Intervju med Henrik Sandberg från Fredsprojektet.nu

Författaren Jüri Lina, som vid flera tillfällen föreläst för Studiegruppen Aguéli i Uppsala, videointervjuades av Henrik Sandberg i Skåne, initiativtagare till fredsprojektet. När jag såg den intervjun blev jag nyfiken på att veta mer om Henrik och hans fredsprojekt. Jag insåg att vi som systemkritiker med andligt perspektiv hade vissa saker gemensamt. Därför skickade jag honom några frågor via elektronisk post. Svaren inkom den 17 mars 2011.

MO: Vad är fredsprojektet?

HS: Fredsprojektet är startat som en ideell organisation vars mål är att belysa kunskap som både gömms och glömms av konventionella medier, samt att uppmana varje enskild individ till att se till sitt eget unika vetande i andliga och existensiella frågor.

MO: Är ni flera som jobbar med projektet?

HS: Just nu jobbar jag tillsammans med Patrik Kling (som även ligger bakom www.ekonomiskreform.se och www.skapapengar.nu). Under våren och sommaren har vi tid och möjligheter för lite av en marknadskampanj runt i Sverige för att växa som projekt och det är mycket kul. Det kommer finnas resurser för att involvera fler människor och vi kommer att starta upp fler projekt och samarbeten!

MO: Nu under våren skulle ni släppa en långfilm. Blir det en dokumentär- eller spelfilm?

HS: Filmen som skulle släppts i vår var till svenska folket och skulle spegla ett politiskt uppvaknande. Planerna är nu ändrade då jag börjat jobba med Our Journey Home Ltd för att hjälpa George Kavassilas (www.georgekavassilas.org) med sin världsturné och sitt budskap till mänskligheten. Här jobbar jag med en långfilm som kommer släppas någon gång efter sommaren med större producenter involverande samt en rad människor som kommer översätta filmen till minst 20 olika språk. Vi talar om en dokumentär-film som kommer handla ur ett stort perspektiv – den kommer att gå igenom intentionen med vår existens som ras och planet samt intentionen med det drama som skapats på planeten jorden. George Kavassilas har haft fantastiska upplevelser som gett honom otrolig visdom och kunskap om vårt Matrix och vad som befinner sig utanför slöjan vi alla hålls i.

MO: För ett tag sedan såg jag din videointervju med författaren Jüri Lina. Det var så jag fick upp ögonen för fredsprojektet. Vad har han betytt för dig?

HS: Precis som för många andra människor så betyder han mycket för min research om hemliga sällskap och bekräftandet av att material – i form av skrifter, orginal-dokument samt uttalanden – som vi människor inte får ta del av i massmedier och utbildning, men som faktiskt finns där om vi väljer att söka den sanning som hålls gömd bakom ridåer.

MO: I Sverige får man ofta höra att frimurarorden är en harmlös kristen herrklubb. Varför ska man oroa sig för dem?

HS: Jag tänker tillbaka på söndagen den 24 oktober 2010, då jag hade äran att få sitta med i en öppen paneldebatt i Lunds kulturhus. Fär fick jag chansen att beskriva min kritik om frimureriet och dess sammansvärjningar. Debatten leddes av Biskopen Christina Odenberg och medverkande, förutom mig själv, var författaren Fredrik Ullgren och frimuraren Hans Blom. Där klargjorde jag att jag inte tvekar det minsta på att den större majoriteten av frimurare runt om i världen lever upp till den offentliga bilden av frimurarorden – vad vi just kan kalla en ’harmlös kristen herrklubb’. Man är alltså sanningssökare och vandrar på vägen från ”mörker till ljus” i detta kristna sällskap. Men som kritiker såg jag såklart detta som ett utmärkt tillfälle att få bidra med min bild till allmänheten som vill påstå att vi med dagens informationsflöde främst genom Internet – via filmer, intervjuer och föreläsningar från både researchers och insiders – nu med stor övertygelse kan dra slutsatsen att frimurarorden i de större länderna bedriver en helt annan typ av verksamhet i de högre graderna, än vad den offentliga bilden avslöjar. Jag förklarade att jag ser det som ett faktum att frimurarnas ”gömda hand” sträcker sig långt in i en korrupt politisk verksamhet på många håll i världen. De flesta frimurare som ej vet vad de håller på med skall veta att de deltar i orderns kollektiva karma och de är medverkande till att göra det möjligt för toppskiktet att hålla sina agendor hemliga. Så länge vi inte exponerar det nätverk som sitter i och över våra regeringar, bl a genom frimurarorden, så kommer allt ifrån Greenpeace och Röda Korset till FN:s s k ’Fredsprojekt’ att snurra som hamstern i hjulet, eftersom allt i slutändan kontrolleras av samma familjer.

MO: Hur förstod du att 911 var ett insiderjobb?

HS: Vi lever idag i en transliknande vardag med ett globalt kommunikationsnät (även kallad massmedia) som sprider rädsla i rapporter om krigen vi skapar i fredens namn, samtidigt som vår frihet håller på att försvinna då den ständigt skall ’bevaras’ med mer kontroll och säkerhet. Om en människa enbart intar information från massmedian så skapar de sig en viss bild av verkligheten och vill då förhålla sig till situationen på vår planet så som den offentliga bilden berättar.

Vad jag, precis som miljontals med människor gör hela tiden idag är att ställa sig frågor som massmedierna inte presenterar och genom att inta mer information om processer, maktstrukturer och händelser så skapar vi oss en större förståelse för hur saker och ting verkligen ligger till. Den offentliga bilden som ges i massmedia av det som hände den 11:e September2001 är skrattretande och en 10-årig pojke/flicka kan med sitt sunda förnuft förstå att det inte stämmer. När vi ser byggnaden WTC7 rasa (nästan 7 timmar efter de båda tvillingtornen) och bli jämn med marken på 6.5 sekunder så är det inte svårt att förstå att det är någonting som inte stämmer. Gräver vi djupare så kan vi konstatera att den största konspirationsteorin av dem alla – är den officiella förklaringen till vad som hände.

MO: Vågar du spekulera i vilka krafter som låg bakom attacken?

HS: Precis som du Omar, så bedriver jag ett projekt som belyser dessa ämnen just för att jag, till skillnad från de flesta, vågar spekulera kring frågor som denna! De är ingen hemlighet att det är ett nätverk av familjer som sitter på de mesta av världens resurser. Det är heller inte någon hemlighet att de träffas bakom stängda dörrar i allt från politiska hemliga organisationer som Bilderberggruppen och Council on Foreign Relations till inre cirklars hemliga sällskap som Skull & Bone, Illuminaterna och Frimurarorden. Blodlinjer som går ända tillbaks till babylonska tider ligger kvar och lurar i den brittiska monarken som ser till att gifta in sig med allt från Bush till Rockefeller för att bevara makten. Från den brittiska monarken, förbi vatikanen,  till den sionistiska rörelsen i Israel ser vi en sammansvärjning vars intresse är att uppnå sina agendor och genom insider-jobb som 9/11 manipulerar man allmän opinion för att få som man vill.

MO: Har vi en tillfredställande yttrandefrihet i Sverige?

HS: Vi lever i ett land som i gemförelse med de flesta andra länder har vad vi kallar för välfärd, frihet och yttrandefrihet. I Sverige får väl var människa komma till tals och dela med sig av sina åsikter? Eller? Jag skulle vilja säga att de manipulationstekniker som implementerats för länge länge sedan runt om i världen – där historia, kunskap och vetenskapen om vem som verkligen styr och ställer hålls i det fördolda – har skapat ett samhälle där inte bara lagar, utan även normer, styr och ställer angående vad vi har rätt till att uttala oss om. Att yttra sig om de ämnen vi berör i denna intervju anses som galet då stämpeln på konspirationsteorier förknippar en med galenskap. Vi blir programmerade till att tro på att vi ifrågasätter system och maktstrukturer till den grad vi borde och vi går då blinda för faktumet att världen inte ser ut som vi tror att den gör.

MO: I systemkritiska sammanhang nämns särskilt bankirfamiljen Rothschild. Vilka är de?

HS: Det är knappast någon stor procent-andel av befolkningen på planeten som känner till Familjen Rothschild. I skuggan av dem som vi hör om på nyheterna lurar denna dynasti, sittandes på mer än 50% av de ekonomiska tillgångarna i världen. Genom att manipulera marknaden i sammarbete med familjer som Rockefeller och Astor m.fl. sitter de idag på toppen av bankvärlden och kontrollerar pengaflödet.

Familjen Rothschild kontrollerar landet Israel genom sioniströrelsen. Genom denna rörelse kontrollerar de inte bara landet israel men även stora delar av världen. Många vill här kalla en för anti-semit då detta ord andvänds tilll nästan vad som helst idag. Att vara anti-sionist är inte samma sak som att vara anti-semit och det är med en god intention som människor vill exponera detta etablerade, Rothschild-kontrollerade nätverk – inte för att vi har förakt mot judar. Precis som makt, kan även ord missbrukas.

MO: Vad är den nya världsordningen?

HS: Det finns flera agendor inom makteliten och vad man skulle kunna säga är den allra största agendan är skapandet av en ny världs ordning då de ledande familjerna styr planeten under en s k världsdiktatur. Vad vi kallar globalisering är centralisering av makt som långsamt för oss mot vad som är många inom maktelitens dröm om en ny världsordning.

Det har varit oerhört viktigt för det nätverk som manipulerar oss att hålla oss i ett lågt medvetandetillstånd på individuell som kollektiv nivå, där vi ser oss själva som små och rädda med viljan att alltid tillhöra en grupp och hålla oss inom de normer som satts upp. Men vi ser idag en växande minoritet som ställer fler frågor än någonsin och inom en snar framtid kommer vi att se stora förändringar. Det spelar ingen roll var i samhället vi står, vilken religion vi håller oss till eller vilken titel vi har i samhället – vi är alla människor och vi har levt under förtryck och manipulation allt för länge. Det är definitivt dags att se en förändring och den förändringen måste ske inom var och en av oss före vi kan fullt ta tag i någonting utanför oss själva. Det är viktigt att vara den förändring man vill se i världen – om man bär en innre fred och ovillkorlig kärlek kan man stå som spegel för andra och visa hur en värld av fred och kärlek ser ut. Att kunna omfamna sin egen ondska och älska sig själv ovillkorligt för att sedan stå som spegel för andra är vad detta uppvaknande i grund och botten handlar om för mig.

Läs:

”En tystad regimkritiker talar ut” – intervju med Jüri Lina

”Det vaknar folk hela tiden” – intervju med Mikael Cromsjö från vaken.se

Fel bok, dummer! Om Sions vises protokoll och 11 september

”Fri filosof i ett totalitärt samhälle” – intervju med Ove Svidén

World Trade Center sprängdes. Föreläsning med Niels Harrit

Se:

Henrik Sandbergs videointervju med Jüri Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>