Kommentarer till Kom ut ur garderoben ni med! http://friaordet.nu/sv/2011/04/02/kom-ut-ur-garderoben-ni-med/ ordet är fritt! Tue, 16 Aug 2011 10:25:27 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.2.1 Av: Daniel Gilfry http://friaordet.nu/sv/2011/04/02/kom-ut-ur-garderoben-ni-med/#comment-805 Daniel Gilfry Sat, 13 Aug 2011 07:17:03 +0000 http://friaordet.nu/sv/?p=497#comment-805 Precis! Men i ett fritt och demokratiskt land behöver man inte frukta för följder om man skriver någonting som politikerna och byråkraterna inte tycker om. Tyvärr är inte Sverige ett fritt och demokratiskt land nu, utan en judeo-rasistisk Apartheidstat och man kan förstå att folk inte vill få sina liv förstörda, som Reinfeldt och co. förstört mitt! I en rasistisk Apartheidstat som Sverige, lever "frihetskämpar" i fruktan! Det finns tusentals politiska fångar (jag har varit en och blir snart en igen!), som fängslats pga sin ras eller sin religion eller sina politiska åsikter! Eller kanske bara för att de vågat skriva sitt namn under en kommentar som Reinfeldt och co. inte tyckte om! Det är så synd att folk inte vågar stå för det de har sagt! Synd om oss människor och synd om demokratin! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. - Sveriges Befrielseparti Precis! Men i ett fritt och demokratiskt land behöver man inte frukta för följder om man skriver någonting som politikerna och byråkraterna inte tycker om. Tyvärr är inte Sverige ett fritt och demokratiskt land nu, utan en judeo-rasistisk Apartheidstat och man kan förstå att folk inte vill få sina liv förstörda, som Reinfeldt och co. förstört mitt! I en rasistisk Apartheidstat som Sverige, lever ”frihetskämpar” i fruktan! Det finns tusentals politiska fångar (jag har varit en och blir snart en igen!), som fängslats pga sin ras eller sin religion eller sina politiska åsikter! Eller kanske bara för att de vågat skriva sitt namn under en kommentar som Reinfeldt och co. inte tyckte om! Det är så synd att folk inte vågar stå för det de har sagt! Synd om oss människor och synd om demokratin!
Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

]]>
Av: Daniel Gilfry http://friaordet.nu/sv/2011/04/02/kom-ut-ur-garderoben-ni-med/#comment-806 Daniel Gilfry Sat, 13 Aug 2011 07:17:03 +0000 http://friaordet.nu/sv/?p=497#comment-806 Precis! Men i ett fritt och demokratiskt land behöver man inte frukta för följder om man skriver någonting som politikerna och byråkraterna inte tycker om. Tyvärr är inte Sverige ett fritt och demokratiskt land nu, utan en judeo-rasistisk Apartheidstat och man kan förstå att folk inte vill få sina liv förstörda, som Reinfeldt och co. förstört mitt! I en rasistisk Apartheidstat som Sverige, lever "frihetskämpar" i fruktan! Det finns tusentals politiska fångar (jag har varit en och blir snart en igen!), som fängslats pga sin ras eller sin religion eller sina politiska åsikter! Eller kanske bara för att de vågat skriva sitt namn under en kommentar som Reinfeldt och co. inte tyckte om! Det är så synd att folk inte vågar stå för det de har sagt! Synd om oss människor och synd om demokratin! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. - Sveriges Befrielseparti Precis! Men i ett fritt och demokratiskt land behöver man inte frukta för följder om man skriver någonting som politikerna och byråkraterna inte tycker om. Tyvärr är inte Sverige ett fritt och demokratiskt land nu, utan en judeo-rasistisk Apartheidstat och man kan förstå att folk inte vill få sina liv förstörda, som Reinfeldt och co. förstört mitt! I en rasistisk Apartheidstat som Sverige, lever ”frihetskämpar” i fruktan! Det finns tusentals politiska fångar (jag har varit en och blir snart en igen!), som fängslats pga sin ras eller sin religion eller sina politiska åsikter! Eller kanske bara för att de vågat skriva sitt namn under en kommentar som Reinfeldt och co. inte tyckte om! Det är så synd att folk inte vågar stå för det de har sagt! Synd om oss människor och synd om demokratin!
Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

]]>
Av: Gösta Lilja http://friaordet.nu/sv/2011/04/02/kom-ut-ur-garderoben-ni-med/#comment-61 Gösta Lilja Tue, 05 Apr 2011 13:45:25 +0000 http://friaordet.nu/sv/?p=497#comment-61 Rena konstverket. Tack Markus Rena konstverket. Tack Markus

]]>
Av: Lars Adelskogh http://friaordet.nu/sv/2011/04/02/kom-ut-ur-garderoben-ni-med/#comment-59 Lars Adelskogh Tue, 05 Apr 2011 10:47:31 +0000 http://friaordet.nu/sv/?p=497#comment-59 Utmärkt inlägg. Fler måste våga stå upp och stiga fram ur den anonyma och pseudonyma massan. Utmärkt inlägg. Fler måste våga stå upp och stiga fram ur den anonyma och pseudonyma massan.

]]>