmundsson.

  2. Det här fattas som slutord:

    Jag är Israel – jag har inget hjärta och jag känner ingen barmhärtighet. Jag vill leva i detta liv i 1000 år, samtidigt som jag är mycket rädd, förstelnad av paranoia, ser fiender överallt!

    Jag har lämnat sedan länge mina profeters budskap, och beviset är att jag har inget hjärta för dem andra, och ingen barmhärtighet för dem svaga, men istället förtrycker dem på det grövsta.

    Allt detta leder till att jag kommer att försvagas och sedan försvinna.
    Men det är ingen annan som är min största fiende utan jag själv – den sionistiska staten ”Israel”. Jag gräver mitt grav och planlägger min undergång genom mina egna gärningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>