Kommentarer till Israel bör uteslutas ur FN? http://friaordet.nu/sv/2011/04/01/israel-bor-uteslutas-ur-fn/ ordet är fritt! Tue, 16 Aug 2011 10:25:27 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.2.1 Av: Daniel Gilfry http://friaordet.nu/sv/2011/04/01/israel-bor-uteslutas-ur-fn/#comment-810 Daniel Gilfry Sat, 13 Aug 2011 11:13:34 +0000 http://friaordet.nu/sv/?p=409#comment-810 Detta är skrämmande och visar att judar "äger" hela planeten! Jag har varit och arbetat bland "lägerfångarna" i ockuperade Palestina och läget där är fruktansvärt! Och nu ska judarna bygga ännu flera bostäder på palestinsk mark! Varför är det ingen som gör någonting? För att judarna i JEW.S.A. ("U.S.A.") och den Judiska Unionen vill HA det så här! Judarna betalade 5 MILJARDER DOLLAR I MUTOR till U.N.s medlemmar år 1948 för att göra "Israel" till judarnas hemland och fördriva palestinierna. Detta är den största skamfläcken på mänskligheten sedan Adam bet i äpplet! Men om du tror att judarnas vidriga girighetsnazism gäller bara ockuperade Palestina, så har du fel! Just nu håller Reinfeldt och co. på att utrota svenskarna på samma sätt som Nazijudarna i "Israel" utrotar palestinierna! Dags att göra någonting? Det kan du ge dig FAN på! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. - Sveriges Befrielseparti Detta är skrämmande och visar att judar ”äger” hela planeten! Jag har varit och arbetat bland ”lägerfångarna” i ockuperade Palestina och läget där är fruktansvärt! Och nu ska judarna bygga ännu flera bostäder på palestinsk mark! Varför är det ingen som gör någonting? För att judarna i JEW.S.A. (”U.S.A.”) och den Judiska Unionen vill HA det så här!
Judarna betalade 5 MILJARDER DOLLAR I MUTOR till U.N.s medlemmar år 1948 för att göra ”Israel” till judarnas hemland och fördriva palestinierna. Detta är den största skamfläcken på mänskligheten sedan Adam bet i äpplet!
Men om du tror att judarnas vidriga girighetsnazism gäller bara ockuperade Palestina, så har du fel! Just nu håller Reinfeldt och co. på att utrota svenskarna på samma sätt som Nazijudarna i ”Israel” utrotar palestinierna!
Dags att göra någonting? Det kan du ge dig FAN på!
Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

]]>
Av: lasse wilhelmson http://friaordet.nu/sv/2011/04/01/israel-bor-uteslutas-ur-fn/#comment-12 lasse wilhelmson Sat, 02 Apr 2011 14:27:45 +0000 http://friaordet.nu/sv/?p=409#comment-12 Allt är möjligt. Snart kommer Israel att vara representerat i FN:s säkerhetsråd. Eller varför inte få ha FN-soldater som övervakar deras egen terror mot Gaza? mvh lasse w Allt är möjligt. Snart kommer Israel att vara representerat i FN:s säkerhetsråd. Eller varför inte få ha FN-soldater som övervakar deras egen terror mot Gaza?

mvh

lasse w

]]>
Av: RS http://friaordet.nu/sv/2011/04/01/israel-bor-uteslutas-ur-fn/#comment-11 RS Sat, 02 Apr 2011 12:41:38 +0000 http://friaordet.nu/sv/?p=409#comment-11 En Israel har valts att företräda Europeiska Unionen i FN:s råd för mänskliga rättigheter. "Raday was chosen to be the representative of the European countries on the council. "This is an important and impressive achievement for Israel," Israel's UN Envoy Aharon Leshno Yaar told Haaretz." http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/israeli-academic-chosen-to-join-un-human-rights-council-committee-1.351611 Hur är det ens möjligt att EU låter en medborgare från ett icke-EU-land att företräda EU i FN? Dessutom, hur kan EU tillåta att en representant från en stat som begår systematiska brott mot mänskliga rättigheter att företräda EU och alla EU-medborgare i FN:s råd för mänskliga rättigheter? Hur är detta möjligt? Jag har inte röstat på våra politiker för att låta dom "ge bort" en så viktig fråga som mänskliga rättigheter till en främmande makt. Att en ockupations- och apartheidstat ska företräda EU i FN's råd för mänskliga rättigheter är helt åt helvete galet. Hur är det ens möjligt? Har EU gett upp sin egen suveränitet nu när man låter en främmande makt att driva frågor om mänskliga rättigheter i FN? Strider inte detta mot någon av EU's lagar och regler? En Israel har valts att företräda Europeiska Unionen i FN:s råd för mänskliga rättigheter.

”Raday was chosen to be the representative of the European countries on the council. ”This is an important and impressive achievement for Israel,” Israel’s UN Envoy Aharon Leshno Yaar told Haaretz.”

http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/israeli-academic-chosen-to-join-un-human-rights-council-committee-1.351611

Hur är det ens möjligt att EU låter en medborgare från ett icke-EU-land att företräda EU i FN?

Dessutom, hur kan EU tillåta att en representant från en stat som begår systematiska brott mot mänskliga rättigheter att företräda EU och alla EU-medborgare i FN:s råd för mänskliga rättigheter?

Hur är detta möjligt? Jag har inte röstat på våra politiker för att låta dom ”ge bort” en så viktig fråga som mänskliga rättigheter till en främmande makt.

Att en ockupations- och apartheidstat ska företräda EU i FN’s råd för mänskliga rättigheter är helt åt helvete galet. Hur är det ens möjligt? Har EU gett upp sin egen suveränitet nu när man låter en främmande makt att driva frågor om mänskliga rättigheter i FN? Strider inte detta mot någon av EU’s lagar och regler?

]]>