”Man måste få säga sanningen” – intervju med Anders Mathisen

Anders MathisenAnders Mathiesen representerade fram tills helt nyligen Arbeiderpartiet. Sedan han ifrågasatt myten om ”Förintelsen” har han råkat ut för ett drev från den sionistiska makten i Norge. Jag ringde honom och ställde några frågor. Han blev intresserad av Studiegruppen Aguélis verksamhet och lovade att han skulle försöka komma och föreläsa hos oss i Uppsala någon gång framöver.

MO: Du är sametingspolitiker. Är du same?

AM: Ja jag är same. Men det gör ingen skillnad. Förr i tiden fanns det diskriminering mot oss. Men inte nu längre. Vi samer känner oss norrmän.

MO: Varför tror du att diskussionen om ”Förintelsen” är tabubelagd?

AM: Det är för att man ska skydda lögnen. Sanningen ska inte få komma fram. Sionisterna behöver den där skrönan för att fortsätta bete sig som de gör i Palestina.

MO: Fanns det gaskammare i koncentrationslägren?

AM: Ja visst gjorde det. Men de var till för att avlusa kläder, inte för att döda människor. Man ville hålla rent för att hindra spridningen av tyfus. De flesta som dog i koncentrationslägren dog av tyfus, inte avrättningar.

MO: Vilka revisionistiska forskare har du läst? Rekommenderar du någon?

AM: Jag har läst några stycken. Den tyske kemisten Germar Rudolf är viktig. Hans forskning visar att Zyklon B inte har använts för massavlivning av människor.

MO: Hur är det ställt med revisionismen i Norge?

AM: Det finns många som tvivlar på skrönorna. De flesta av de som jag pratar med stödjer mig. Mer än sju av tio faktiskt. Jag blev överraskad. Många har ringt och tackat mig. Men de vågar inte säga något öppet.

MO: Kan du fortsätta som politiker efter det här?

AM: Jag tror inte det. Jag får kallelser till möten. Folket på lägre nivå har inget mot mig. De känner mig och vet att jag inte är rasist eller nazist eller allt vad de kallar mig. Men ledningen kan nog inte acceptera att ha mig kvar.

MO: Har sionisterna stort inflytande över medierna i Norge?

AM: Ja, och den här historien har visat det ännu tydligare. Jag tycker det är mer än inflytande, det liknar kontroll. Det rullar ständigt falska dokumentärer om ”Förintelsen” på teve. Och den där filmen Schindlers list. Man försöker få folk att tro på skrönorna. Men det är nästan tyst om judarnas brott i Sovjetunionen.

MO: Vad hände där?

AM: Miljoner människor gick under i gulag. Det var judar inblandade i det. Jag läste en bok om Stalin nyligen. Hans medarbetare var judar, nästan allihop. Det får man inte prata om. Judar kan bara vara offer, aldrig förövare.

MO: Du har beskyllts för att vara nazist. Är du det?

AM: Det där är helt galet. Nazisterna ockuperade vårt land. Hur kan jag stödja något sådant? Jag är inte nazist alls. Jag vill bara veta vad som är sant och falskt. Revisionismen är vetenskap, inte politik.

MO: I Europa sitter flera forskare och författare i fängelse för att de har haft avvikande åsikter om ”Förintelsen”. Vad tycker du om det?

AM: Det är upp och ner. Ska man förbjuda forskning? Man måste få säga sanningen. I Norge är det tillåtet att kritisera ”Förintelsen” än så länge. Men man blir exkluderad från den politiska arenan. Man får inte vara politiker.

MO: Hur ser du på Palestinafrågan?

AM: Finns det fler sätt att se på den? Israel ockuperar landet. Barn som protesterar blir skjutna i huvudet. Det är helt sjukt. Men vi får hela tiden höra om ”Förintelsen” för att vi ska tro att judar är speciella, att de står över vanlig moral.

MO: Tror du att vi går mot en öppning, att repressionen släpper?

AM: Inte inom den närmaste framtiden. De har mycket makt. Men vi måste arbeta hårt, fortsätta kämpa. Ju fler vi blir desto lättare blir det. Jag tänker inte ge upp. Jag ser fram emot att samarbeta med dig i fortsättningen.

Läs:

”Förintelsen är en lögn” – intervju med Robert Faurisson

”Vad är revisionism?” – intervju med Lars Adelskogh

”Revisionismen gör framsteg i arabvärlden” - intervju med Ibrahim Alloush

En reaktion på “”Man måste få säga sanningen” – intervju med Anders Mathisen

  1. Det är ju fruktansvärt hur JUDEPARASITEN förslavat människan och förbjudit sanningen! Om MITT parti skulle få makten i Sverige I MORGON skulle JUDEPARASITEN vara utrotad I ÖVERMORGON!!!!! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>